Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım önce ilaçlar gelsin fiyatı belli olsun ona göre parasını göndeririz.
senide ekledim 2 şişe olarak 1 şişe olmasın ne olur ne olmaz en az 3 ay kullanmak lazımmış...

tamam canım sana 3 şişe diye yazıyorum..

yaşasınnnnn çok teşekkür ederimmm. allah razı olsun cnm eğer 200 ml lik olursa 2. şişeyi diğer arkadaşıma veririm o arada belki landarch ta getirtirse paylaşırız tekrar belki 1 şişeyle bile bu arada hamile kalan olur.
allah razı olsun ne muradın varsa versin rabbim.. bende araştırıyorum getirtebilirsem burdan duyurucam hemen.
çok sağol.

Heey Arkadaşlar ben adet oldum:) heyecanlıym adet bitimim bayramın 1. günü ilaca hemen başlıcam Allahın izni ileeee... :79:

yaşasınnnnn çok teşekkür ederimmm. allah razı olsun cnm eğer 200 ml lik olursa 2. şişeyi diğer arkadaşıma veririm o arada belki landarch ta getirtirse paylaşırız tekrar belki 1 şişeyle bile bu arada hamile kalan olur.
allah razı olsun ne muradın varsa versin rabbim.. bende araştırıyorum getirtebilirsem burdan duyurucam hemen.
çok sağol.[/QUOTE]

inşallah yaa 1. şişede etkili olur... benim hiç yumurtam yok değil var hemde yeterli sayıda ama büyümede ve catlamada biraz tembeller.. o yüzden bu ilacın iyi geleceğine inanıyorum.. o kadar cok inanıyorum ki hemde ilk ay hamile kalmazsam baya bi hayal kırıklıgı yaşıcagıma eminim.. Ama yine de bu ilacın en az 3 ay kullanılması gerektiğininde bilincindeyim:) kendime söz geçirtebilirim:46:

benim de yakalşık 12 yıllık evli bir yakınım her yolu denemesine rağmen bir türlü çocuğu olmadı.inşallah bu yöntem onda daa işe yarar.

çok sağol.

inşallah yaa 1. şişede etkili olur... benim hiç yumurtam yok değil var hemde yeterli sayıda ama büyümede ve catlamada biraz tembeller.. o yüzden bu ilacın iyi geleceğine inanıyorum.. o kadar cok inanıyorum ki hemde ilk ay hamile kalmazsam baya bi hayal kırıklıgı yaşıcagıma eminim.. Ama yine de bu ilacın en az 3 ay kullanılması gerektiğininde bilincindeyim:) kendime söz geçirtebilirim:46:[/QUOTE]

inş. cnm benimde yumurtlamada sorunum yok sayılır ama olsun destek lazım yinede birde eşimede faydası olur belki onuda biraz güçlendirmek lazım.:))
ilk ay olmazsa da hemen hayal kırıklığına uğrama bence hazır böyle bir fırsat geçti elimize stres yapma sakın.
romanyada bizimki gibi bir sitede bu ilacı kullananların sayfasına göz attım çeviriciden çevirip okudum biraz anlamsız oluyor ama olsun neticede çoğunun hamile kaldığını anladım darısı başımıza:)))

elibeses canım,ilacın fiyatını bize 1 şişesinin geliş maliyeti ne öğrendinmi? bana acilen yazarsan sevinirim.çünkü; bende romanyada tanıdığı olan bir arkadaşımı arayıp ona göre sipariş vereceğim.inşaallah getirtebilirim.diğer isteyen arkadaşlarada veririz diye düşünüyorum...

Arkadaşlar hayırlı kandiller,rabbim inşaallah bu mübarek ayın ve gecenin hürmetine bugün yapılan duaların sebebiyle hepimizin kucağını doldurur.kendimize ve birbirimize bol bol dua edelim.

kızlaaar bomba bi haberim var.. şimdi bi tanıdıkla görüştüm 5 şişe söyledim Romanya dan posta ile göndericekler..
200 Ml yada 500Ml olur dedim.
kargo masrafı cok tutmuyormuş 8-10 günde gelir dediler.. kaç tl ye gelir 1 şişe bilmiyorum fiyat olarak bilginiz olsun.. ben 25-30 TL diye düşünüyorum ama kimler istiyorsa isimlerini alabilirsem ona göre net bir rakam veririm ilaçın gelmesi için.

:8::8:
bende bu ilaçtan istiyorum bu ramazan günlerinde sizlere dua ederim bana da 2 şişe getirtirmisin neyse fiyatı öderim şimdiden sagol umarım geç kalmadım

elibeses canım,ilacın fiyatını bize 1 şişesinin geliş maliyeti ne öğrendinmi? bana acilen yazarsan sevinirim.çünkü; bende romanyada tanıdığı olan bir arkadaşımı arayıp ona göre sipariş vereceğim.inşaallah getirtebilirim.diğer isteyen arkadaşlarada veririz diye düşünüyorum...

malesef canım henüz ögrenemedim.. bende çok kolay olur sanmıştım ama malesef müşterim dönüş yapmıyor..
ulaştıgım zaman hemen burdan yazıyorum detayları :(((
bende ilaca bugün başladım
sanki biraz baş dönmesi mi yapıyor nee
halbuki sadece bir tek sabah içtim:)
tadı bi acayip heheh ama içilir yani ilaç ve şifa niyetine :49: aah ahhhh

sanırım ılactan hber gelmedı :(

malesef yaaa

bende bu ilaçtan istiyorum bu ramazan günlerinde sizlere dua ederim bana da 2 şişe getirtirmisin neyse fiyatı öderim şimdiden sagol umarım geç kalmadım

şimdi müşterimi aradım sıkıştırıyorum:)
sorun parayla önce parasını gönderelim dedim sorun değil diyor ama ordaki kişilere ulaşamamış.
neyse ben bu işin peşini bırakmıcam kızlarr..
Azmin sonu zaferle biter inşalllaahhhh

Herkese iyi bayramlarrrr :82:

malesef canım henüz ögrenemedim.. bende çok kolay olur sanmıştım ama malesef müşterim dönüş yapmıyor..
ulaştıgım zaman hemen burdan yazıyorum detayları :(((
bende ilaca bugün başladım
sanki biraz baş dönmesi mi yapıyor nee
halbuki sadece bir tek sabah içtim:)
tadı bi acayip heheh ama içilir yani ilaç ve şifa niyetine :49: aah ahhhh

hadi hayırlısı inşaallah hayırlı sonuçlara neden olur hamile kalırsın:-))) bu arada hayırlı bayramlarrrrrrr

malesef yaaa

şimdi müşterimi aradım sıkıştırıyorum:)
sorun parayla önce parasını gönderelim dedim sorun değil diyor ama ordaki kişilere ulaşamamış.
neyse ben bu işin peşini bırakmıcam kızlarr..
Azmin sonu zaferle biter inşalllaahhhh

Herkese iyi bayramlarrrr :82:

canım benim uğraşların için çoooook teşekkürler.inşallah ilaç sebep olurda hamile kalırsın,bizlerede sebep olur.çooook dua ediyorum.:-))

Tüm arkadaşların bayramını kutluyorum!!! Inşaallah gelecek bayramda bebişimizle bayramımızı kutlarız.aminnnnnn :-)))

bnde hemen yollar sandım
umıt oldum bırden :(
ınsallh bulurda yollar
canım benm sende baslamıssın
sıfa olsun ınsallh
ayrıca cınsel ıstegıde tavan yapıormus bu ılac :17::17::17:

merhaba arkadaşlar:-))mrh. elibeses, nasılsınız? inşaallah herkes çok iyidir.elibeses canım, tatile çıkacağımdan ben 1 hafta int.giremeyeceğim.eğer ilaçtan haber gelirse beni sakın unutmayın.inşaallah bu arada ilaç gelir. kendinize iyi bakın.....

canım hepinizi liste yaptım asla unutmama:)
keşke ilacı hemen bulsakda gönderebilsem..
ablamın bi komşusu da var valla dört koldan soruşturuyorum...
iyi tatiller canım... bol bol dinlenin rahatlayın...
bu arada ilacın istek yaptıgı doğru galibaaaaaa :52::52:

Bahsettiğiniz ilacı bana da temin etme imkanınız olabilir mi...gerekli ödemeyi hesabınıza yollarım....kargoyla 2 adet yollamanız mümkün olabilir mi? Ilgilenirseniz çok sevinirim..

Back
X