Dört beş yıllık evliyim bir çocuğum var eşime karşı sabrım tükenmiş durumda..ilk baştan beri herşey problemliydi ite kaka geldik bugünlere son zamanlardaysa herşey benim için daha zorlaştı ne iyiye gidiyor hayatım nede kestirip atabiliyorum öncesininde olduğunu düşünerek okuyun lütfen bu anlatacaklarım sadece son yaşadıklarımızdan bir kesit:
Abim bizden epey uzakta yaşıyor bir iki günlüğüne memlekete geldi gelmişkende hepberaber birşeyler yapalım istedi diğer kardeşim eşler çocuklar birkaç saat dışarda bir kafede oturalım muhabbet edelim istedi arayıp gelip gelemeyeceğimizi sordu bizimde zaten çıkma planımız olduğundan tabi olabilir dedim zira bir iki saat yanlarına uğrayıp proğramımıza devam edebilirdik biryandanda eşimden çekiniyordumkiii telefonu kapatmamla banamı sordun plan yaparkenler gitmek zorundamıyımlar tektek söylendi herzamanki gibi sıradan bir olay kavgayla neticelendi sonra benim gönlüm alındı işte mevzuda bundan sonraki kısım bir saat kadar sonra karşı tarafa yalanlar söylenerek tamam geliyoruz dendi hazırlanılmaya başlandı herikimizinde banyoda hazırlık yaptığı bir sırada havluyu kıvıran eşim yapma diye çığlık atmama kalmadan şak diye bacağıma resmen kırbaç misali vurdu abartmıyorum gözümden yaş geldi olduğum yerde çöktüm kaldım acısından akşamına bir avuçiçi kadar morarmıştı o kısım söylediğine göre şaka yapmış erkek kuzenleri flnda onlara butür şakalar yaparmış bukadar acıtacağını tahmin edememiş bendeki algıysa şu eşimin psikolojisi bozuk olmadık şeylerden problem yaratıp amacına ulaşamayınca ismini şaka koyduğu bu tarz hareketlerle benim canımı yakıyor benmi abartıyorum gerçekten söylediği gibi bu bir şakamıydı yoksa onun oturmamış bir kişiliği var ve davranışlarını kontrolmü edemiyor buarada çok zor zamanlardan geçtiğimizi belirtmeliyim kendisi yakınlarda maddi anlamda herşeyini kaybetti ve evi çekip çeviren kişi benim bir ay önce başkaca sebeplerden ötürü( şiddet,kıskançlık,baskı,aşağılama,aileye saygısızlık...) evi terkettim özürlerle sözlerle geri döndürdü şartım bunlardan hiçbirini birdaha tekrarlamamasıydı o an gidecek ve asla geri gelmeyecektim sizce eski davranışların adı şaka koyulup yedirilmeyemi çalışılıyor pişman olacağım fevri birşey yapmak istemiyorum aileme anlatamıyorum çok üzülürler zaten evi terkettiğimde inanılmaz yıprandılar kızlar başka bir göz başka bir bakışa çok ihtiyacım var lütfen...