Sizin seçiminiz tabi diyecek birşey yokDoğrudur senın görüşün saygı duyarım ben çok eğleniyorum :)
MEsela saklanıp onu korkutuyorum bayada eğleiyorz yanı :)
İte kaka bugünlere gelip çocuk yapmak neyin kafası ?
Eşimle ben mesela çok ağır şakalaşırız. Baya bildiğiniz güreşiriz yani
Ertesi gün bakarım her yerım morarmış ama benm vücudum çok hassas ondanBen sert veriyorum hoşuma gidiyo onunla şakalaşmak sizin gitmiyosa anlatcaksınız yapma istemıyorum falan dıye
Mesela banyo yaparken soğuk suyu doldurum kafasından aşağpı boşaltırım faln
şiddet,kıskançlık,baskı,aşağılama,aileye saygısızlık...
Bunu sizden başka birisi bilemez.
Sadece bunu devamlı yapması halinde bir şaka olmadığı düşünülebilir..
Birde madden kayıp sürecinden bahsetmişsiniz bu da kendisini piskolojik olrak etkilemiştir.
Bence evlendiğiniz yıldan bu yana sezileriniz sizi biryere götürecektir.diye düşünüyorum.
Kolaylıklar dilerim.
Ozaman bu ilişkinizde ki ben birazdaha sabır öneririm . çocuğun piskolojisi demişsiniz onu düşünecem derken Allah korusun daha kötü bozabilirsiniz.Neticede yavruların sağlıklı,neşeli, anne babaya ihtiyacı var.Sağduyulu yaklaşımınız için çok teşekkür ederim yaşadıklarıma dönüp baktığımda sadece gözyaşı görüyorum bundan biray önce bırakıp çıkmak beni acayip hafifletmişti ama miniğimin değişen psikolojisi kalphastası annemin üzüntüsü karşı tarafın yalvarmaları derken geri geldim şimdi bakıyorumda cesareti kırılan taraf ben olmuşum şimdi herşey çok daha zor onun tarafındaysa ilkzamanlar gördüğüm pişmanlık çoktan yokoldu biriki küçük değişim dışında..
Ertesi gün bakarım her yerım morarmış ama benm vücudum çok hassas ondanBen sert veriyorum hoşuma gidiyo onunla şakalaşmak sizin gitmiyosa anlatcaksınız yapma istemıyorum falan dıye
Keşke size başkasını sevıyorsun ondan benden çocuk istemıyorsun dediği an tekmeyi koysaydınızEvet ite kaka bugünlere gelip çocuk yapmak hataydı çok haklısınız gördüğünüz psikolojik baskı sen bir başkasını sevdiğin için benden çocuk yapmak istemiyorsun boyutuna gelince sağlıklı düşünemiyosunuz ve aklanmak için bile hamile kalabiliyosunuz keşke yaşadıklarımı sadece biriki cümleyle anlatmak zorunda olmasam sizde acımasızca yargılamasanız
VAllah bende en cok buna takildim. Buradan belli oluyorki bu evlilik bitmis.Dört yıllık mı beş yıllık mı? Diye sorasım geldi :)
VAllah bende en cok buna takildim. Buradan belli oluyorki bu evlilik bitmis.
Bence konu sahibinin esine olan saygisi yada sevgisi bitmis ve zoraki yürütüyor bu evliligi.
E Emayk aranizdaki yasanan problemleri bilmiyoruz. Bu sadece bir örnekti sanirim. Esin gercekten saka yapmis olabilir, sonucun ne olacagini bilmeden. Bence evliligini bir gözden gecirmen gerek. Yillarin birikintiside olabilir. Belki bu yüzden suan böyle bir durum icin cok tepkilisin. Bu durumlari gözden gecirdikten sonra nasil bir yol izleyecegine karar verebilirsin
Eşinize sormadan plana katılmanız evet hoş değil. Bir dakika eşime sorup döneceğim diyebilirdiniz. Burda siz hatalısınız.
Amaaaa havluyu bacağınıza vurması resmen intikam ve içindeki şiddet hırsından. Aşırı çirkin iğrenç bir durum. Ki daha önceden de şiddet varmış. Benim için affı olmaz.
Siz onun eşisiniz nasıl kırbaçlar gibi vurur? Şok oldum okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?