- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, iyice araştırdım. Her yerde deniyor ki infertilite için EN AZ 3 ay kullanılmalıdır.
Yani ben ne diyeceğim bilmiyorum canım, karar senindir. Sen nedersin,öyle yapalım.
Seni çok çok öpüyorum, canım.
slm kızlar budün hasta oldum ilacın 2 ayı bitti son 3 ay umarım bu ay olur.psikolojim bozuk...
teşekkürler canım iyi niyetin ve yardımın için çok teşekkür ederim.fazla düşünmemeye çalışacağım dediğin gibi sadece kendime zarar veriyorum inşallah olur hayırlısı olsun.oğluşunu öp yerime selamlar sevgiler...Offf canım
Niye psikolojini yine bozuldu. Bu işlerde moral nekadar önemli olduğunu biliyorsun canım. Biraz kendini de yardım ett.
Seni çok çok iyi anlıyorum canım, bende 13 sene boyunca her ay hayal kırıklığı yaşadım.
Her seferde üzüldüm ama kendime zarar vermekten başka birşey yapmadım.
Biraz olacağına bırak canım. DÜŞÜNME ARTIK, bi bakarsın kendinden olmuş.
Hadi canım benim, kendini toparlan, moralini yüksek tut ve inşallah seneye bebişinle birlikte gidersin.
Çok çok öpüyorum canım benim.
slm kara bu ayın sonuna romanyadan gelecek ilaç ben sana gerekli bilgileri yazarım canım
Kızlar siz nasılsınız?
Ispanak arasıra bir mesaj yaz canım, iyi olduğunu bilelim. Sen hastaydın, nasıl oldun canım?
Hepinizi öpüyorum. Arasıra birşeyler yazın.