- 4 Aralık 2010
- 783
- 45
- 118
Melekçim durumun nasıl, canım?
Üstte bir mesaj yazdın biraz karışık olmuş, pek anlayamadım.
canımmm bugün iyiyim maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melekçim durumun nasıl, canım?
Üstte bir mesaj yazdın biraz karışık olmuş, pek anlayamadım.
arkadaşlar bana şu an 4 tane ilaç geliyor pazartesi elimde olacak büyük ihtimalle
birtanesini ayguneş arkadaşımız için söz vermiştim gönderecektim ama oda dinimizce caiz olmadığını kabul edip(etil alkolle yapıldığı için )ilacı almaktan vazgeçti.söylemek istediğim çok şey var ama söylemiğcem çünkü herkes kendince haklıdır
ben ilacı kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri gelip burda sizinle paylaşacaminşallah bende şifasını görürüm, herkese sevgilerrrrrrrr
![]()
arkadaşlar bana şu an 4 tane ilaç geliyor pazartesi elimde olacak büyük ihtimalle
birtanesini ayguneş arkadaşımız için söz vermiştim gönderecektim ama oda dinimizce caiz olmadığını kabul edip(etil alkolle yapıldığı için )ilacı almaktan vazgeçti.söylemek istediğim çok şey var ama söylemiğcem çünkü herkes kendince haklıdır
ben ilacı kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri gelip burda sizinle paylaşacaminşallah bende şifasını görürüm, herkese sevgilerrrrrrrr
![]()
canımmm bugün iyiyim maşallahprogestandan sonra durdu lekelenmelerim günde 3 tane alıyorum 100 lük. üstteki mesajı sonradan düzelttim
sen neler yapıyosun oğlun nasıl canım
merhaba arkadaşlar
bende bu ilaçtan kullanmak istiyorum.
romanyadan getirteceğim bir tanıdığa.
İlacın ismini yazmanızı rica ederim.Fiyat olarak ne kadar?
Merhaba melekbadeciğim,lekelenmen durmuş buna çok sevindim) inşaallah hayırlısıyla bebişini sağsalim kucağına alırsın.söylediğin karışımı yapıyorum.soğan suyu, incir suyu,hayıt suyu,
karışımlar, artık midem zor kabul ediyor. Allahtan hiç bir zaman umudumu yitirmedim.herşeyin hayırlısı deyip içelim bakalım) dualarım seninle ve bizim için evlet aşkıyla yanan herkes için.
canımmm bugün iyiyim maşallahprogestandan sonra durdu lekelenmelerim günde 3 tane alıyorum 100 lük. üstteki mesajı sonradan düzelttim
sen neler yapıyosun oğlun nasıl canım
Bu arada, kullanan diğer kızlar nerdesiniz?
Sizin durumunuz nasıl?
Mirror, biraz halsiz hissetmeni çok normaldir canım.
Tansiyon düşüklüğündedir. Tuzlu ayran gibi birşeyler iç.
Nejla, sen ? Köye bi gittin bizleri unuttun.![]()
Canım, durumun nasıl?
Bebişin buyumuştur artık. Cinsiyeti belli oldu mu?
selam kızlar herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum
benim ilaçlar bugün geldihatta eşim almaya gidecek birazdan, romanyadan istanbula, ordanda otobüs firmasıyla antalyaya göndermişler,eşim otogara gidecek
çokkkkk heyecan yaptım
5 şişe göndermişler sağolsunlar allah razı olsun, kaç kişi uğraştı inşallah hayırlı bir sonuç alırızinsanların uğraşlarına değer
inşallah
bu arada ben adetimin gelmesini beklemeliyim demi kızlar, hemen bitiminde kullanacaktım sanırım daha 13 gün felan var adetime
bana dua edin arkadaşlar olurmu 12 yıl sonra belki bu ilaç vesile olacak bilemiyorum ama bir umut işte
bu arada eşime dedimki ilacın fazlasını ihtiyacı olan akadaşlara gönderelim mi? oda önce sen kullan bakalım sonra gereğine bakarız dediben en azından 1 ay kullanayım sonra herangi bir arkadaşa fazla kalanı gönderirim arkadaşlar herkes kendine çok iyi baksın görüşmek üzeree hoşçakalın
![]()
iyiyim canım şimdilik, daha 10 haftalığız progestandandan sonra durdu lekelenmem 2 haftadır gitmiyoruz dr a bu perşembeye gideceğiz inş çok korkuyorum inş bişey çıkmaz sen neler yapıyosun