- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
canım bende alabilirmiyim bu ilaçtannnnnnnnn
suanda fazla yok canım üzgünüm...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende alabilirmiyim bu ilaçtannnnnnnnn
allah sana güc versin !!!! insallah yine tez vakite hamile olursun ve acini unutursun!!!!
Bende sizin gibiydim ne tedavilerle ugrastim tiroid kist ne ararsan vardi bende hala tedavi goruyorum hic beklemedigim anda son 3 haftadir migde bulantilarim artinca test yaptim pozitif cikti sonra kan tahlili yaptirdimgerçekten çol şanslısın.. Artık hamile kalan kişilere gıbta ile bakıyorum ne tuhaf değil mi?? Halbuki onlar yani siz normalsiniz biz değil ....
Bende sizin gibiydim ne tedavilerle ugrastim tiroid kist ne ararsan vardi bende hala tedavi goruyorum hic beklemedigim anda son 3 haftadir migde bulantilarim artinca test yaptim pozitif cikti sonra kan tahlili yaptirdim
2.5 aylik hamileymisim mucizem bu benim insallah biran once sizlerde kavusursunuz Allah isteyen herkese nasip etsin
kızlar ilacı kullananlara soruyorum özellikle ben bu ilacı nerdeyse 1 ay kullandım pazartesi günü ilacı bıraktım cünkü adet olucakmışım gibi agrılarım vardı ama bugün oldu hala gelmedi benimkiler. Normalde batım 23 yani bugün.. normalde hep 2 gün önce olurdum gecen ayında 23 ünde olmuştum..
bu ilac geciktirme yapıyor mu acaba ..
hamile olmadıgımdan eminin:) o yüzden test yapmıyorum cünkü hala kasıklarım ha geldi ha gelicek gibi agrıyo..
ama pazartesi gününden beri ilacı bıraktım ona sinir oldum...
:44:
bende ilk kullandığım ay ilacı reglim gecikmişti ve her an olacakmış gibi bekliyordum kasıklarda enteresan batmalar oldu bikaç gün sonra test yaptım bebişim varmış sende içme eğer regli olursanda bittikten sonra devam edersin inş bebiştir
merhaba umarım hamilesindir bende kullandım bu ilacı bende hiç gecikme yapmadı inşallah gebe çıkarsın bizlere moral olursun sendeki sorun neydi acaba en kısa zamanda test yap haydi hayırlısı hoşçakal
merhaba umarım hamilesindir bende kullandım bu ilacı bende hiç gecikme yapmadı inşallah gebe çıkarsın bizlere moral olursun sendeki sorun neydi acaba en kısa zamanda test yap haydi hayırlısı hoşçakal
ayyy inşallahh ya daha önce de klomen kullanırken 4 gün gecikmişti sadece nerdeyse 2 senedir hiç gecikmezdi yaaa...
Birde bizim ilaclar en gec 20 ekimde gelicekmiş daha erkende gelebilir :81:
Akşama yapmayı düşünüyorum ama dediğim gibi negatif de cıksa üzülmicem ilacım var kullanmaya devam
Hamileyimdir diye düşünmüyorum hiç... Umutsuzluk kötü oluyor sooraa...![]()
Senı gıdı senıııııı......
Optum senııııı....
hayırlı olsun çok seviindim darısı isteyen herkese inşallahşuan ne dicemi bilemiyorummmmm ....
elim ayağım titriyoooo
Mucize bu olsa gerek..
![]()
hayırlı olsun çok seviindim darısı isteyen herkese inşallah