Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

bir arkadasımda öyle demişti ben yanında cok hos olayım cok mutlu oluyor diye bence özgüven eksikliği

bi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
Bu sundan ieri geliyor.tahminin guzel cekici bir hatunsun giydiklerinde sana yakisiyor sevgilin gurur duyuyor cunku bu guzellige kendisi sabip oldugu icin.siz anca bakarsiniz ben aldim onu gibi

Ne günlere kaldık din iman elden gidiyor diye devam eder bu konu
Doğrudur yada yanlıştır bu beni ilgilendirmez sizi eşinizi rahatsız etmedikten sonra

Dediğinizi anladım ve diyeceğim tek şey uzak durun baya mezhebi geniş anlaşılan daha o mezhep neler kaldirir kim bilir benim eşim beni kıskanmasa ben şüphe duyarım vallahi elalemin adamların neyine benim guzllegim den ben kocama güzel olayım yeter o da bana yakışıklı olsun biri benim kocama yakışıklı desin hele ooo yıkarım ortalığı :sinirli::sopa:

baktım şimdi eski konularına ve hatırladım seni bikinilerin modellerinin fotosunu koymuştun dimi? feciydi. neden hala boşanmadın ki? 2 sene geçmiş üstünden.

Onu bunu boşver yok şöyle yaptı aman o baktı hoşuna gitti vs vs vs

Ne yapmayi planlıyorsun???
Devam mi tamam mi once buna karar ver cunku durum gayet aşikar!

bakıp beğenmelerinden çok cinsel olarak arzulamaları hoşuna gidiyor gibi geldi bana
az yüz bulsa başka yerlere kadar gider konu
özür dilerim ama iğrenç

bi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
bugun bakılması hosuna gider yarın paylasması sevgilinde ayrıl sanki kocan gibi ki oyleyse durum vahim dikkat et. Bu bu kadarmasum olmaya bilir!

Back
X