kendi kendine googledan teşhis konulsaydı doktorlar 6 yıl okuyup üstüne 5 sene uzmanlık yapmazlardı
bi psikiyatriste git eğer yeme bozukluğun varsa tedavi olursun
öncelikle katılmıyorum o eğitimi sadece teşhiş koymak için almıyorlar. Elbette insan bu tür rahatsızlıkları(psikolojik) kendileri de saptayabilirler.
Ne yazık ki burdan herhangi bir yardım yapılamaz. Psikiyatrik tedavi görmen işe yarayabilir. en azından uzman bir yardım alırsın. Ama herşey yine sende bitecek. Evde abur cubur hiçbir yiyecek bulundurmayarak ve olabildiğince evde boş oturmayarak dışarı çıkıp gezerek başlayabilirsin diye düşünüyorum.
o zaman hastalandığınızda da doktora gitmeyin ilaçlarınızı da kendi kendinize yazarsınız zaten
aynı belirtileri olan birçok hastalık var
bunları ayırmak için eğitim alıyoruz biz
netten teşhis konulsaydı boşa okumuş olmazdık
insanlar kendileri normal olmadıklarını anlayabilirler. buna içgörü denir, bütün psikiyatrik hastalıklarda bulunan bişey değildir bu ayrıca
ayırıcı tanı diye bişi duydunuz mu bilmiyorum
tanı koyup kendi kendini tedavi etsin o zaman herkes.
Her neyse işte...Uzatmaya gerek yok bence.
Sorunlarımı ve kendimi ne şekilde tedavi edebilirim? Bilgi almak icin açmıştım ama konu boyle giderse saptanıcak.
Madem cok biliyorsunuz cözüm yollarınızda vardır.Bilgilendirirseniz teşekkür ederim.
Canım bilinçaltını eğitmeye çalış. Boylece yemenikontrol altına alabilirsin. Ben kendi adıma iyisonuçlar aldım. Bide insanları hiç bir zaman memnun edemezsin. Zayıfkende eleştiriyorlar şişmankende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?