Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben arkadaşıma almıştım onun adresini alır aris e msj atarım
Nejla, canım bana birşey gelmedi.
Lütfen tekrar gönder.
Sanırım senin internetine problem var. Bir daha e-maile gönder.
Özel mesaj gönderemiyorsan, burada başka bir kullanıcı oluştur ve özel mesaj olarak bana gönder.
Vallah hiç birşey gelmedi senden.
Bakliyorum canım.
biz paraları bir arkadaşın hesap numarasına yatırmıştık oda arise ulaştırmıştı tekrar sipariş verilirmi bilmiyorum?teşekkür ederim cevap için fiyatı ne kadar ve nasıl ulaştırıyoruz acaba
slm canım aslında Türkiye de eczanelerde bitkilerin tentürünü yapyorlar Bu arada senin kilolarca içeceğin bitki çaylarını tentür sadece 1 kaşıkta barındırıyo galiba ondan dolayı daha etkili ama bu kadar etkili bi bitkiyse niye burda yapılmaz orası ilginç, yetişiyor üstelik. Neyse benim alt komşum 37 yaşında ilk önce pko sonra erken menopoz denildi bi dünya ilaç aşılama olmadı son aylarda soğan kürü hayıt tohumu suyu ve bal tarçın çörek otu yiyerek hem pko yu hemde erken menopozu yendi veee bir de bebiş ekledi şimdi 7 aylık hamile 4 ayda bi adet olduğu için anlamamış hormonloru kontrole gittiğinde öğrenmiş. Ben de aylardır dr a gidiyordum hiçbişey yok diyip yolluyolardı en son bi araştırma hastanesine gittim yumurtaların tembel dedi bende soğan kürünün 8. günündeyim bugün bide hayıt tohumu çayı içiyorum inanmıyordum ama felaket bi akıntı oldu ve kilo vermeye başladım vücut ısım bile değişti 3 ay içeceğim adetten sonrada incir kürü ve bal çörek otu tarçın yapacağım YENECEĞİM SENİ PKOOOsen denemişmiydin böyle şeyler benim adetlerim çok düzenli hafif bi tüğlenmem var o kadar
bal çörek otu ve tarçını nasıl kullanıyorsunuz acaba???
aris ilacı göndere bildinmi?ben çarşamba günü memleketime gidicem 5gün kalacam ben yokken kargo gelirse evde kimse yok ne zaman gelir ilaç bilgi verirsen sevinirim