Başka bir bakış açısına ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emayk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşleri yüzünden iyice psikolojisi bozulmuş olabilir..çekmek zorunda değilsin ama aslında kurtarılabilir bi evlilik bence, eşinle konuş, seni anlıyorum işlerin kötü gidiyor ama benden benim ailemden ne istiyorsun bizim ne suçumuz var.. böyle evlilik olmaz şu şu davranışların beni yıpratıyor, beni senden soğutuyor, daha önce senden ayrıldım yalvar yakar beni ikna ettin ama aynısın.. değişmen lazım, eğer ruh halin kötüyse yardımcı olmaya yanında olmaya çalışırım ama senin de istemen lazım vs vs.. bi deneyebilirsin..

Benimde var başımda bundan bi tane. Şaka adı altında niyetini belli edici sinir bozucu şeyler yapıyor her şeyi böyle kabul ettireceğini sanıyor bağırıyor çağırıyor istediği gibi davranıyor sonra şakaaaa aaa bende yedim. Evet hıncını alamadığı zaman şaka yollu şiddet vs uygulayan biri olabilir. Psikolojide adı ne bilmiyorum. Sizde ona şakalar yapmaya başlayın bakalım ben başladım mesela hoşlanmadığı bişey dedim deme öyle dedi niye canım şaka yapıyorum sende bana diyordun ama diyorum ben sana tatlı bişey diyodum sen bana hakaret gibi diyosun dedi sonra bir daha bana düzgün konuştu

Bunu sizden başka birisi bilemez.
Sadece bunu devamlı yapması halinde bir şaka olmadığı düşünülebilir..
Birde madden kayıp sürecinden bahsetmişsiniz bu da kendisini piskolojik olrak etkilemiştir.
Bence evlendiğiniz yıldan bu yana sezileriniz sizi biryere götürecektir.diye düşünüyorum.
Kolaylıklar dilerim.

çok zor bir dönemden geçiyorsunuz en mukemmel bir ilişki bile sallanır, dua ve sabırla bu zamanları aşmanızı diliyorum

Evet ite kaka bugünlere gelip çocuk yapmak hataydı çok haklısınız gördüğünüz psikolojik baskı sen bir başkasını sevdiğin için benden çocuk yapmak istemiyorsun boyutuna gelince sağlıklı düşünemiyosunuz ve aklanmak için bile hamile kalabiliyosunuz keşke yaşadıklarımı sadece biriki cümleyle anlatmak zorunda olmasam sizde acımasızca yargılamasanız

şiddet,kıskançlık,baskı,aşağılama,aileye saygısızlık...

valla zaten başından beri sorunluymuş. evi terketmişsiniz. şimdi de şaka yapıyorum diye sizi dövüyor. maddi olarak da sizin üzerinizdeymiş. bence boşanın yani. devamlı kavga dövüşle ömür mü geçer?

Sağduyulu yaklaşımınız için çok teşekkür ederim yaşadıklarıma dönüp baktığımda sadece gözyaşı görüyorum bundan biray önce bırakıp çıkmak beni acayip hafifletmişti ama miniğimin değişen psikolojisi kalphastası annemin üzüntüsü karşı tarafın yalvarmaları derken geri geldim şimdi bakıyorumda cesareti kırılan taraf ben olmuşum şimdi herşey çok daha zor onun tarafındaysa ilkzamanlar gördüğüm pişmanlık çoktan yokoldu biriki küçük değişim dışında..

Ozaman bu ilişkinizde ki ben birazdaha sabır öneririm . çocuğun piskolojisi demişsiniz onu düşünecem derken Allah korusun daha kötü bozabilirsiniz.Neticede yavruların sağlıklı,neşeli, anne babaya ihtiyacı var.
Umarım herşey yakın zamanda yoluna girer....
Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Şakayla karisik hatta saka yaptim caniiiim die adam DÖVÜYOR seni..

En kisa surede sende bitane şaka yapmalisin..

Evet ite kaka bugünlere gelip çocuk yapmak hataydı çok haklısınız gördüğünüz psikolojik baskı sen bir başkasını sevdiğin için benden çocuk yapmak istemiyorsun boyutuna gelince sağlıklı düşünemiyosunuz ve aklanmak için bile hamile kalabiliyosunuz keşke yaşadıklarımı sadece biriki cümleyle anlatmak zorunda olmasam sizde acımasızca yargılamasanız

Keşke size başkasını sevıyorsun ondan benden çocuk istemıyorsun dediği an tekmeyi koysaydınız

Dört yıllık mı beş yıllık mı? Diye sorasım geldi :)
VAllah bende en cok buna takildim. Buradan belli oluyorki bu evlilik bitmis.
Bence konu sahibinin esine olan saygisi yada sevgisi bitmis ve zoraki yürütüyor bu evliligi.
E Emayk aranizdaki yasanan problemleri bilmiyoruz. Bu sadece bir örnekti sanirim. Esin gercekten saka yapmis olabilir, sonucun ne olacagini bilmeden. Bence evliligini bir gözden gecirmen gerek. Yillarin birikintiside olabilir. Belki bu yüzden suan böyle bir durum icin cok tepkilisin. Bu durumlari gözden gecirdikten sonra nasil bir yol izleyecegine karar verebilirsin

Kime göre neye göre şaka ?
Eşimle canımız acıyana kadar şakalaşırız ve genelde hasar alan taraf ben olurum ama gülerek ve karşılıklı bir ortam varken. Durduk yere böylesine bir anda ve bu kadar saçma bir şaka olamaz. Resmen hıncını çıkarmış.

Neden bukadar önemsendi anlayamasamda dörtbuçuk yıllık evliyiz arkadaşlar problem şuki birincisi ilerde evladıma hesabını veremeyeceğim anlık bir tavır içine girmek istemiyorum ikincisiyse doğrudur saygım kalmadı sevgimse çift karakterli olan eşimin bana deli gibi aşık olanına eskiye göre azalmış şekilde var işleri zorlaştıranda tam olarak bu ikisi zaten

Eşime sormadan katıldım evet ama abim bize göre tehlikeli bir bölgede yaşıyor açıkcası onu birdaha görememe endişem olduğunu biliyor ve yılda biriki kez ancak biraraya gelebiliyoruz keza kendi ailesininde her iki üç haftada bir kesinlikle müsaitmisiniz diye sormadan çat diye ildışından misafirliğe geldiklerini düşünürsek bir iki saatlik görüşme için danışmamam normal diye düşünüyorum

şaka ayağına intikam almış sizden dövmüş yani

Icindeki siniri boyle bosaltiyor

Aslinda seni dovmel istiyor ama bitecegini bildigi ucin saka yollu yapiyor bunu.

Tehlikeli bir kocan var aslinda.
Ben olsam korkardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…