- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
benı 2 sıse dıye eklemıstın demı tatlım :)
esracım sana 1 şişe yazmışım 2 yapıyorum hemen..
ya bizim bu müşteriye de ulaşmak ne zor halen dönmedi....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benı 2 sıse dıye eklemıstın demı tatlım :)
canım önce ilaçlar gelsin fiyatı belli olsun ona göre parasını göndeririz.
senide ekledim 2 şişe olarak 1 şişe olmasın ne olur ne olmaz en az 3 ay kullanmak lazımmış...
tamam canım sana 3 şişe diye yazıyorum..
yaşasınnnnn çok teşekkür ederimmm. allah razı olsun cnm eğer 200 ml lik olursa 2. şişeyi diğer arkadaşıma veririm o arada belki landarch ta getirtirse paylaşırız tekrar belki 1 şişeyle bile bu arada hamile kalan olur.
allah razı olsun ne muradın varsa versin rabbim.. bende araştırıyorum getirtebilirsem burdan duyurucam hemen.
çok sağol.
yaşasınnnnn çok teşekkür ederimmm. allah razı olsun cnm eğer 200 ml lik olursa 2. şişeyi diğer arkadaşıma veririm o arada belki landarch ta getirtirse paylaşırız tekrar belki 1 şişeyle bile bu arada hamile kalan olur.
allah razı olsun ne muradın varsa versin rabbim.. bende araştırıyorum getirtebilirsem burdan duyurucam hemen.
çok sağol.
esracım sana 1 şişe yazmışım 2 yapıyorum hemen..
ya bizim bu müşteriye de ulaşmak ne zor halen dönmedi....![]()
bende bu ilaçtan istiyorum bu ramazan günlerinde sizlere dua ederim bana da 2 şişe getirtirmisin neyse fiyatı öderim şimdiden sagol umarım geç kalmadımkızlaaar bomba bi haberim var.. şimdi bi tanıdıkla görüştüm 5 şişe söyledim Romanya dan posta ile göndericekler..
200 Ml yada 500Ml olur dedim.
kargo masrafı cok tutmuyormuş 8-10 günde gelir dediler.. kaç tl ye gelir 1 şişe bilmiyorum fiyat olarak bilginiz olsun.. ben 25-30 TL diye düşünüyorum ama kimler istiyorsa isimlerini alabilirsem ona göre net bir rakam veririm ilaçın gelmesi için.
![]()
elibeses canım,ilacın fiyatını bize 1 şişesinin geliş maliyeti ne öğrendinmi? bana acilen yazarsan sevinirim.çünkü; bende romanyada tanıdığı olan bir arkadaşımı arayıp ona göre sipariş vereceğim.inşaallah getirtebilirim.diğer isteyen arkadaşlarada veririz diye düşünüyorum...
sanırım ılactan hber gelmedı![]()
bende bu ilaçtan istiyorum bu ramazan günlerinde sizlere dua ederim bana da 2 şişe getirtirmisin neyse fiyatı öderim şimdiden sagol umarım geç kalmadım
malesef canım henüz ögrenemedim.. bende çok kolay olur sanmıştım ama malesef müşterim dönüş yapmıyor..
ulaştıgım zaman hemen burdan yazıyorum detayları((
bende ilaca bugün başladım
sanki biraz baş dönmesi mi yapıyor nee
halbuki sadece bir tek sabah içtim:)
tadı bi acayip heheh ama içilir yani ilaç ve şifa niyetineaah ahhhh
malesef yaaa
şimdi müşterimi aradım sıkıştırıyorum:)
sorun parayla önce parasını gönderelim dedim sorun değil diyor ama ordaki kişilere ulaşamamış.
neyse ben bu işin peşini bırakmıcam kızlarr..
Azmin sonu zaferle biter inşalllaahhhh
Herkese iyi bayramlarrrr :82: