Basit yumurtalık kisti

meltem5670

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2021
21
8
1
41
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum benim sol yumurtalığımda 8 cm basit kist var kan tahlillerim emar sonucum temiz çıktı ameliyat dendi büyük diye başka bi doktora gittim özel hastanede o doktorda adetle atılır dedi fakat 2 ay oldu geçmiyor son kontrolümde bu doktorda ameliyat dedi ve daha yeni 2. Evliliğimi yaptım yaşım 38 çocuk düşünüyoruz birde lekelenme şeklinde kanamam oluyor damla damla benimle aynı durumu yaşayan var mı yada oldumu şimdiden tşkler

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum benim sol yumurtalığımda 8 cm basit kist var kan tahlillerim emar sonucum temiz çıktı ameliyat dendi büyük diye başka bi doktora gittim özel hastanede o doktorda adetle atılır dedi fakat 2 ay oldu geçmiyor son kontrolümde bu doktorda ameliyat dedi ve daha yeni 2. Evliliğimi yaptım yaşım 38 çocuk düşünüyoruz birde lekelenme şeklinde kanamam oluyor damla damla benimle aynı durumu yaşayan var mı yada oldumu şimdiden tşkler
Merhaba benim de 6cm kistim oluşmuş senin dediğin gibi adetim sanki sökülmüyor azar azar geliyor birde bana doğum kontrol hapı verdi

Merhaba benim de 6cm kistim oluşmuş senin dediğin gibi adetim sanki sökülmüyor azar azar geliyor birde bana doğum kontrol hapı verdi
Merhaba canım benim kistim 10 gün içinde 2 cm daha büyüdü doğum kontrol hapları da işe yaramadı mecbur ameliyat olackmışım senin kistin şuan ne durumda

Benimki bugün çıktı ne yapacağımı bilmiyorum soğan kürüne mi başlasam diyorum
Bence başlama banada soğan kürü dendi hayıt tohumu dendi birisi beni uyardı bazı durumda kisti besliyor diye haklıymış ilacını iç kaç cm di senin 6 dimi

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum benim sol yumurtalığımda 8 cm basit kist var kan tahlillerim emar sonucum temiz çıktı ameliyat dendi büyük diye başka bi doktora gittim özel hastanede o doktorda adetle atılır dedi fakat 2 ay oldu geçmiyor son kontrolümde bu doktorda ameliyat dedi ve daha yeni 2. Evliliğimi yaptım yaşım 38 çocuk düşünüyoruz birde lekelenme şeklinde kanamam oluyor damla damla benimle aynı durumu yaşayan var mı yada oldumu şimdiden

Merhaba canim..2 ay once benim adetimte kist cikmiati..doktorum ilac verdi..diger adette gecmiati. Lekelenme muhtemelen kistten oluyodur..doktorun illaki ilac vermistir..sana..bende 1 ayda gecti..o donem burdan arastirmisti...bazi arkadaslarin 2 ay sonra gecmis..doktorumda bana demisti..hemen gecmeyebilir..ama cok sukur benim gecti..darisi..basina..boyle kurlerrr felan kullanmiyosun..dimi..onlarda sacma sapan kist yapabiliyo..belirtmek istedim..

Merhabalar. Benim de 2 ay önce klomen kullanımına bağlı sol yumurtalığımda kist oluştu 6ya 5cm. Hatta acillik olduM ağrısıyla. kadın doğuma gittim, doğum kontrol hapı verdi. Sonra başka 2 kadın doğum doktoruna gittim onlar da hap kullanmana gerek yok, bu kistler en fazla 2 adetle atılır dedi. ben de kullanmadım. ağrım da olmadı çok şükür bir daha. ilk adetle atılmadı, geçen hafta tekrar kontrole gittim, kendiliğinden erimiş dedi doktor. Bugün ya da yarın da adet olacağım zaten. İyice temizlenmiş olacak. Bence birkaç farklı doktora görünün. Geçmiş olsun.

Merhabalar. Benim de 2 ay önce klomen kullanımına bağlı sol yumurtalığımda kist oluştu 6ya 5cm. Hatta acillik olduM ağrısıyla. kadın doğuma gittim, doğum kontrol hapı verdi. Sonra başka 2 kadın doğum doktoruna gittim onlar da hap kullanmana gerek yok, bu kistler en fazla 2 adetle atılır dedi. ben de kullanmadım. ağrım da olmadı çok şükür bir daha. ilk adetle atılmadı, geçen hafta tekrar kontrole gittim, kendiliğinden erimiş dedi doktor. Bugün ya da yarın da adet olacağım zaten. İyice temizlenmiş olacak. Bence birkaç farklı doktora görünün. Geçmiş olsun.
benim ameliyatlıkmış canım 4 ay olcak erimiyor salı günü ameliyatım var stres tavan 😔

Benim de 10 cmlik vardi. Dogum kontrol hapiyla hic kuculmeyince ameliyatla alindi, hatta ameliyata kadar 13 cmi bulmustu 😬 Cok hizli buyuyordu, iyiki zamaninda fark edildi. Ama korkmayin, laparoskopiyle alirlar buyuk ihtimal, kolay bir ameliyat. Gecmis olsun 🙌

Back
X