- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Ceylan8400
Benim de başıma geldi bildiğin hatta bi kere yanlışlıkla bikinimden göğsüm fırladı sanırım gülmüştü başıma geldiği için anlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benzer bir özellikse,belki!alakası var mı fazla istekle.
ayrıldınız mı.sizde de var mıydı gerçekten bu durumÇok basit CAnım ya karısına bakıp erkeklerin zevk alması adamın hoşuna gidio nettttttt
Ya zaten kadın güzelse bakıyorlarBen de tam bunu diyecektim. Çoğunluk da ‘’bana baksalar kocam onlara neler yapar’’ falan filan demiş aba altından sopayla. Ne yapacak dövecek mi? Öfff yaaa gına geldi şu geleneksellikle karışık eksik özgüven darbeli sahiplenme dürtülerinden. Sonra ‘’kısa bluz giyme, popon görünmesin’’ diyen kocayı da taşlıyorlar burada. Bizim toplumun nabzını ölçmek zor. Tutarsız akdeniz insanı.
cümleler biraz bozuk olmuş evet.ama konuyu anlamışsınz sanırımNe demeye çalıştığınızı cidden anlayamadım, kendinizi ifade etmekte güçlük var sanırım. İnsan eşinin güzel ve alımlı olmasıyla gurur duyabilir, yanında beğenilen bir kadın olması hoşuna gidebilir ama teşhirciliğe kayıyorsa bu durum sıkıntılı.
evet acaip anlıyorum seniayrıldınız mı.sizde de var mıydı gerçekten bu durum
ben ordayken başkalarının beni beğendiğini mi düşünüyo bilmiyorum
Yani o kadar da masumane birsey degil.Çok basit CAnım ya karısına bakıp erkeklerin zevk alması adamın hoşuna gidio nettttttt
Çok afedersinÖyle bi eşle yaşanmaz bence ama insan yüzüne de diyemiyo size bişey diyim mi o bana boşanma davası açıcam dddi ve ben ona dedim ki madem boşanma davası açıosun bu zamana kadar demeye uyandığım bişeyi dicem dedim
Sen beni hiç ama hiç kıskanmadın dedim
Üst komşuya sarımsak almaya yolladın
Adam beni içeri davet etti sana anlattım umrunda olmadı dedim
O da ne dddi bilio mısınız
Ben kaç yaşıma geldim kıskanma duygusunu aştım dddi
Bugün kerhanede çalışana bile .... denmio dedi
Var tabi emin ol var sapıkYani o kadar da masumane birsey degil.
Karisinin begenilmesi hosuna gidebilir ok.
Ama cinsel anlamda arzu edilmesi hosuna gidiyorsa ortada anormal bir ruh hali var
cümleler biraz bozuk olmuş evet.ama konuyu anlamışsınz sanırım
Yaa öyle işte ama görünür de baksan bilgili kültürlü saygın bi kişilik yüksek okulda öğretmenlik yapıoÇok afedersin![]()
Sanirim ozetle konumuz bu.Teşhirciliğe mi kayıyor? Yani bilerek dekolte vermenizi, frikik vermenizi istiyor, arkanızdan "Off bee" falan denmesi hoşuna mı gidiyor?
Çok değişik bir karakter canım kurtulmuşsun o zaman..Yaa öyle işte ama görünür de baksan bilgili kültürlü saygın bi kişilik yüksek okulda öğretmenlik yapıo