Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

gunaydın :43::43::43::43::43::43:
4 aralıktı 5 yazmıstım lısteye ben bugun adet oldum
gecıkmıstım dıye sevınmıstım
cok uzgunum :43::43::43:

ayrca su sıtem eden arakadasada 2 cıft sozum olacak
burda kımse bencıl deıl
sen bızımle bu sekılde konusamazsın canım

keske basıt bır getrme olayı olsada sanada getrtebılsek
ama malesef :(
alamayanlara yardımcı olamıoruz dıye bzde uzuluyoruz
ama lutfen burayı duzgun okumadan
yargılama yapma :34:

rabbım gerek duydurmadan melegını getrsın ınsallahhhhhh:emir_bebek:

amin lütfen olayı tartışmaya dökmeyelim topik tehlikeye giriyor zaten uyarımız var herkesin güzel haberleri gelsin inşallah sadece sitem eden arkadaşlar yazılanları doğru okusun sizin dediğiniz gibi elimizden geleni yapıyoruz

Son düzenleme:
HASTANEKORKAGI ,

gecmıs sayfalarda gecmıs olsun demıstım
suankı drumunuz ne?
rabbım kolay kurtrsın
cok ama cok uzuldm
böle bır duruma mahruz kalmanı
ama
cok sukur esın ve sen ıyısın
en guzelıde bu olsa gerek.......

van sanırım suan yasanılmaz bır hal almıs
rabbım ordakı herkese yardım etsın :(

amin lütfen olayı tartışmaya dökmeyelim topik tehlikeye giriyor zaten uyarımız var herkesin güzel haberleri gelsin inşallah

hayır tatlım ne tartsması
acıklamaydı sadcee....
o bızı yanlıs anladı
sandıkı getrme olayı var ama bz kımseye cevp vermıoruz
keske ımkanımız olsada herkes nasplense

hayır tatlım ne tartsması
acıklamaydı sadcee....
o bızı yanlıs anladı
sandıkı getrme olayı var ama bz kımseye cevp vermıoruz
keske ımkanımız olsada herkes nasplense

aman şimdi karşılık cevap vermeye dönmesinde neyse dikkatli okusun canım geçmiş olsun dileklerin için çok sağol ben şuan annemlerdeyim bir süre daha gidemeyeceğim evimizde hasar yok biraz eşyalar kırıldı döküldü arabaya baca düştü falan çok korktum diğer depremlerdede eşim evin içindeyken yaşadın şuan eve giremiyor girincede eli ayağı titriyor napacaz nasıl o evde yaşayacağız bilemiyorum inan ben burda eşim orda ne zaman birleşecez onuda bilmiyorum çünkü ben dersane gidiyorum orda dersaneler kapalı şehir mahvoldu soğuk kar var aman ne bileyim hayırlısı artık allahım kimseye göstermesin

aman şimdi karşılık cevap vermeye dönmesinde neyse dikkatli okusun canım geçmiş olsun dileklerin için çok sağol ben şuan annemlerdeyim bir süre daha gidemeyeceğim evimizde hasar yok biraz eşyalar kırıldı döküldü arabaya baca düştü falan çok korktum diğer depremlerdede eşim evin içindeyken yaşadın şuan eve giremiyor girincede eli ayağı titriyor napacaz nasıl o evde yaşayacağız bilemiyorum inan ben burda eşim orda ne zaman birleşecez onuda bilmiyorum çünkü ben dersane gidiyorum orda dersaneler kapalı şehir mahvoldu soğuk kar var aman ne bileyim hayırlısı artık allahım kimseye göstermesin

rabbım gercekten yardımcınız olsun
eger mumkunse ımkanınız varsa baska bır sehre yerlesın derım
hem o korku ıcınde yasamk cok zor :(
rabbım beterınden sakınsın

hayretle okuyorum kaç gündür.. yeni katılan arkadaşlara karşı o kadar duyarsızsınız ki.. biriniz kargosu geri döndü diye ne kadar üzüldü.. birde bu şurubu alma şansı için hiç yardım edilmeyenler var...ya alamayan siz olsaydınız ..????????tamam, yasaklanmış olabilir. aldığınız yerin adresini telefonunu verebilirsiniz...kendimz sipariş edelim bi şekilde.. malesef deyip kestirip atmışsınız... çok sağolun..Aynı sorunları yaşadıımıza inanmıyorum şuan.. yada çok bencilsiniz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nisancım, tepkini anlayabiliyorum ama yanlış tanıdın bizleri.
Bu topik, ilacın satış amacıyla açılmamıştır, canım.
Başıma gelen bu güzel olayını sizinle paylaşmak ve bu otunu sizlere tavsiye etmektir.
Türkiye'de bu bitkiden uretim yapılmadığını bilmeden açmıştım.
Kesinlikle kimse bencil değildir, tatlım. Herkes bir şekilde bir birine yardım etmek istiyor ama ne yazık ki imkanlar çok kısıtlıdır.
Ben bizzat, kızların ısrarına dayanamadım ve fırsatım olduğu için bir kaç kızlara getirdim.
Bunların zorlukları bir tek ben bilirm, burada anlatıklarım 1/3 bile değildir.
Insanlığı nekadar seversem de bu işe bir daha girmem ben, hem maddi, hem manevi olarak tüketiyor insanı. Hem de yasal birşey değildir.
Bir çok kişi kullanıyor bu bitkiyi. Ve bir çoğu kendi imkanlarla bir şekilde temin etiler.
Ya Romanya'da yaşayan bir tanıdıktan ya da Romanya'dan yolu gecen tanıdıklardan temin etiler.
Sende yurtdışında yaşayan tanıdıklarına bir araştır, kim bilir belki temin edebilirler.
Yemin ederim, imkanım olsa üretici firmaya ve Türkiye'deki resmi kuruşlara başvurup bu ilaçın Türkiye distribütorluğu yapardım.
Ama ne yazık ki bu konuda imkanlarım kısıtlı.
Bu topik açık kalması amacım, hem bir şekilde temin edenleri bir birine yardımcı olabilmek hem de belki bir ilac üreticisi bu yazıları görüp, bu bitkiyi değerlendirmeye alır.
Sonuç olarak, lütfen bizi yanlış anlama, gerçekten imkanımız yoktur. Çok üzgünüm.
Doğal yoldan hamile kalıp, boy boy çocukların olmasına bütün kalbimle diliyorum, canım.

kızlar sımdı sıze bırsey danısmak ıstıyorum
ARISCIGIM ınsallah gırersen senınde fıkrını almak ısterım
benım cok sukur yanı en son bldıgıme gore yumurtalarımda bır sıkıntı yok
adetlerımde duzenlı
bz esımdekı sperm azlıgından dolayı bu ılacı kullanıoruz
ben dıyorumkı
bu ay bende adet bıtımı ıcmeye baslasammı ?

sorun yaratırmı?hanı yumurtalarında sorun olmayan bırı ıcın
br arakadas kullanma demıstı ama bılmıorumkı

fıkırlerınızı beklıyorum canlar????????

Tatlım, öncelikle eşin bir spermogram yapması öneririm.
Durumda düzeltme var mı, yok mu, onu tespit edin ilk önce.
Sana gelince, sende kullanabilirsin, canım. Elinde çok fazla ilaç bulunmadığından dolayı belki kullanmak istemesin diye düşünürüm.
Sen günde sadece 1 kez iç canım, fazla kullanırsan eşine yetmez. Akşam saatlerde içersin, daha iyi olur.
Neden akşam diyorum, içtikten sonra anlayacaksın.

ben yazılanların hepsini gayet dikkatli okudum, birkaç ay öncede görmüştüm getiriliyordu yine...herneyse benim ki sadece bir sitemdi..Beni yanlış anladınız sanırım..Umarım herkes için faydalı olur..Kimse cevap yazmak zorunda hissetmesin lütfenn, tartışmaya dönüşmesini istemem bende..herşey gönlünüzce olsun..

gunaydın :43::43::43::43::43::43:
4 aralıktı 5 yazmıstım lısteye ben bugun adet oldum
gecıkmıstım dıye sevınmıstım
cok uzgunum :43::43::43:

ayrca su sıtem eden arakadasada 2 cıft sozum olacak
burda kımse bencıl deıl
sen bızımle bu sekılde konusamazsın canım

keske basıt bır getrme olayı olsada sanada getrtebılsek
ama malesef :(
alamayanlara yardımcı olamıoruz dıye bzde uzuluyoruz
ama lutfen burayı duzgun okumadan
yargılama yapma :34:

rabbım gerek duydurmadan melegını getrsın ınsallahhhhhh:emir_bebek:

ay canım kırmızılandın demek olsun ilk ayda olmasını cok da beklememek lazım sonucta bu da bir tedavi yöntemi
kullanmaya devam :10:

tatlım, öncelikle eşin bir spermogram yapması öneririm.
Durumda düzeltme var mı, yok mu, onu tespit edin ilk önce.
Sana gelince, sende kullanabilirsin, canım. Elinde çok fazla ilaç bulunmadığından dolayı belki kullanmak istemesin diye düşünürüm.
Sen günde sadece 1 kez iç canım, fazla kullanırsan eşine yetmez. Akşam saatlerde içersin, daha iyi olur.
Neden akşam diyorum, içtikten sonra anlayacaksın.
lıbıdodan dolayımı :))))))))
ay canım kırmızılandın demek olsun ilk ayda olmasını cok da beklememek lazım sonucta bu da bir tedavi yöntemi
kullanmaya devam :10:

bnde baslıcam kullanmaya

lıbıdodan dolayımı :))))))))

bnde baslıcam kullanmaya

evet canım Arisin önerisini okudum..
tabi ikimizin kullanması daha mı iyi acaba benim ondan mı eksik oldu ne düşünmüyor değilim hani...
Bu ay eşimle birlikte kullanıyoruz ama bakalım...
:82:

Son düzenleme:
evet canım Arisin önerisini okudum..
tabi ikimizin kullanması daha mı iyi acaba benim ondan mı eksik oldu ne düşünmüyor değilim hani...
Bu ay eşimle birlikte kullanıyoruz ama bakalım...
:82:

yanı gunde 1 defa oda aksam ıcım dıorsunuz
bnde sabh aksam dıye dusundm

slm kızlar burda yeniyim 2yıldır evlat hasreti çekiyorum.süt hormonum yüksek birde arada bi over kisti oluyodu bikaç ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.bu ay da klomen ve ovitrelle vuruldum hayırlısı bakalım mucizemi hasretle bekliyorum aranızda benim gibi olan varmı

selam şeker...
ben bugün ilacı bıraktım
üff kafam çok karışık yaaa....

ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı ..
dedim ben bi regl günümü gecireyim artık 10 günden fazla kullandım yeter artık çalışmalar da tamam ...
artık bekleyelim...

benim bat 4 aralık a uzucak sanırım..
Senin ne zaman bat?

Selamlar.
Bahsi gecen ilactan ben de kullanmaya basliycam ama tam olarak nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ustelik bu bat dediginiz seyi hic anlamadim:(( yardimci olur musunuz? Sevgiler

Selamlar.
Bahsi gecen ilactan ben de kullanmaya basliycam ama tam olarak nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ustelik bu bat dediginiz seyi hic anlamadim:(( yardimci olur musunuz? Sevgiler

slm cnm ben o bat dediğini sat olarak biliyom oda (son adet tarihi)diye anlatabildimmi bilmem

Selamlar.

slm cnm ben o bat dediğini sat olarak biliyom oda (son adet tarihi)diye anlatabildimmi bilmem

Kızla Günaydın..
Bat gelecek Adet Tarihi.. Sat gecmiş adet Tarihi

Eger eline yeni ilac geldiyse
günde 3 defa aç karna ( yemeklerden en az 15-20 dk önce)
1 tatlı kaşıgı ilacı 1 cay bardagı suyla karıştırıp içiyorsun.
Adetinin 4.- 5. günü başlayıp yumurtlama gününden sonra yani adetine 1 hafta kala bırakabilirsin.
Tabi gebelik şüphesi olursa hemen bırakman lazım.

1ay kullandıktan sonra 1 ay ara veriyorsun sonraki ay yine içiyorsun canım.

Hatta imkanınınız varsa Eşlerin birlikte kullanması daha iyi.

Cok sagol cevabin icin, benden önceki arkadas "bat" yazdigi icin yine bilmedigim yeni bir sey mi eklendi diye merak etmistim. :) Simdi anliyorum dedigin gibi buyuk ihtimal adet tarihi ile alakali...
Sevgiler.

Kızla Günaydın..
Bat gelecek Adet Tarihi.. Sat gecmiş adet Tarihi

Eger eline yeni ilac geldiyse
günde 3 defa aç karna ( yemeklerden en az 15-20 dk önce)
1 tatlı kaşıgı ilacı 1 cay bardagı suyla karıştırıp içiyorsun.
Adetinin 4.- 5. günü başlayıp yumurtlama gününden sonra yani adetine 1 hafta kala bırakabilirsin.
Tabi gebelik şüphesi olursa hemen bırakman lazım.

1ay kullandıktan sonra 1 ay ara veriyorsun sonraki ay yine içiyorsun canım.

Hatta imkanınınız varsa Eşlerin birlikte kullanması daha iyi.

Cok tesekkur ederim cevabin icin, buyuk yardimi dokundu inan... Sevgilerimle....

Back
X