işallah biran önce hamile kalırsın panadol biz ilacı alıp başlayana kadar senden güzel haberleri alırız canım bizede moral olur
Ah canım inşallah sizlerede umut olurum ama tek tüpüm tıkalı benim şansım azalıyor oyüzden kısmet artık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah biran önce hamile kalırsın panadol biz ilacı alıp başlayana kadar senden güzel haberleri alırız canım bizede moral olur
panadol canım selçuk kaya diye herbalist varmış tüpleri tıkalı kadın 3 aylık tedavi sonunda gebe kalmış araştır istersen canım
panadol canım selçuk kaya diye herbalist varmış tüpleri tıkalı kadın 3 aylık tedavi sonunda gebe kalmış araştır istersen canım
ben istiyorum arkadaşım hesap numarası falan ne gerekiyor lütfen beni unutmayın![]()
arkadaşım ben parayı yollamak istiyorum ne kadari miktar bellimi ve hesabamı yatacak yoksa posta yoluylamı göndereceğiz bilgi verirsen sevinirim .
canım nasılsın neler yapıyosun umarım bebişte iyidir en son soğuk aldığını yazmıştın ben aynıyım bu ilacı kullandıktan sonra ovalasyon dönemlerimde resmen gençligimdeki gibi sümügümsü gibi uzayan akıntılarım oldu buda gerçekten yumurtalarım oldu ve çatladı anlamında kızlar emin olun bu ilaç çok faydalı özellikle yumoşların çoğalmasına yardımcı 3 ay bitti benim hayırlısı artık.....