Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba arkadaşlar bende istiyorum eşim için
bir daha getirirseniz takipteyim

gerçekten çol şanslısın.. Artık hamile kalan kişilere gıbta ile bakıyorum ne tuhaf değil mi?? Halbuki onlar yani siz normalsiniz biz değil ....
Bende sizin gibiydim ne tedavilerle ugrastim tiroid kist ne ararsan vardi bende hala tedavi goruyorum hic beklemedigim anda son 3 haftadir migde bulantilarim artinca test yaptim pozitif cikti sonra kan tahlili yaptirdim
2.5 aylik hamileymisim mucizem bu benim insallah biran once sizlerde kavusursunuz Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende sizin gibiydim ne tedavilerle ugrastim tiroid kist ne ararsan vardi bende hala tedavi goruyorum hic beklemedigim anda son 3 haftadir migde bulantilarim artinca test yaptim pozitif cikti sonra kan tahlili yaptirdim
2.5 aylik hamileymisim mucizem bu benim insallah biran once sizlerde kavusursunuz Allah isteyen herkese nasip etsin

herseyin bir zamanı var demekki ama ne bileyim..
dün akşam daha 5 yaşındaki yegenim dedi ki teyze senin cocuğun yok neden çalışıyosun neden cocugun yok gibi sorular sordu dikkate almadım ama ne garip dimi..

kızlar ilacı kullananlara soruyorum özellikle ben bu ilacı nerdeyse 1 ay kullandım pazartesi günü ilacı bıraktım cünkü adet olucakmışım gibi agrılarım vardı ama bugün oldu hala gelmedi benimkiler. Normalde batım 23 yani bugün.. normalde hep 2 gün önce olurdum gecen ayında 23 ünde olmuştum..
bu ilac geciktirme yapıyor mu acaba ..
hamile olmadıgımdan eminin:) o yüzden test yapmıyorum cünkü hala kasıklarım ha geldi ha gelicek gibi agrıyo..
ama pazartesi gününden beri ilacı bıraktım ona sinir oldum...

:44:

kızlar ilacı kullananlara soruyorum özellikle ben bu ilacı nerdeyse 1 ay kullandım pazartesi günü ilacı bıraktım cünkü adet olucakmışım gibi agrılarım vardı ama bugün oldu hala gelmedi benimkiler. Normalde batım 23 yani bugün.. normalde hep 2 gün önce olurdum gecen ayında 23 ünde olmuştum..
bu ilac geciktirme yapıyor mu acaba ..
hamile olmadıgımdan eminin:) o yüzden test yapmıyorum cünkü hala kasıklarım ha geldi ha gelicek gibi agrıyo..
ama pazartesi gününden beri ilacı bıraktım ona sinir oldum...

:44:

bende ilk kullandığım ay ilacı reglim gecikmişti ve her an olacakmış gibi bekliyordum kasıklarda enteresan batmalar oldu bikaç gün sonra test yaptım bebişim varmış sende içme eğer regli olursanda bittikten sonra devam edersin inş bebiştir

ariscimmm nerelerdesin neler yapıyosun oğlun nasıl bu arada biz 20 haftalık olduk bebeğim erkek şu an atandığım yerdeyim kimsem yok :( en kısa zamanda evimize döneceğiz inş

merhaba umarım hamilesindir bende kullandım bu ilacı bende hiç gecikme yapmadı inşallah gebe çıkarsın bizlere moral olursun sendeki sorun neydi acaba en kısa zamanda test yap haydi hayırlısı hoşçakal

bende ilk kullandığım ay ilacı reglim gecikmişti ve her an olacakmış gibi bekliyordum kasıklarda enteresan batmalar oldu bikaç gün sonra test yaptım bebişim varmış sende içme eğer regli olursanda bittikten sonra devam edersin inş bebiştir

gerçekten miiiii ya gerçekten yani ben genelde 1-2 gün agrı cekerim sonra hastalanırım
1 haftadır abartısız her an gelicek gibi batmalar oluyo hem sağ hem sol kasığımda...
bi yandan hemen gelse diye dua ediyorum bi yandan da acaba gelmez mi diyorum :)

bende akşama bi test yapıyim bari.. ama bu defa negatif cıkarsaa üzülmicem üzülmicem üzülmicem hala umudum var bu ilaç sayesinde...

Bebeşine salık sıhhat versin Mutlu Ömrünüz olsun inşallah...

Dün akşam yeğenim kaldı bende ayyy ne güzel bıcır bıcır yaaa :78::70:

merhaba umarım hamilesindir bende kullandım bu ilacı bende hiç gecikme yapmadı inşallah gebe çıkarsın bizlere moral olursun sendeki sorun neydi acaba en kısa zamanda test yap haydi hayırlısı hoşçakal

ayyy inşallahh ya daha önce de klomen kullanırken 4 gün gecikmişti sadece nerdeyse 2 senedir hiç gecikmezdi yaaa...
birde bizim ilaclar en gec 20 ekimde gelicekmiş daha erkende gelebilir :81:
akşama yapmayı düşünüyorum ama dediğim gibi negatif de cıksa üzülmicem ilacım var kullanmaya devam :10:
hamileyimdir diye düşünmüyorum hiç... Umutsuzluk kötü oluyor sooraa... :15:

benim sorunum sadece yumurta tembelliği canım başka bir sorun yok..
( Allah a şükür)

ayyy inşallahh ya daha önce de klomen kullanırken 4 gün gecikmişti sadece nerdeyse 2 senedir hiç gecikmezdi yaaa...
Birde bizim ilaclar en gec 20 ekimde gelicekmiş daha erkende gelebilir :81:
Akşama yapmayı düşünüyorum ama dediğim gibi negatif de cıksa üzülmicem ilacım var kullanmaya devam :10:
Hamileyimdir diye düşünmüyorum hiç... Umutsuzluk kötü oluyor sooraa... :15:

:54::54::54::54::54::54::54:
Senı gıdı senıııııı......
Optum senııııı....

arkadaşlar bu ilaçtan bana da getirtebilir misiniz?
eşimde azospermi var belki bu ilaç vesile olur ve sperm çıkışını sağlar

eceeeee hamileymişimmm ben yaaaaa:65::51:

Back
X