Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Melekçim durumun nasıl, canım?
Üstte bir mesaj yazdın biraz karışık olmuş, pek anlayamadım.

canımmm bugün iyiyim maşallah :nazar: progestandan sonra durdu lekelenmelerim günde 3 tane alıyorum 100 lük. üstteki mesajı sonradan düzelttim:34: sen neler yapıyosun oğlun nasıl canım

selam arkadaşlar bütün topigi okuyamadım ama bende bundan almak istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum sanırım yurtdışındaymış ve getiren arkadaşlar nasıl başardılar bana özelden yazarlarsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim

arkadaşlar bana şu an 4 tane ilaç geliyor pazartesi elimde olacak büyük ihtimalle:31::31::31::31:
birtanesini ayguneş arkadaşımız için söz vermiştim gönderecektim ama oda dinimizce caiz olmadığını kabul edip(etil alkolle yapıldığı için )ilacı almaktan vazgeçti.:31::31::31:söylemek istediğim çok şey var ama söylemiğcem çünkü herkes kendince haklıdır:31::31::31:
ben ilacı kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri gelip burda sizinle paylaşacam:32::32::32:inşallah bende şifasını görürüm, herkese sevgilerrrrrrrr:10::10::10::10::10::10::10::10:

merhaba, bahsedilen ilactan acilen almak istiyorum.bu konuda banada yardımcı olursanız çok sevinirim.

arkadaşlar neden bu kadar üstüme geldiniz anlamadım:(...eşimle dün iyice araştırınca tentür nedir diye,karşılığında kanyak,etil alkol ve elma sirkesinden yapılıyor diye çıktı.. o yüzden biraz çelişkiye düştük..neyse arkadaşlar,bana burda herkes tepkili olmuş ne desem batar şimdi size..bir daha gelmem buralara sizinde canınızı sıkmam

ama hayırlısıyla sizler hamile kalırsınız,güzel haberlerinizi alırım.hoşçakalın

arkadaşlar nasılsınız? ben ilacı kullanıyorum salı gün iki hafta olacak ilaca başlayalı ilac çok kötü kokuyor ama içiyorum birde bende halsizlik yapıyor sürekli yatamak istiyorum sizlerdede böyle bir şey olmuşmuydu?

arkadaşlar bana şu an 4 tane ilaç geliyor pazartesi elimde olacak büyük ihtimalle:31::31::31::31:
birtanesini ayguneş arkadaşımız için söz vermiştim gönderecektim ama oda dinimizce caiz olmadığını kabul edip(etil alkolle yapıldığı için )ilacı almaktan vazgeçti.:31::31::31:söylemek istediğim çok şey var ama söylemiğcem çünkü herkes kendince haklıdır:31::31::31:
ben ilacı kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri gelip burda sizinle paylaşacam:32::32::32:inşallah bende şifasını görürüm, herkese sevgilerrrrrrrr:10::10::10::10::10::10::10::10:

canım o almıyosa bir tanesini ben alırım eğer istersen özel mesaj atabilirsin.

canımmm bugün iyiyim maşallah :nazar: progestandan sonra durdu lekelenmelerim günde 3 tane alıyorum 100 lük. üstteki mesajı sonradan düzelttim:34: sen neler yapıyosun oğlun nasıl canım

Merhaba melekbadeciğim,lekelenmen durmuş buna çok sevindim:-)) inşaallah hayırlısıyla bebişini sağsalim kucağına alırsın.söylediğin karışımı yapıyorum.soğan suyu, incir suyu,hayıt suyu,
karışımlar, artık midem zor kabul ediyor. Allahtan hiç bir zaman umudumu yitirmedim.herşeyin hayırlısı deyip içelim bakalım:-)) dualarım seninle ve bizim için evlet aşkıyla yanan herkes için.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bende bu ilaçtan kullanmak istiyorum.
romanyadan getirteceğim bir tanıdığa.
İlacın ismini yazmanızı rica ederim.Fiyat olarak ne kadar?

Merhaba melekbadeciğim,lekelenmen durmuş buna çok sevindim:-)) inşaallah hayırlısıyla bebişini sağsalim kucağına alırsın.söylediğin karışımı yapıyorum.soğan suyu, incir suyu,hayıt suyu,
karışımlar, artık midem zor kabul ediyor. Allahtan hiç bir zaman umudumu yitirmedim.herşeyin hayırlısı deyip içelim bakalım:-)) dualarım seninle ve bizim için evlet aşkıyla yanan herkes için.

canımmm çok sağol inşallah şifa olur en doğru zamanda sağlıklı bi bebeğin olur benimde onları içerken midem kötü oluyordu ama pes etme bende polikistik over yumurta tembelliği vardı hormonlorumu düzenlemişti yumurtlama günlerini takip et hangi tarafında hareketlenme varsa ilişkiden sonra o tarafına yat sırtüstü yatmaktansa böyle yatmak daha. ben hep soluma yattım ne zaman ultrasondan bakılsa kese hep solda gözüküyor:16:

kızlar bu ilaçtan bende kullanmak istiyorum ama nasıl getirticegimi bilmiyorum yardım edermisinizz?? yada elinde fazla olan arkadaslar varsa özelden mesaj atabilirlerrr...lütfennn

Bu arada, kullanan diğer kızlar nerdesiniz?
Sizin durumunuz nasıl?
Mirror, biraz halsiz hissetmeni çok normaldir canım.
Tansiyon düşüklüğündedir. Tuzlu ayran gibi birşeyler iç.
Nejla, sen ? Köye bi gittin bizleri unuttun. :5:

Bu arada, kullanan diğer kızlar nerdesiniz?
Sizin durumunuz nasıl?
Mirror, biraz halsiz hissetmeni çok normaldir canım.
Tansiyon düşüklüğündedir. Tuzlu ayran gibi birşeyler iç.
Nejla, sen ? Köye bi gittin bizleri unuttun. :5:

Bende geçtiğimiz ay 17 gün kadar kullandım ilacı yalnız biraz düzensiz içtim ilk bir hafta günde üç defa daha sonra günde ikiye indirdim.maalesef bende herhangi bi değişim yok :50: neyse hakkımızda hayırlısı!bu ay tekrar kullanmaya başladım fakat sıcaklardanmıdır bilmem bu sefer çok baş dönmesi yaptı dolayısıyla günde iki defa kullanabilecem sanırım!gelişmelerden haberdar ederim,inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz buradan!
Sevgiler...:34:

selam kızlar herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum:16::16::16::16:
benim ilaçlar bugün geldi :32: hatta eşim almaya gidecek birazdan, romanyadan istanbula, ordanda otobüs firmasıyla antalyaya göndermişler,eşim otogara gidecek :10::10::10: çokkkkk heyecan yaptım :52::52:
5 şişe göndermişler sağolsunlar allah razı olsun, kaç kişi uğraştı inşallah hayırlı bir sonuç alırız :31:insanların uğraşlarına değer:49::49::49:inşallah
bu arada ben adetimin gelmesini beklemeliyim demi kızlar, hemen bitiminde kullanacaktım sanırım daha 13 gün felan var adetime :47:
bana dua edin arkadaşlar olurmu 12 yıl sonra belki bu ilaç vesile olacak bilemiyorum ama bir umut işte
bu arada eşime dedimki ilacın fazlasını ihtiyacı olan akadaşlara gönderelim mi? oda önce sen kullan bakalım sonra gereğine bakarız dedi:34: ben en azından 1 ay kullanayım sonra herangi bir arkadaşa fazla kalanı gönderirim arkadaşlar herkes kendine çok iyi baksın görüşmek üzeree hoşçakalın:38::38::38::38:

Canım, durumun nasıl?
Bebişin buyumuştur artık. Cinsiyeti belli oldu mu?

iyiyim canım şimdilik, daha 10 haftalığız progestandandan sonra durdu lekelenmem 2 haftadır gitmiyoruz dr a bu perşembeye gideceğiz inş çok korkuyorum inş bişey çıkmaz sen neler yapıyosun

selam kızlar herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum:16::16::16::16:
benim ilaçlar bugün geldi :32: hatta eşim almaya gidecek birazdan, romanyadan istanbula, ordanda otobüs firmasıyla antalyaya göndermişler,eşim otogara gidecek :10::10::10: çokkkkk heyecan yaptım :52::52:
5 şişe göndermişler sağolsunlar allah razı olsun, kaç kişi uğraştı inşallah hayırlı bir sonuç alırız :31:insanların uğraşlarına değer:49::49::49:inşallah
bu arada ben adetimin gelmesini beklemeliyim demi kızlar, hemen bitiminde kullanacaktım sanırım daha 13 gün felan var adetime :47:
bana dua edin arkadaşlar olurmu 12 yıl sonra belki bu ilaç vesile olacak bilemiyorum ama bir umut işte
bu arada eşime dedimki ilacın fazlasını ihtiyacı olan akadaşlara gönderelim mi? oda önce sen kullan bakalım sonra gereğine bakarız dedi:34: ben en azından 1 ay kullanayım sonra herangi bir arkadaşa fazla kalanı gönderirim arkadaşlar herkes kendine çok iyi baksın görüşmek üzeree hoşçakalın:38::38::38::38:

hadi gözün aydın canım inşallah seninde müjdeli haberlerini alırız

arkadaşlar benim eşimde azospermi var bu ilaç erkektede kullanılıyor banada getirtme ihtimaliniz olabilir mi?
yardımcı olursanız sevinirim

Bende ilacı 2aydır kullanıyorum bu ay 2 oluyor ilaç bitecek diye günde iki kaşık içiyorum bakalım ne olacak rabbim den ümit kesilmez bende biraz ümitsiz bekliyorum diger arkadaşlara da şans diliyorum ilaç getiren olursa almak istiyorum benden haberler böyle hoşçakalın

iyiyim canım şimdilik, daha 10 haftalığız progestandandan sonra durdu lekelenmem 2 haftadır gitmiyoruz dr a bu perşembeye gideceğiz inş çok korkuyorum inş bişey çıkmaz sen neler yapıyosun

merhaba melekbade, durumunun iyiye gitmesine çok sevindim:-)) inşaallah perşembeye daha iyi haberlerini alırız. sağlıcakla kal.

Back
X