Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canim bunu oku cok önemli...

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız.
*Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz.
** Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz.
***Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Benim esim o aci tada ragmen Branca Ursulini ilacini iciyor ama bu keciboynuzunu asla icmiyor, midem bulaniyor diyor ve evde kaynatinca bile kokusundan rahatsiz oluyor:((. Sansin varki senin esin senden yana:))

yok hayatım yaa nerdee benden yana falan değil 40tane yalan uydurup içiriyorum ben de keçiboynuzu kürünü içirirken ne amaçla içirdiğimi söylemiştim ve kısa süre içti mırın kırın sonra hiç içiremedim. ben de şimdi kullandıklarımı aşkım çok yoğun çalışıyorsun vücut direncin düşmesin güç kuvvet versin diye içiriyorum diyorum anlıyacağın spermler hareketlensin çoğalsın diye içtiğini bilse kesinlikle bırakır :)) brancalar da gelse yollar kapalı olduğu için gecikti geldiğinde onu da antropoza ve menepoza girmeyi geciktiren ilaç diye içiricem :)) garibim şimdilik ben içicem die bilio erken menepoz için dedim, kendine içireceğimi nolur nolmaz diye söylemedim belki getirmez işimi sağlama alıyım dedim.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak istersek icine havuc katicaz ve 6 dakika kaynaticaz Pekiiii bu havuclu kuru adetten yada yumurtlamadan kac gun sonra icmeye basliycaz bilen var mi arkadaslar?

bu kürü yeni duydum hangi günde başlanıyor nasl oluyor bana da bilgi verir misinz

yok hayatım yaa nerdee benden yana falan değil 40tane yalan uydurup içiriyorum ben de keçiboynuzu kürünü içirirken ne amaçla içirdiğimi söylemiştim ve kısa süre içti mırın kırın sonra hiç içiremedim. ben de şimdi kullandıklarımı aşkım çok yoğun çalışıyorsun vücut direncin düşmesin güç kuvvet versin diye içiriyorum diyorum anlıyacağın spermler hareketlensin çoğalsın diye içtiğini bilse kesinlikle bırakır :)) brancalar da gelse yollar kapalı olduğu için gecikti geldiğinde onu da antropoza ve menepoza girmeyi geciktiren ilaç diye içiricem :)) garibim şimdilik ben içicem die bilio erken menepoz için dedim, kendine içireceğimi nolur nolmaz diye söylemedim belki getirmez işimi sağlama alıyım dedim.

Hehehe... Canim yuzumu guldurdu yazdiklarin, meger ne dolaplar cevirmissin adamcagiza:D. Aferin vallahi iyi yapiyorsun.:)))
Insallah Brancaya cabuk ulasirsin ve kullanmaya baslarsiniz hemen.

bu kürü yeni duydum hangi günde başlanıyor nasl oluyor bana da bilgi verir misinz

Canim bu kur de incir kuru gibi ayni ama incirleri daha az kaynatiyoruz 6 dakika sonra icine bir adet yikanip, soyulmus, dilimlenmis havuc katip 4 dakika daha kaynatiyoruz ama bu kuru kac gun ve tam olarak nezaman iciyoruz bilmiyorum.
Bilen vardi biliyorum daha önce yazmisti kk de okudum ama tam hatirlamiyorum hangi konuda okudugumu:(.

Almanyada da varmidir ve adini bilen varmi ben almanyada yasiyorum bu bitkileri biz cocukken disarda yiyorduk cok komik.
Cok ratslanan bir bitki ama adini bilmiyorum almancasini bilen varsa sevinirim ve almanyada satiliyorsa lutfen bana bildirin

Almanyada da varmidir ve adini bilen varmi ben almanyada yasiyorum bu bitkileri biz cocukken disarda yiyorduk cok komik.
Cok ratslanan bir bitki ama adini bilmiyorum almancasini bilen varsa sevinirim ve almanyada satiliyorsa lutfen bana bildirin

branca dan bahsediyorsan almayada ebay diye bi siteden temin edebiliyorsun canım siteye ben baktım almanca zaten branca ursululi diye yazarsan çıkar tr ye göndermiyıorlar eğer sen bulabilrsen burdaki arkadaşlara da yardım edermisin

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle

sizdeki sorun eşinde miydi ve erkekler ne kadar zaman kullanıyor canım teşekkür ederiz bu arada.

tüp bebek transferimin bugün 9.günü ama sanırım hasta oldum yoğun kanama halindeyim bunedenle getirttiğim brancayı kullanmak zorunda kalıcam sanırım tutmadı bebiş erkekte 15gnde etki gösteriyormuş diye okudum bizde sorun eşimde 4.000.000 sperm ileri hızlı %20 bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın youmlarını bekliyorum.hepimize hayırlı olsun[/QUOT
Üzme canım kendini Rabbim yardımcın olsun.vardır bunda bi hayır diyelim inş.Brancadan şifa bulursınuz.
Sende e.mnpz yok dimi ynn sadece eş de problem varsa yumurta bolsa daha kolay.Bizde hem eşte hem de e.mnpz var.O yüzden daha zor durum.Rabbim hepmize yardım etsin.O'na hiçbişey zor değil ol dedikten sonra..Hepimiz için ol desin.

Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba
Romanya'dan ilacı getiren arkadaşımın eşi Önder trafik kazası geçirmiş.Acil olarak Türkiye'ye geldiler.Başında çatlak var ve doktorlar ameliyata karar verebilirler.Dualarınıza ihtiyacım var.Ne olur Allah rızası için bu melek kalpli aileye dua edin.Eminim hepimizin duası ile Rabbim yardım edecektir.Hepinizden Allah razı olsun.
Sevgiyle kalın canlarım

tüp bebek transferimin bugün 9.günü ama sanırım hasta oldum yoğun kanama halindeyim bunedenle getirttiğim brancayı kullanmak zorunda kalıcam sanırım tutmadı bebiş erkekte 15gnde etki gösteriyormuş diye okudum bizde sorun eşimde 4.000.000 sperm ileri hızlı %20 bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın youmlarını bekliyorum.hepimize hayırlı olsun[/QUOT
Üzme canım kendini Rabbim yardımcın olsun.vardır bunda bi hayır diyelim inş.Brancadan şifa bulursınuz.
Sende e.mnpz yok dimi ynn sadece eş de problem varsa yumurta bolsa daha kolay.Bizde hem eşte hem de e.mnpz var.O yüzden daha zor durum.Rabbim hepmize yardım etsin.O'na hiçbişey zor değil ol dedikten sonra..Hepimiz için ol desin.

canım ben de de yumurta 6-7 arasında değişiyor bende sorun yok daha doğrusu çok da iyi olmadığını söyledi dr.um ama büyük problem değil. inşallah şifamızı brancadan buluruz hepimiz

Ben Almanya'da yasiyorum ebaydan siparis verdim insallah önümüzdeki günler icinde gelicek, adetim bittigi gibi
baslamayi düsünüyorum, cok fazla umudum olmasada yinede denemek istiyorum

Romanya'dan ilacı getiren arkadaşımın eşi Önder trafik kazası geçirmiş.Acil olarak Türkiye'ye geldiler.Başında çatlak var ve doktorlar ameliyata karar verebilirler.Dualarınıza ihtiyacım var.Ne olur Allah rızası için bu melek kalpli aileye dua edin.Eminim hepimizin duası ile Rabbim yardım edecektir.Hepinizden Allah razı olsun.
Sevgiyle kalın canlarım

Allah kimseyi sevdiklerinden ailesinden ayirmasin, insallah allahim sifasini verir

ben almanya'da yasiyorum ebaydan siparis verdim insallah önümüzdeki günler icinde gelicek, adetim bittigi gibi
baslamayi düsünüyorum, cok fazla umudum olmasada yinede denemek istiyorum

canım bana lınk atarmısın ben ebayda bulamadım bı arkadasım almanyada o alıp bana yollıcak lutfennnn

ahahah valla bende benimkine zorla içiriyorum benimkinde sorun yok
biraz yan etki yapıyo ona sanırı çok sık wc ye gidiyo
bende günde 3 tane iç o zaman yada 2 tane dedim..
bende düzenli içiyorum 3 gündür filan ...
ya bişey dicem bizim ilk halvet günümüzde 2 defa oldu ve hiç dışarı gelmedi spermler :26:

Sevgiyle kalın canlarım

Canım cok üzüldüm Allah yaptıkları iyiliğin karşılıgına onlara şifa olarak versin inşallah

bu arada bana ilacı gönderen Landarch 1 hafta önce 6 bucuk aylık doğum yaptı.
Şuanda bebeği yoğun bakımda..
dua ediyorum süreklii
Allahım ne zor bu yaşadıklarımız :14::14:

bu arada bana ilacı gönderen Landarch 1 hafta önce 6 bucuk aylık doğum yaptı.
Şuanda bebeği yoğun bakımda..
dua ediyorum süreklii
Allahım ne zor bu yaşadıklarımız :14::14:

Allah yardımcısı olsun canım.inşallah en kısa zamanda toparlar bebeğide kendiside bizden de selam söyle dualarımız onlarada
güzel Rabbim darda olanlara şifa versin.

Sevgiyle kalın canlarım

İrem cim çok geçmiş olsun dualarımız önder' le ..

çok geçmiş olsun iremmm.. umarım cidde bişey yoktur, dualarımız sizinle biliyorsun..
kendine iyi bak.

Back
X