Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

kızlar ben arkadaşıma almıştım onun adresini alır aris e msj atarım

Merhaba kızlar
Biliyorum sabırsızlıkla bekliyorsunuz ilaçları ama çok çok özür diliyorum, bu hafta çok çok yoğunum.
Perşembe - cuma göndermeye çalışırım.
Öpüyorum.

merhaba ben yeni katıdım bu söylenen surubu nasıl bulabilirim bulupta kullanan ve olumlu sonuç alan kaç kişi var acaba

aris lütfen banada yollarmısın çok ihtiyacım var parası hiç sorun değilcevabını sabırsızlıkla bekliyorum sevgiler

bu ilaç türkiyede malesef yok bizde 3 ay önce sipariş vermiştilk geldi çok şükür aris arkadaşımız kullanıp sonuç almış bebeği var biz daha kullanmadık

Nejla, canım bana birşey gelmedi.
Lütfen tekrar gönder.
Sanırım senin internetine problem var. Bir daha e-maile gönder.
Özel mesaj gönderemiyorsan, burada başka bir kullanıcı oluştur ve özel mesaj olarak bana gönder.
Vallah hiç birşey gelmedi senden.
Bakliyorum canım.

aris lütfen banada yolla özel mesaj yollayamıyorum yeni katıdım fiyatı nedir size nasıl ulaştıracagım ne olur yazın bende 3 senedir bebek istiyorum ama olmuyor

arkadaşım bu ilac siparişle geldi belirli bir sayıda arisin bu ilaçı sana göndermesi imkansız çünkü geln ilaçlar bekleyen sahipleri var ve aris bu ilacı kullanmış olumlu sonuç alınca bizde istedik sağolsun bizi kırmadı yardımcı oldu türkiyeye gelen kuzeni ile getirtirdi fiyatı çüzü bir rakmadı

kızlar inşallah kullanıp güzel sonuçları buraya yazarsınız bende sizin kadar heycanlandım kullanmaya başlayınca etkilerini yazın tamammı merakla bekliyorum :) güzel sonuçlar almak dileğiyle

Son düzenleme:
Ben de ilacı almıştım evimde net olmadıgı için her zaman yazamıyorum daha önce adres vermiştim ama tekrar vermek gerekiyormuş ben sana özelden yazarım aris sende adresime gönder çok çok ama teşekür ederim lütfen hakkını helel et .lütfen beni unutma hoşçakal

slm canım aslında Türkiye de eczanelerde bitkilerin tentürünü yapyorlar Bu arada senin kilolarca içeceğin bitki çaylarını tentür sadece 1 kaşıkta barındırıyo galiba ondan dolayı daha etkili ama bu kadar etkili bi bitkiyse niye burda yapılmaz orası ilginç, yetişiyor üstelik. Neyse benim alt komşum 37 yaşında ilk önce pko sonra erken menopoz denildi bi dünya ilaç aşılama olmadı son aylarda soğan kürü hayıt tohumu suyu ve bal tarçın çörek otu yiyerek hem pko yu hemde erken menopozu yendi veee bir de bebiş ekledi şimdi 7 aylık hamile 4 ayda bi adet olduğu için anlamamış hormonloru kontrole gittiğinde öğrenmiş. Ben de aylardır dr a gidiyordum hiçbişey yok diyip yolluyolardı en son bi araştırma hastanesine gittim yumurtaların tembel dedi bende soğan kürünün 8. günündeyim bugün bide hayıt tohumu çayı içiyorum inanmıyordum ama felaket bi akıntı oldu ve kilo vermeye başladım vücut ısım bile değişti 3 ay içeceğim adetten sonrada incir kürü ve bal çörek otu tarçın yapacağım YENECEĞİM SENİ PKOOO :27: sen denemişmiydin böyle şeyler benim adetlerim çok düzenli hafif bi tüğlenmem var o kadar

bal çörek otu ve tarçını nasıl kullanıyorsunuz acaba???

bal çörek otu ve tarçını nasıl kullanıyorsunuz acaba???

slm bu karısım 200 gr bala bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı çörek otunu ezip karışırıyosun bu netteki tarif ama bana söylenilen 1 çay bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal yarım tatlı kaşığı tarçın ve çörek otunu karıştırıp içiyosun çörek otlarını çiğniyosun sabah ve akşam aç karnına. Hayıt tohumu çayı da çok etki yaptı bende çarşambaya tekrar kontrole gideceğim bakalım bi değişme varmı

merhaba aris son durum nedir?ben adresimi telimi yollamıştım neclaya şimdi yeniden mi yollamak gerek anlamadım arkadaş öle yazmış bizim için çok uğraştın çok teşekkürler...

Nejla, adresini buldum canım, daha doğrusu kuzenimden aldım. Ona senin adresini göndermiştim ya...

Kızlar bana adreslerinizi göndermeye gerek kalmadı. Zaten sadece 3 kişi gönderdi, geride 5 kişi kaldı. Belki ilaçlar geldiğini haberleri bile yoktur. O nedenle, Nejla gereğini yapar. Yarın fırsatım olursa bir koşu verip göndereceğim.

Öpüyorum.

aris ilacı göndere bildinmi?ben çarşamba günü memleketime gidicem 5gün kalacam ben yokken kargo gelirse evde kimse yok ne zaman gelir ilaç bilgi verirsen sevinirim

aris ilacı göndere bildinmi?ben çarşamba günü memleketime gidicem 5gün kalacam ben yokken kargo gelirse evde kimse yok ne zaman gelir ilaç bilgi verirsen sevinirim

iyi akşamlar canım. nasılsın yazışamadık çoktandır..ilaçlarınız gelmiş inşallah bebiş sahbi olursunuz faydasını görenler bilgilendirsin lütfen. ayrıca sevgili aris arkadaşım biliyorum bu ilaç konusunda çok sıkıntı çektin o nedenle bana da getirtebilir misin demeye yüzüm yok, nasıl ulaşabilirim bu tentüre bilemiyorum. :43:

ayten 728 nasılsın arkadaşım? bayadır görüşemedik seninle nasıl gidiyor hayat ? ben biraz üzgünüm tedavi olduğum doktorla tartıştım ve tedavimi yarıda bırakıp hastaneden geldim bugun ve ilaçlarımız gelmiş işallah olumlu sonuç alıırız. sen ne yaptın tedaviye tedavmi?

Back
X