Canim bunu oku cok önemli...
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız.
*Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz.
** Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz.
***Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Benim esim o aci tada ragmen Branca Ursulini ilacini iciyor ama bu keciboynuzunu asla icmiyor, midem bulaniyor diyor ve evde kaynatinca bile kokusundan rahatsiz oluyor(. Sansin varki senin esin senden yana:))
yok hayatım yaa nerdee benden yana falan değil 40tane yalan uydurup içiriyorum ben de keçiboynuzu kürünü içirirken ne amaçla içirdiğimi söylemiştim ve kısa süre içti mırın kırın sonra hiç içiremedim. ben de şimdi kullandıklarımı aşkım çok yoğun çalışıyorsun vücut direncin düşmesin güç kuvvet versin diye içiriyorum diyorum anlıyacağın spermler hareketlensin çoğalsın diye içtiğini bilse kesinlikle bırakır :)) brancalar da gelse yollar kapalı olduğu için gecikti geldiğinde onu da antropoza ve menepoza girmeyi geciktiren ilaç diye içiricem :)) garibim şimdilik ben içicem die bilio erken menepoz için dedim, kendine içireceğimi nolur nolmaz diye söylemedim belki getirmez işimi sağlama alıyım dedim.