- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Ceylan8400
bir arkadasımda öyle demişti ben yanında cok hos olayım cok mutlu oluyor diye bence özgüven eksikliği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sundan ieri geliyor.tahminin guzel cekici bir hatunsun giydiklerinde sana yakisiyor sevgilin gurur duyuyor cunku bu guzellige kendisi sabip oldugu icin.siz anca bakarsiniz ben aldim onu gibibi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
Burası bayanlara özel degilmi sizin ne işiniz var vBu sundan ieri geliyor.tahminin guzel cekici bir hatunsun giydiklerinde sana yakisiyor sevgilin gurur duyuyor cunku bu guzellige kendisi sabip oldugu icin.siz anca bakarsiniz ben aldim onu gibi
Ayip ettin bacimsiiin.benide sizden sayınBurası bayanlara özel degilmi sizin ne işiniz var v![]()
bugun bakılması hosuna gider yarın paylasması sevgilinde ayrıl sanki kocan gibi ki oyleyse durum vahim dikkat et. Bu bu kadarmasum olmaya bilir!bi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
Top mısun ne demek sizden say? Bacım burda kızkıza mıhabbet varAyip ettin bacimsiiin.benide sizden sayın