Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

Neden bu kadar zorlaştırdınız cümleleri..

Ben bitiririm böyle bi an da
İçsel bir şey benim ki dayanamam ..

Ne alakasi var cnm benim esimde nisanliyken halen bile evliyiz fotolarımızı paylasir tamam gecmiste bazi kisiler tarafindan sen evlenemzsin kimse begenmez seni denmis bu sebep var bu yuzden beraber yada kizimla olan fotolar paylaşır ama acik secik fotolarımı istmez yolda biri baksa tersler yanimda erkekler gecerken diger tarafa gec orasi erkek dolu die kızar falan kuskanctir yani konu sahibinin anlattigo ile sizin bahsettiginuz cok farkli
Mesela benim kayınvalidem de sever. Gelinleri güzel giyinsin herkes bize baksın, bizi konuşsun ister bana da bu durum çok saçma gelmisti açıkçası. Allah'tan eşim öyle biri değil ama eşimin kardesinde bu durumu dediğiniz durumu sezdim dogrusu. Eşinin fotoğraflarını paylaşıyor nisanliyken fln da öyleydi ve etrafta beğenilsin istiyordu.
Mesela eşim benim tek fotoğrafımı asla paylaşmaz ben etiket yaparsam anca o dur. Ama eşimin kardeşi malesef öyle değil benim hakkimda
bile arkadaşlarinin yanında bahsettigini duydum.

Ne alakasi var cnm benim esimde nisanliyken halen bile evliyiz fotolarımızı paylasir tamam gecmiste bazi kisiler tarafindan sen evlenemzsin kimse begenmez seni denmis bu sebep var bu yuzden beraber yada kizimla olan fotolar paylaşır ama acik secik fotolarımı istmez yolda biri baksa tersler yanimda erkekler gecerken diger tarafa gec orasi erkek dolu die kızar falan kuskanctir yani konu sahibinin anlattigo ile sizin bahsettiginuz cok farkli
Canım sen yanlış okudun o kısmı sanırım "tek " yazmıştım yani sürekli sevgilisinin nişanlısının poz verdiği tek başına fotograflari. Aile olarak paylaşılır karı koca paylaşır. Çocuklarla paylaşır arada bir belki bı tane eşinin tek fotoğrafını paylaşır ama.

Pardon sanirim yanlis anlamisim :KK48:
Canım sen yanlış okudun o kısmı sanırım "tek " yazmıştım yani sürekli sevgilisinin nişanlısının poz verdiği tek başına fotograflari. Aile olarak paylaşılır karı koca paylaşır. Çocuklarla paylaşır arada bir belki bı tane eşinin tek fotoğrafını paylaşır ama.

Benim şu an ayrı olduğum erkek arkadaşım ismini bile Kimse görmesin istemiyorum diyecek kadar kıskançtı, yolda giderken bakıyorlar tabi ister istemez, vallahi dikkatini dağıtmak için kırk takla atıyordum gözü sürekli etrafta bakmasınlar diye erkekleri gözüyle döver haldeydi. Benleyken bile nasil bakıyolar yalnız çıkmani istemiyorum diye bahane buluyordu.

Benimki nasıl normal değilse seninki de normal değil. Ama çok da anlaşılır yazmamışsın, birebir bir şeyler diyor mu hoşuna gittiğini belli eden?

Höstt beri dursun otlayan cins!
Başka neleri seviyormus acaba?fetisizm,gurup...
Öyle sevginin pamuğunu beş ay evvelden hazır ederim be!

Kardeşim corap corap corap demişssin...
siz düğüne derneğe lolo ferrari gibimi gidiyorsunuz? Normal diz/dizüstü elbise 20den ince corap degilmi giydiğiniz? Yani adam size bunu yasaklasinmi? Tanga üstüne ince corap cekip gitmiyorsunuz sanirim?

Bikini konusunda: siz sexy bikiniyi satin almışsınız, valize koymuşsunuz, adam giy diyince sapikmi oldu?
Madem öyle niye aldin o tip bikiniyi?
Ki ben zaten anlamadim nasil tür şehvetli bir bikini olduğunu...

Ne hallere kaldık
Genişliği de geçtik artık nasil tabir edeceğimi de kestiremiyorum ama bu düpedüz hastalık sapkınlik
Allahım yarabbim
Öteki konunuzada bi göz attım da senin esin iyi ayak değil canım. Ben sana soyleyeyeyim. Bazilarimizda böyle insanların var olduğunu söylüyor inanamıyorum.
Tamam esin güzel olsun gururlanirsin hoşuna giderde bu ne yaman çelişki yani. Nesil hiç iyi yere gitmiyor valla ben bu nesilin insanı olmayı beceremiyorum
. Keşke daha eski dönemlerde hayat surseymisim .
Kendimi hiç bu yeni nesile ait hissetmiyorum. Gerçekten öyle :) Sasirmis insanlar artık.

Ilginç gerçekten ben ciddi herkes üslubunu bilecek beni begemdirmesi birine yakıştırması normal erkek değil galiba benim adam üzerinde güzel kıyafet vardı hırka giydim çıkarcakdım herkes çıkar dedi adam bi kasiylan korkuttu beni herkes demiş kocaları eşime helâl olsun diye eside dinledi demiş oysa benim sadece eşimin isteği kıskanması hoşuma gitti

2 defa okuyunca anladm :deli:

O kisi sana etek giydignde daha kisa giyin diyorsa dekolteni biraz daha ac diyorsa o baska bse.. ama sadece kiskanmiyorsa oda baska bse.
Kiskanmayan erkek normal Bazi erkeklerin yapisinda var. diger turluyse ve evli degilsen Yol yakinken dön

Ne diyorsun yahu? Nerede büyüdünüz ne yediniz ne içtiniz bu nasıl bir dil bu nasıl bir dert? Yazmayı beceremeyen insanın çorabına baksalar ne olur bakmasalar ne? Kimse kusura bakmasın ilkokul seviyesini aşamamış insanları doğal sistematiğe teslim etmeli. Boşuna entropi...

Uyku sersemi olunca kendimi suçladım yazdığını anlayamadığım için ama decoder lazımmış anlamak için

kendi hayal dünyanızı ,başkasının üzerinden anlatıyorsunuz gibi geldi bana.ne evli olduğunuza,ne de böyle bir tanıdığınız olduğuna zerre inanmadım.

bi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.

Buna benzer bir konuyu öncesindede okumuştum burada .
Siz miydiniz bilemiyorum.
Tabiki normal birşey değil.
Ancak sizin düşüncelerinizi merak ettim.
İlerde daha farklı düşüncelerede girip hayatınızı berbat ta edebilir.

Back
X