hayretle okuyorum kaç gündür.. yeni katılan arkadaşlara karşı o kadar duyarsızsınız ki.. biriniz kargosu geri döndü diye ne kadar üzüldü.. birde bu şurubu alma şansı için hiç yardım edilmeyenler var...ya alamayan siz olsaydınız ..????????tamam, yasaklanmış olabilir. aldığınız yerin adresini telefonunu verebilirsiniz...kendimz sipariş edelim bi şekilde.. malesef deyip kestirip atmışsınız... çok sağolun..Aynı sorunları yaşadıımıza inanmıyorum şuan.. yada çok bencilsiniz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nisancım, tepkini anlayabiliyorum ama yanlış tanıdın bizleri.
Bu topik, ilacın satış amacıyla açılmamıştır, canım.
Başıma gelen bu güzel olayını sizinle paylaşmak ve bu otunu sizlere tavsiye etmektir.
Türkiye'de bu bitkiden uretim yapılmadığını bilmeden açmıştım.
Kesinlikle kimse bencil değildir, tatlım. Herkes bir şekilde bir birine yardım etmek istiyor ama ne yazık ki imkanlar çok kısıtlıdır.
Ben bizzat, kızların ısrarına dayanamadım ve fırsatım olduğu için bir kaç kızlara getirdim.
Bunların zorlukları bir tek ben bilirm, burada anlatıklarım 1/3 bile değildir.
Insanlığı nekadar seversem de bu işe bir daha girmem ben, hem maddi, hem manevi olarak tüketiyor insanı. Hem de yasal birşey değildir.
Bir çok kişi kullanıyor bu bitkiyi. Ve bir çoğu kendi imkanlarla bir şekilde temin etiler.
Ya Romanya'da yaşayan bir tanıdıktan ya da Romanya'dan yolu gecen tanıdıklardan temin etiler.
Sende yurtdışında yaşayan tanıdıklarına bir araştır, kim bilir belki temin edebilirler.
Yemin ederim, imkanım olsa üretici firmaya ve Türkiye'deki resmi kuruşlara başvurup bu ilaçın Türkiye distribütorluğu yapardım.
Ama ne yazık ki bu konuda imkanlarım kısıtlı.
Bu topik açık kalması amacım, hem bir şekilde temin edenleri bir birine yardımcı olabilmek hem de belki bir ilac üreticisi bu yazıları görüp, bu bitkiyi değerlendirmeye alır.
Sonuç olarak, lütfen bizi yanlış anlama, gerçekten imkanımız yoktur. Çok üzgünüm.
Doğal yoldan hamile kalıp, boy boy çocukların olmasına bütün kalbimle diliyorum, canım.