Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Branca kullanan arkadaşlar, ilaç sizde de mide ağrısı yapmış mıydı?

canım ilk birkaç defada ekşime yaptı biraz geçti sonra.gastrit var bendede.içindeki yoğun alkolden olabilir ama içeriğinde mide ağrılarına bile iyi geldiği söyleniyordu.mide koruyucu ilaçlar var aç karnına içilen bi dene istersen faydasını görürsün umarım.geçmiş olsun canım.

Bernacığım, cevabın için teşekkürler. Hamilelik nasıl gidiyor, keseyi ve kalp atışını gördünüz mü?

çok şükür geçen hafta duyduk lap atışlarını ama kesenin arkadasında kanama alanı gördü yatak istirahati verdi bu cumartesi tekrar kontrol var inşallah düzelmiştir o problemde.brancayı şekere döküp yiyorsun değilmi başka türlü içilmiyor çünkü.inşallah sendende hayırlı haberler duyacağız canım.

çok şükür geçen hafta duyduk lap atışlarını ama kesenin arkadasında kanama alanı gördü yatak istirahati verdi bu cumartesi tekrar kontrol var inşallah düzelmiştir o problemde.brancayı şekere döküp yiyorsun değilmi başka türlü içilmiyor çünkü.inşallah sendende hayırlı haberler duyacağız canım.

bernacım, hareketlerine dikkat et, inşallah sağlıcakla gelir bebişin. Branca çok acı gelmedi bana, daha neler yedik içtik bugüne kadar. Bir çay bardağından az suya ekliyor içiyorum. Midemde eksime yapıyor, birazda sanırım tansiyonu düşürüyor. Olsun, razıyım sonuç olumlu olsunda.:)

bernacım, hareketlerine dikkat et, inşallah sağlıcakla gelir bebişin. Branca çok acı gelmedi bana, daha neler yedik içtik bugüne kadar. Bir çay bardağından az suya ekliyor içiyorum. Midemde eksime yapıyor, birazda sanırım tansiyonu düşürüyor. Olsun, razıyım sonuç olumlu olsunda.:)

kesme şekere döküpde ye vücuda daha çabuk karışıyormuş.suyuda üstüne iç hemen.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmak istedim ama hep ertelendi işte:)
kızlar bu blancayı bende kullandım 1 şişenin yarısını tarife göre 15 güne filan içtim gerisinide arada tadı rakı gibi zaten.birde tablet olanı vardı bunun ondanda yarım kutu vardı arada günde 3 tane içtim bunun üzerine dra gittim histereskopi yapıldı 1 tane yumurtalık kistim vardı bu hap kist varken kullandıgım için kistim 2 tane olmuştu ve baya büyüktü 1 ay dogum kntrol hapı kullandım sonraki ay 3. deneme tüp bebek tedavime başladım ve hiç olmadı kadar yumurtam oldu .6-11 tane çıkıyordu bu defa 13 tane yumurtam çıktı ve 9 tanesi olgundu.birde şöyle bişey oldu diğer tedavilerimde 15.-17 . gün çatlama iğnesi vuluyodum son tedavimde yumurtalarım daha çabuk gelişti ve 9. gün çatlama iğnm vuruldu.bu ilacın bana iyi geldiğini düşünüyorum tüp bebek denemesinden 1-2 ay önceden kullanılmasıda iyi gibi geliyor bana ama kistiniz varsa çogaltıyor dikkatli kullanılmalı.alalh isteyen herkese sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Arkadaşlar bu ilacı nerden kimden nasıl alabilirim.Lütfen banada yardımcı olurmusunuz.Son çırpınışlarım.Çok dua ederim inanın bana.Menopoz yaşım yaklştı.Artık her yolu denemek bebeğime kavuşmak zorundayım.Lütfen yardımcı olun.Yeni üyeyim mesaj yazamıyorum.Elinde olan arkadaşlar bana yazın nolur.Şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşlar bu ilacı nerden kimden nasıl alabilirim.Lütfen banada yardımcı olurmusunuz.Son çırpınışlarım.Çok dua ederim inanın bana.Menopoz yaşım yaklştı.Artık her yolu denemek bebeğime kavuşmak zorundayım.Lütfen yardımcı olun.Yeni üyeyim mesaj yazamıyorum.Elinde olan arkadaşlar bana yazın nolur.Şimdiden teşekkür ederim...

cnm gitti gidiyorda vardı bu ilaçtan birde anca romanyadan getirte bilirsin.benim dayım romanyada yaşıyor ama türkiye ye birinin getirmesi ğerek gümrükten geri dönüyor kargoya verince.

Asudamla, bende hergün forumu okuyorum. Belki bir hamile haberi daha alırım diye.

Ayşe4443, "tüp bebek" başlığında "38 yaş...." adlı forumda ilacı nasıl getirtileceğine ilişkin bilgi vermiş bir arkadaşımız, orayı okumalısın.

Asudamla, bende hergün forumu okuyorum. Belki bir hamile haberi daha alırım diye.

Ayşe4443, "tüp bebek" başlığında "38 yaş...." adlı forumda ilacı nasıl getirtileceğine ilişkin bilgi vermiş bir arkadaşımız, orayı okumalısın.

selam Alarahan bende hergün bakıyorum buraya ve 38 yaş üstü forumuna, forumları takip ettiğimiz söylediğim arkdailarda girme oralara, iyice takıyosun blokaj oluşturyorsun bedeninde, olumsuz etki yapıyorsun kendine diyorlar, ama engelde olamıyorum ille bakmak istiyorum, hangisi doğru bilemedim :)

selam Alarahan bende hergün bakıyorum buraya ve 38 yaş üstü forumuna, forumları takip ettiğimiz söylediğim arkdailarda girme oralara, iyice takıyosun blokaj oluşturyorsun bedeninde, olumsuz etki yapıyorsun kendine diyorlar, ama engelde olamıyorum ille bakmak istiyorum, hangisi doğru bilemedim :)

Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama kendime ben de engel olamıyorum. :(

Bu ay branca kullandım, adet olamıyorum ama hamile de değilim. Kist mi yaptı acaba?

test mi yaptın, nerden biliyorsun hamile olmadığını? bende 1 şişe temin ettim ama iki adetimin ortaıydı başlamadım. dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve tüm hamilelik belirtilerini hissettim bugün akşam üzeri reglim gelince bir kere daha insan psikolojisniin nelere kadir olduğunu anladım :) adet bitince bende başliycam :)

bir arkdaş özel msj atmış bana ilacı nerden alıdğıma dair, Romanya'ya iş için giden bir arkdaşıma rica etmiştim, ohetirmiş sağolsun, ama sadece 1 kutu varmış eczanede onu almış. bir kaç yere sormuş sadece bir eczanede bulabilmiş.
ama ilacın sitesinden temin edebilirsiniz

Bu ay branca kullandım, adet olamıyorum ama hamile de değilim. Kist mi yaptı acaba?

Alarahan selam,

Branca siparişi verdim bende dün ve gelen mailde kullanıldığı süre içinde korunmak lazım diyor düşük ihtimalini önlemek için, yazıyı aynen kopyalıyorum. öbür topicten Kampa'ya sorayım bir çünkü oda sitesinden sipariş vermişti acaba ona da aynı bilgiyi mi verdiler yoksa ben mi yanlış anladım.

"To increase fertility products recommended course of 3 months (you can take the product during the period times), 1-2 months break, during which aims procreation. Due to abortifacient, it is recommended that during product administering to take contraceptive measures. When you want to conceive a child, you must stop the treatment."

Alarahan selam,

Branca siparişi verdim bende dün ve gelen mailde kullanıldığı süre içinde korunmak lazım diyor düşük ihtimalini önlemek için, yazıyı aynen kopyalıyorum. öbür topicten Kampa'ya sorayım bir çünkü oda sitesinden sipariş vermişti acaba ona da aynı bilgiyi mi verdiler yoksa ben mi yanlış anladım.

"To increase fertility products recommended course of 3 months (you can take the product during the period times), 1-2 months break, during which aims procreation. Due to abortifacient, it is recommended that during product administering to take contraceptive measures. When you want to conceive a child, you must stop the treatment."

merhaba bende kullandım adetimin 5. günü başladım sadece 15 gün içtim sonra tansiyonum falan düşünce içmedim daha zaten ilaçta yazıyo ilacı kullanırken korunun diye evet hamilelik devam ederken içilirse düşük tehlikesi yapabiliyormuş bu arada benim bebek 1 yaşında formu açan arkadaşımız sevgili ARİS hiç girmiyo topiğe çok özledikk:5: seni.

merhaba bende kullandım adetimin 5. günü başladım sadece 15 gün içtim sonra tansiyonum falan düşünce içmedim daha zaten ilaçta yazıyo ilacı kullanırken korunun diye evet hamilelik devam ederken içilirse düşük tehlikesi yapabiliyormuş bu arada benim bebek 1 yaşında formu açan arkadaşımız sevgili ARİS hiç girmiyo topiğe çok özledikk:5: seni.

Merhaba Melekbade,

peki hamilelik hemen arkdasından mı geldi?

Bu arada Allah Bebeğinle sana uzun ve güzel ömüler versin.

Merhaba Melekbade,

peki hamilelik hemen arkdasından mı geldi?

Bu arada Allah Bebeğinle sana uzun ve güzel ömüler versin.

evet hemen arkasından geldi daha bi sonraki adet tarihim gelmeden merak edip test yaptım hamileydim ama sadece 6 ay kadar denedik olmadı dr bana pko ya benzer kistlerin var demişti. bu ilaç pko sorunu olanlarda işe yaradı düşük yapanlar falan oldu ama nedenini bilmiyorum yine de temkinli olmak lazım yumurtlama tarihine kadar kullan sonra kullanma derim.
Çok teşekkür ederim amin. Seninde çok çabuk bebeğin gelir sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Back
X