Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

Benim de başıma geldi bildiğin hatta bi kere yanlışlıkla bikinimden göğsüm fırladı sanırım gülmüştü başıma geldiği için anlıyorum

Ne demeye çalıştığınızı cidden anlayamadım, kendinizi ifade etmekte güçlük var sanırım. İnsan eşinin güzel ve alımlı olmasıyla gurur duyabilir, yanında beğenilen bir kadın olması hoşuna gidebilir ama teşhirciliğe kayıyorsa bu durum sıkıntılı.

Ben de tam bunu diyecektim. Çoğunluk da ‘’bana baksalar kocam onlara neler yapar’’ falan filan demiş aba altından sopayla. Ne yapacak dövecek mi? Öfff yaaa gına geldi şu geleneksellikle karışık eksik özgüven darbeli sahiplenme dürtülerinden. Sonra ‘’kısa bluz giyme, popon görünmesin’’ diyen kocayı da taşlıyorlar burada. Bizim toplumun nabzını ölçmek zor. Tutarsız akdeniz insanı.
Ya zaten kadın güzelse bakıyorlar
Herkesi dövmeye kalksalar ooo yani
Bence onlara zaten bakmıyorlar
Öyle oluncada kocam görse öldürür diyorlar
Çok güzelsen bakıyorlar yani yanında erkek olsada
Rahatsız olabilir erkek ama öldürür falan ne ya
Evden çıkmasın kimse o zaman
Çok hoş bir kadın görsem ben bile bakarım yani ..

Ne demeye çalıştığınızı cidden anlayamadım, kendinizi ifade etmekte güçlük var sanırım. İnsan eşinin güzel ve alımlı olmasıyla gurur duyabilir, yanında beğenilen bir kadın olması hoşuna gidebilir ama teşhirciliğe kayıyorsa bu durum sıkıntılı.
cümleler biraz bozuk olmuş evet.ama konuyu anlamışsınz sanırım

Öyle bi eşle yaşanmaz bence ama insan yüzüne de diyemiyo size bişey diyim mi o bana boşanma davası açıcam dddi ve ben ona dedim ki madem boşanma davası açıosun bu zamana kadar demeye uyandığım bişeyi dicem dedim
Sen beni hiç ama hiç kıskanmadın dedim
Üst komşuya sarımsak almaya yolladın
Adam beni içeri davet etti sana anlattım umrunda olmadı dedim
O da ne dddi bilio mısınız
Ben kaç yaşıma geldim kıskanma duygusunu aştım dddi
Bugün kerhanede çalışana bile .... denmio dedi

Ben de eşimin bakımlı olmasını isterim ancak herkesin bakıp kafalarında fantazi kurduracak kadar istemem tabiki. Normal bir insan istemez.Ama kaç sayfadir konu sadece soru cvp şeklinde ilerliyor.İnşallah sıkıntına care bulacak cvplar alırsın konu sahibi..

Öyle bi eşle yaşanmaz bence ama insan yüzüne de diyemiyo size bişey diyim mi o bana boşanma davası açıcam dddi ve ben ona dedim ki madem boşanma davası açıosun bu zamana kadar demeye uyandığım bişeyi dicem dedim
Sen beni hiç ama hiç kıskanmadın dedim
Üst komşuya sarımsak almaya yolladın
Adam beni içeri davet etti sana anlattım umrunda olmadı dedim
O da ne dddi bilio mısınız
Ben kaç yaşıma geldim kıskanma duygusunu aştım dddi
Bugün kerhanede çalışana bile .... denmio dedi
Çok afedersin :oha:

Back
X