• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baska bir sehire gelin gelenler :(

nurseymaa

Herkes kendi kişisel komasında..
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
429
929
53
Merhaba siteye bugün üye oldum dogru yerde mi paylasiyorum konuyu ama insallah dogrudur. 7 ay önce evlendim kocaeli den Ankara ya gelin geldim burda tanidigim bir allahin kulu bile yok o kadar bunladim ki sormayin. Benim gibi olan ankarada yasayan veya gelin olan var mi? Alisir miyim bilmiyorum ama gerçekten sevemedim buralari..

Vallahi şuanki aklim olsa gelmezdim. Zezella nisanlinin tarafi burdaysa zorlanmaZsin benim esimin de burda akrabasi yok o yuzden belki de bu kadar zorlanıyorum

Ben evlenip Istanbul a geldim. Sorun yasamadim bazen kalabalik ve trafikten cinnet geldi gitmeyi cok istedim o ayri. Onun disinda tanidik
insan yok diye kafayi yiyen biri degilim.

Esimin arkadaslariyla gorusuyoruz zaten arada. Cumarts, pazar ve bazen hafta ici 1 gun mutlaka esimle disardayiz. Tek basimayken spor salonuna gidiyorum ve ordan cikista geziyorum. Evde de konsol oyunum var takiliyorum.

Bunlara ragmen Ankarada olsam bunalirdim ama yalan yok. Icimi boguyor o sehir.

İstanbul'dan Ankara'ya geldim. Güzel, nezih bir semtte oturuyorum; açıkçası İstanbul'un keşmekeşliğinden bunaldım ben de. Ankara'daki arkadaş çevrem daha güzel, rahat rahat gezip tozuyorum, haftada 1 Eymir'e gidip bisiklet sürüyorum. Ben memnunum, başlarda ben de alışamamıştım ama zamanla alışırsınız siz de.

Vallahi şuanki aklim olsa gelmezdim. Zezella nisanlinin tarafi burdaysa zorlanmaZsin benim esimin de burda akrabasi yok o yuzden belki de bu kadar zorlanıyorum
Benimkinin de akrabası yok ama benim için nimet, akraba fobisi olan bir insan olarak :KK70:

Umarim alışırım. Ekimde baska bir semte tasinmayi düşünüyoruz. Sorun bu semttir insallah

İstanbul'dan Ankara'ya geldim. Güzel, nezih bir semtte oturuyorum; açıkçası İstanbul'un keşmekeşliğinden bunaldım ben de. Ankara'daki arkadaş çevrem daha güzel, rahat rahat gezip tozuyorum, haftada 1 Eymir'e gidip bisiklet sürüyorum. Ben memnunum, başlarda ben de alışamamıştım ama zamanla alışırsınız siz de.
Denizsizliğe alışılır mı hakkaten ya?

Denizsizliğe alışılır mı hakkaten ya?

Alıştım, denizden de tat almıyorum ki denizleri de kirletmişler. Sahile gidiyorum hanzo dolu. Göl havası alıyorum deniz yerine ne yapayım, her yer ağaç bir de mis gibi temiz hava çekiyorum içime.

Ben de İstanbul’dan Bursaya geldim,bazen İstanbul hasreti içime çöküyor,eşime Mudanya ya gidelim orasının havası İstanbula benziyor diyorum,yedi yıl oldu,özlemi bitmiyor bir gün oraya dönecekmişim gibi hissediyorum hep,anladım ki yeni yere alışılıyor ama insan hep özlüyor ki buradaki hayatım oraya göre cok kolay çok konforlu ama insan herşeyini arıyor işte umarım iyi bi evliliğin olur yoksa içten içe hergün söylenebilirsin evlendiğin için ,gerçekler bunlar teselli kısmına gelince “ Amaan be bacım neye alışmıyor ki insan,ona da alışırsın :) “

Back
X