Başka bir bakış açısına ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emayk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Icindeki siniri boyle bosaltiyor

Aslinda seni dovmel istiyor ama bitecegini bildigi ucin saka yollu yapiyor bunu.

Tehlikeli bir kocan var aslinda.
Ben olsam korkardim

İyiki siz ben değilsiniz sizin adınıza gerçekten sevindim zira hiç istemezdiniz.. ciddi zeki bir insandır dereceleri ödülleri fln olan bir konunun nasıl enaz hasarla atlatılabileceğini çok iyi bilir evi terketmeden önce rahatsızlıklarımı dile getirmiş ima yoluyla olmuyorsa ayrı ayrı yollarımıza devam edebileceğimizi söylemiştim cevabı kefeninle ayrılabilirsin benden ancak olmuştu negüzel analiz etmişsiniz ...

Bizde esimle sert sakalasiriz tabii bi yerlerimiz morartmadan abartmadan. Esinizi siz bizden iyi taniyorsunuz sizce sakalasiyor mu yoksa saka bahane dayak şahane mi? :sinirli:

İte kaka bugünlere gelip çocuk yapmak neyin kafası ?

Eşimle ben mesela çok ağır şakalaşırız. Baya bildiğiniz güreşiriz yani :KK70:
Ertesi gün bakarım her yerım morarmış ama benm vücudum çok hassas ondan :KK70: Ben sert veriyorum hoşuma gidiyo onunla şakalaşmak sizin gitmiyosa anlatcaksınız yapma istemıyorum falan dıye

Mesela banyo yaparken soğuk suyu doldurum kafasından aşağpı boşaltırım faln :KK70:
kadinda zaten siz esinizle nasıl sakalasirsiniz,nelerden hoslanirsiniz demis ...

şaka değil kesinlikle ona sormadan geliriz dediğiniz için size vurarak hırsını alıyor sizden ama sonra düşünüyor bu hareketin aranızda problem yaratacağını (daha once evi terketmenizin korkusu da var tabi) ve hemen uyguladığı şiddete kılıf uyduruyor ŞAKA :işsiz:

Dört beş yıllık evliyim bir çocuğum var eşime karşı sabrım tükenmiş durumda..ilk baştan beri herşey problemliydi ite kaka geldik bugünlere son zamanlardaysa herşey benim için daha zorlaştı ne iyiye gidiyor hayatım nede kestirip atabiliyorum öncesininde olduğunu düşünerek okuyun lütfen bu anlatacaklarım sadece son yaşadıklarımızdan bir kesit:
Abim bizden epey uzakta yaşıyor bir iki günlüğüne memlekete geldi gelmişkende hepberaber birşeyler yapalım istedi diğer kardeşim eşler çocuklar birkaç saat dışarda bir kafede oturalım muhabbet edelim istedi arayıp gelip gelemeyeceğimizi sordu bizimde zaten çıkma planımız olduğundan tabi olabilir dedim zira bir iki saat yanlarına uğrayıp proğramımıza devam edebilirdik biryandanda eşimden çekiniyordumkiii telefonu kapatmamla banamı sordun plan yaparkenler gitmek zorundamıyımlar tektek söylendi herzamanki gibi sıradan bir olay kavgayla neticelendi sonra benim gönlüm alındı işte mevzuda bundan sonraki kısım bir saat kadar sonra karşı tarafa yalanlar söylenerek tamam geliyoruz dendi hazırlanılmaya başlandı herikimizinde banyoda hazırlık yaptığı bir sırada havluyu kıvıran eşim yapma diye çığlık atmama kalmadan şak diye bacağıma resmen kırbaç misali vurdu abartmıyorum gözümden yaş geldi olduğum yerde çöktüm kaldım acısından akşamına bir avuçiçi kadar morarmıştı o kısım söylediğine göre şaka yapmış erkek kuzenleri flnda onlara butür şakalar yaparmış bukadar acıtacağını tahmin edememiş bendeki algıysa şu eşimin psikolojisi bozuk olmadık şeylerden problem yaratıp amacına ulaşamayınca ismini şaka koyduğu bu tarz hareketlerle benim canımı yakıyor benmi abartıyorum gerçekten söylediği gibi bu bir şakamıydı yoksa onun oturmamış bir kişiliği var ve davranışlarını kontrolmü edemiyor buarada çok zor zamanlardan geçtiğimizi belirtmeliyim kendisi yakınlarda maddi anlamda herşeyini kaybetti ve evi çekip çeviren kişi benim bir ay önce başkaca sebeplerden ötürü( şiddet,kıskançlık,baskı,aşağılama,aileye saygısızlık...) evi terkettim özürlerle sözlerle geri döndürdü şartım bunlardan hiçbirini birdaha tekrarlamamasıydı o an gidecek ve asla geri gelmeyecektim sizce eski davranışların adı şaka koyulup yedirilmeyemi çalışılıyor pişman olacağım fevri birşey yapmak istemiyorum aileme anlatamıyorum çok üzülürler zaten evi terkettiğimde inanılmaz yıprandılar kızlar başka bir göz başka bir bakışa çok ihtiyacım var lütfen...
Morartan şaka da ilk duydum. Bildiğiniz vurmuş adam size. Yalnız bazi erkekler maddi anlamda eşinin gerisinde kaldı mı saldırgan ve öfkeli birine dönüşüyor. Hic sevimli gelmedi bana eşinizin tepkileri

Eşinizden ben bile korktum,ben de hırsını sizden çıkardığını düşündüm,o kadar kötü muameleye maruz kalıyorsanız çocuk yapmayın bence. Çünkü bebek sahibi olmak bi krizdir aslında,temeli güçlü olan bi evlilikse bağlar kuvvetlenir tadından yenmez,ama sizinki gibi bi evlilikte sadece mevcut durumu daha içinden çıkılmaz bi hale getirir. Eşinizin iyilik hali en az bir yılı bulmadan sakın hamile kalmayın.

Ahh çocuğunuz varmış Allah yardım etsin o zaman.

Darp raporu alıp önüne koysaydınız sonra şaka derdiniz bu ne ya kadınların çilesi

Eşinizin size kızgın olduğunu (bu kizginligi abiniz ile görüşme planinizdan kaynaklanmıyor olabilir) ofkelendiginde kendince oc alma egiliminde olduğunu düşünüyorum.Plan yapıyor ve uyguluyor ,şiddetine kılıf buluyor.Baska insanlarla problem yaşadığında nasıldır? Sürekli kendi kendine kinlenip onların eşyalarına gizlice zarar verir mi

Son düzenleme:
Planiniz varken baskasina tamam demeniz benim de kavga sebeplerim arasinda. Bahanesi ne olursa olsun. Esiniz o konuda verdigi tepkide hakli. Ama havluyla vurmasi ve boyle seyleri sık sık tekrarliyor olmasi peoblemli bir durum. Gerci aranizdaki iliskiyi de bilmiyoruz. Esim havluyu kivirip durduk yere bana vursa bende banyodan kaptigim fircayla girisirim kendisine :D sonra bende saka ayagina yatarim. Yani esinizi taniyan sizsiniz. Ciddi miydi? Gervekten sakalasma amacli mi yapti biz burdan yorum yapamayiz.

Örnekti sadece neden rahatsız oldun ?
genelde boyle mutsuzlugunu anlatan hanimlarin konusunda sizin gibi bi tane cikiyo. ay bizde asiri eğleniyoruz kocamla,cok seviyoruz,acayip gezeriz falan... konu sahibi sizin kocanizla nasil bogustugunuzu sormak icin yazmamis. siddet mi goruyorum sakayla karisik demis

genelde boyle mutsuzlugunu anlatan hanimlarin konusunda sizin gibi bi tane cikiyo. ay bizde asiri eğleniyoruz kocamla,cok seviyoruz,acayip gezeriz falan... konu sahibi sizin kocanizla nasil bogustugunuzu sormak icin yazmamis. siddet mi goruyorum sakayla karisik demis
Peki siz öyle algılayın

Gerçekten şaka olsaydı siz anlardınız diye düşünüyorum.
Sonraki tavırları filan,belli olurdu elbette.
Yine de ağır bir şaka olurdu o ayrı.

Şaka adı altında şiddet uyguluyor, altında da size olan siniri yatıyor.
Canınızı yakmak istiyor ama tepkinizden korktuğu için adına 'şaka' diyor.
Ben de böyle düşündüm.
Öncesi de var dediğiniz için.
Hislerinize güvenin, adam çift karakterli bir saldırgan belliki.
Allah kolaylık versin,ne denirki...

Back
X