Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

işallah biran önce hamile kalırsın panadol biz ilacı alıp başlayana kadar senden güzel haberleri alırız canım bizede moral olur

Ah canım inşallah sizlerede umut olurum ama tek tüpüm tıkalı benim şansım azalıyor oyüzden kısmet artık...

ah canım çok üzüldüm .ama bizim burdada iki yüpede kapalı kadın tüp bbekle ikiz dogurdu canım .hiç canını sıkma allah verecek oldukdan sonra onlar engel degil bienimki sebepsiz infertilite 6 yıldır yapmadıgım kalmadı 2 başarısız aşılama .çatlatma igneleri bu ilaçdan alacam olmadı tüp bebek.ondada yasayı degiştirdi tek embriyo .napalım buda bizim kaderimizmiş canım sabredelim ama birgün mutlaka olacak bebegimiz canım

panadol canım selçuk kaya diye herbalist varmış tüpleri tıkalı kadın 3 aylık tedavi sonunda gebe kalmış araştır istersen canım

panadol canım selçuk kaya diye herbalist varmış tüpleri tıkalı kadın 3 aylık tedavi sonunda gebe kalmış araştır istersen canım

canım çok teşekkür ederim inşallah bizlerinde yüzü güler benimde yapmadıgım şey kalmadı içmedigim kür aklına ne geliyosa içtim duydugum okudugum herşeyi denedim elde var sıfır hep başa dönmekten yoruldum araştıracagım googleden yazdığın ismi sevgiyle kal

panadol bende telefon açacam nerde olursan ol tahlillerini fakslıyormuşun ona göre ilaç hazırlayıp yolluyormuş.bi umut olur belki bizim gibilere canım işlh biran önce gelir bebeişlerimiz

arkadaşım ben parayı yollamak istiyorum ne kadari miktar bellimi ve hesabamı yatacak yoksa posta yoluylamı göndereceğiz bilgi verirsen sevinirim .

arkadaşım ben parayı yollamak istiyorum ne kadari miktar bellimi ve hesabamı yatacak yoksa posta yoluylamı göndereceğiz bilgi verirsen sevinirim .

Mirror 1981, fiyatı 17-20 TL arasındadır, duruma göre. Ödeme neja_37 belirledi şekilde yapılacaktır. Sanırım onun hasabına yatırılacak. Nejla geldiğinde seni ekler ve özel mesajla gerekli bilgileri verir sana.

Nejlacim, hafta sonuna kadar bekleyelim.
Ben bu gün tam fiyat çıkartırım sana. Şimdiye kadar ilaçını isteyen kızlara hesap numaranı verirsin.
Pazartesi siparişi verelim. Uygun mu canım?

canım nasılsın neler yapıyosun umarım bebişte iyidir en son soğuk aldığını yazmıştın ben aynıyım bu ilacı kullandıktan sonra ovalasyon dönemlerimde resmen gençligimdeki gibi sümügümsü gibi uzayan akıntılarım oldu buda gerçekten yumurtalarım oldu ve çatladı anlamında kızlar emin olun bu ilaç çok faydalı özellikle yumoşların çoğalmasına yardımcı 3 ay bitti benim hayırlısı artık.....

Sordun için teşekkür ederim canım. Bebişim halen grip. Bi geçti tekrar virüs aldı. Allah yardımcımız olsun.
Sen iyi olduğunu çok sevindim arkadaşım. Yumoşlar konusunda çok sevindim. Benim tavsiyem bu dönemlerde birşey kullanma, bırak vucudunu bi 3 ay dinlensin. Doktorun dedi gibi, artık doğan yolldan hamile kalabilirsin. Biraz bekle, başka kürler, ilaçlar kullanma. Bir ilaç tamir ederken, başka bir ilaç tamir edilen şeyi bozabiliyor. O nedenle biraz sabır ve bekleyiş gerekiyor. Moralin yüksek tutmaya unutma ama.
Umarım Allah bütün bekleyişini karşılıksız bırakmaz, canım benim.
Öpüyorum.

bende ilaçtan istemiştim banada hesap numarasını özelden gönderirseniz hemen yatırırım sizede Allahtan ne muradınız varsa versin diye dualar ediyorum sevgiyle kalın sizden haber bekliyorum

Bir kisi ilk mesajdan buraya kadar olan yazismalari okuyup bana anlatabilir mi ?

Allahin bu otu Turkiye'de yok mu ? Merak ettim ...

kızlar bende alabilirmiyim nerey yatırmam gerek ne kadar ist oturuyorum rabbim bu yolda hepimişzn yardımcısı olsun inşallah...

ozi sende alabilirsin canım .yarın bana para yolla aris canım nerelerdesin yarın bana para nekadar yollanacak onu haber verirmisin kızlar para yollayacak miktarı bilmiyom kesin bilgi verirmisin canım ozi sana da özelden hesap numarası verecem

kazen canım bu ot türkiyede yok sadece romanyada var bi kutu yetiyormuş 13 milyonmuş kargoyla felan 20 milyonmuş bende tam bilmiyom ama biz pazertesi günü sipariş verecez arkadaşın kuzeni yollayacak bu ilaç sebepsiz infertileteye iyi geliyomuş eger istersen sana özelden hesap numarası veryim sanada alalım.tamam canım haber bekliyom senden.bend sana tam fiyatı yazrım

Back
X