Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canım benim, üzülme sen. Sen böyle dedin anlamında söylemedim ben.
Hani ben sana dedim ya " Sanada alırsak diğer arkadaşlarını bekletecez."
Buna karşılık ben sana haksızlık yaptım galiba anlamında söyledim.
Telafi etmeye çalışırım canım.

tamam canım telafi ettin zaten aris vallahi bende almayı çok istedi evet ama eşim pimririklidir ondan kaldım arkadaşlarda , sende üzülmeyin geç olsun güç olmasın inşallah kullanan herkes hamile :)

tamam canım telafi ettin zaten aris vallahi bende almayı çok istedim evet ama eşim pimpiriklidir ondan kaldım arkadaşlarda , sende üzülmeyin geç olsun güç olmasın inşallah kullanan herkes hamile kalır :)

Son düzenleme:
arkadaşım getirmenin yolunu bulursan bende alırım almak isteyen diğer arkadaşlarda var getirmenin yolunu bulan diğerlerinede haber versin lütfen

Ben, Romanyada yakınları olan bir arkadaşımdan bu ilaçla ilgili bilgi alması ve nasıl getirtebiliriz onu öğrenmesini istedim.haber alırsam inanın burada sizleri bilgilendirmeye çalışacağım. ve bunu getirtip kullanan arkadaşlar varmı sonucu bizimle paylaşırlarsa seviniriz.

Ben, Romanyada yakınları olan bir arkadaşımdan bu ilaçla ilgili bilgi alması ve nasıl getirtebiliriz onu öğrenmesini istedim.haber alırsam inanın burada sizleri bilgilendirmeye çalışacağım. ve bunu getirtip kullanan arkadaşlar varmı sonucu bizimle paylaşırlarsa seviniriz.

bende dahil alacak bir sürü insan var paylaşımlarını bekliyor olacağım

Son düzenleme:
Siteye yeni giris yaptim dun gece sabah 3 e kadar sohbetlerinizi okudum dun ilk tup bebek sonucumu aldim ve negatif tek yumurtam vardi ama yinede umitliydim sayin aris su bahsettiginiz bitkinin tenturunu nasil temin ederim banada yardimci olun lutfen cok zamanim yok artik bir cocugumun olmasini cok istiyorum lutfen caresizim

Merhaba aris son ilaçın son durumu ile ilgili bir gelişme varmı acaca ilgin için çok teşekkürler...

merhaba kızlar

Kusuruma bakmayın, siteye giremedim çünkü ilaçla ilgili hiç bir ilerleme yoktur.
Bekliyorum. :59:
Bakalım nasıl yaparız.:58:

selam kızlar

bugün rahim filmimi çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı hiçbir sorun yok ama canım çok yandı:)
geçen hafta yaptırdığım amh,fsh,tsh testlerimide 3 hafta sonra alıp doktoruma götürücem bundan sonra hayırlısı inşallahhhhh dualarınızı eksik etmeyin

selam kızlar

bugün rahim filmimi çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı hiçbir sorun yok ama canım çok yandı:)
geçen hafta yaptırdığım amh,fsh,tsh testlerimide 3 hafta sonra alıp doktoruma götürücem bundan sonra hayırlısı inşallahhhhh dualarınızı eksik etmeyin

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...:61:

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle

senın adına sevındım allh bagıslasın bebegını

Bende bu ilacı bekliyorum ama ses yok sizinde arada kaldıgınızı biliyorum ama en azından ne zaman gelecegini söyleseniz yine bekleriz böyle zamanını bilmeden belki gelir umuduyla daha zor geçiyor biraz bizi bilgilendirin hoşçakalın

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle

simdi yukaridaki sayin arisin yazdiklari ve selmatemin yazdiklari ayni seyler anlayamadim ayni kisimi

pardon siteye yeni girdim alinti ile cevaplayinca oyle oluyormus
siteyi kullanmak zor biraz ilgililere duyurulur
bu tenturun internet sayfasindan contact bolumunden ingilizce yazistim ama henuz cevap gelmedi
sanirim romanca bilen biri lazim
fransadaki aktarlari aradim hapi var ve hamile kalmayi kolaylastirdigi diye degilde
biz bunun seksuel gucu ve istegi artirici ozelligini biliyoruz diyorlar iste boyle hanimlar

Bende bu ilacı bekliyorum ama ses yok sizinde arada kaldıgınızı biliyorum ama en azından ne zaman gelecegini söyleseniz yine bekleriz böyle zamanını bilmeden belki gelir umuduyla daha zor geçiyor biraz bizi bilgilendirin hoşçakalın

Canım benim, keşke bende sana net bir tarih verebilsem.
:43:
İnanki okadar kötü hissediyorum ki..
Sizlere karşı mahcup oldum.
Elimden birşey gelmiyor ama.
Kuzenim Nisanda Türkiye'ye gelecek. Ozamana kadar gönderebilecek bir yol bulamasa, kendisi getirir.
Bu arada,biliyorum ki bu ilaç sizin için çok önemli ama size karşı gerçekten zor durumda kaldım.
İstersiniz, ben sizin paranızı iade ederim.
Bu işin başka yolunun görünmüyor zaten. Ya bekleyeceğiz ya da paranızı iade ederim.
Kararınız neyse bildirin kızlar. :58:

pardon siteye yeni girdim alinti ile cevaplayinca oyle oluyormus
siteyi kullanmak zor biraz ilgililere duyurulur
bu tenturun internet sayfasindan contact bolumunden ingilizce yazistim ama henuz cevap gelmedi
sanirim romanca bilen biri lazim
fransadaki aktarlari aradim hapi var ve hamile kalmayi kolaylastirdigi diye degilde
biz bunun seksuel gucu ve istegi artirici ozelligini biliyoruz diyorlar iste boyle hanimlar

Canım, fransa'da ne için satıldığını bilmiyorum.
Kullandım ilaçın böyle özellikleri var (ben bu özeliklerini farketmedim)
Ama bu ilaçını ana özelliği infertiliteyi tedavi etmek.
Bu özellik şişeler üzerinde de yazmaktadır. Kullanan kişileri bunu teyit edebilir.
Belki Fransa'da bulunan ilaçın, bu bitkinin başka bir türünden yapılmış veya bahsetim özelliği bilinmiyor. Bir fikirim yoktur.

Canım benim, keşke bende sana net bir tarih verebilsem.
:43:
İnanki okadar kötü hissediyorum ki..
Sizlere karşı mahcup oldum.
Elimden birşey gelmiyor ama.
Kuzenim Nisanda Türkiye'ye gelecek. Ozamana kadar gönderebilecek bir yol bulamasa, kendisi getirir.
Bu arada,biliyorum ki bu ilaç sizin için çok önemli ama size karşı gerçekten zor durumda kaldım.
İstersiniz, ben sizin paranızı iade ederim.
Bu işin başka yolunun görünmüyor zaten. Ya bekleyeceğiz ya da paranızı iade ederim.
Kararınız neyse bildirin kızlar. :58:

sevgili aris seninde üzüldügünü biliyorum beni sakın yanlış anlama bu zamana kadar dr lara verdigimiz paranın yanında bu para bir hiç ilaç hiç gelmese bile bu parayı bir yoksula ver ben para için yazmadım sadece zamanını bilmeden beklemek çok zor demek umutlar nisan ayına kaldı ne yapalım canın sag olsun sende üzülme bizim için sadece bizimde şansızlıgımız ne yapalım beklemek umut etmekten başka çare yok çabaların için sagol şimdilik hoşçakal.

arkadaslar umut dünyası hepinizi anlıyorum ama internet ortamından birine hic tanımadıgınız ve ilacı kullandıgından bile emin olmadıgınız birinin hesabına nasıl para yatırırsınız ya! yani sizi hic anlayamıyorum gercekten. Ne kadar para yatırdıgınızı bilmiyorum ama 1 kisi olarak düsünmeyin bu sekilde kimbilir kac umut yolcusu para yatıracak haberiniz varmı. Suanda sanmıyorumki bizde olmayan bi ot yurtdısında olsun. Yurtdısından gelip bizim otlarımızı kacıran insanlar var kendi ülkelerinde yetistirmek icin. Hayretle okudum ve çok sasırdım. Kendiniz yada esiniz yatırdıgınız o para icin ne kadar calısıyo ne isler yapıyo cok merak ettim dogrusu. Bu kadar rahat bisekilde tanımadıgınız birine yatırıyorsunuz pes diyorum size.... O hanımada helal olsun demekten baska bisey gelmiyo aklıma. burada en ufak bir ümit beklentisi olan insanların duygularını bu kadar basit bi oyunla kullanabiliyor. Ülkemin doktorlarıda bitkileride yeter size arkadaslar niye elaleme bu kadar güveniyorsunuzki.

Back
X