Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

Bence bu kendine guvenmemeden kaynaklı. Geçmiş de ezik diye tabir edilen, kimsenin beğenmediği, popüler olmayan biri ile evliyseniz dışarıya " bak ben buldum mu boylesini bulurum " gösterisi olabilir

Var böyle acayip fantezili arkadaşlar, yabancı bir adı da vardı, aklıma gelmiyor
İzlemeyi seven de var, izlettirmeyi seven de...
Şu durumda sanırım en fazla "Böyle bir ilişki içinde olmak istemiyorsanız, ayrılın" denebilir.
Kendi gibi izlenmekten hoşlanan bi kadın bulsun kendine.

Peki, kaç yıldır evlisiniz,eşinizin böyle bişeyden hoşlandığından nasıl emin oldunuz,yani sadece bakışlarından değildir sanırım,ne zamandır böyle davranıyor,hiç konuştunuz mu bu meseleyi?
ilk tatilde otelde hissettim.bikinilerin etkileyici olanlarını giymemi istiyodu.heyecanından belliydi.garipti

Bence bu kendine guvenmemeden kaynaklı. Geçmiş de ezik diye tabir edilen, kimsenin beğenmediği, popüler olmayan biri ile evliyseniz dışarıya " bak ben buldum mu boylesini bulurum " gösterisi olabilir
okuduğumda genelde ezik bi durumdan kaynaklandığı yazıyo

başka şey derken daha ileri bi durum değil ama normal bi duygu değil
Ne anlatiyorsunuz guzel arkdasim yabancimisiniz turkcenizdemi sorun var
Alkollumusunuz fake misiniz insanlar soru soruyor devrik devrik cvplar detay soruyorlar evlilik kac yillik vs kaciniyorsunuz uzmana gidin karsilikli varsa sorununuz onlar yardimci olur
Sistim ben gidiyorum

Bu durumu eşinizle açık açık konuşmayı deneyin çünkü bu konu ilerde daha farklı taleplerle karşınıza gelebilir. Herkes partneriyle gurur duymak ister fakat bu sizde farklı boyutlara kaymış biraz.

Tamam kocaniz sizin daha seksi giyinmenizi istiyor?

Dogru mu anladik?

O zaman kendi cok cirkin sizin gibi seksi ve guzel bir kadinla evli oldugunu cumle aleme gostermek istiyor.

Ezik yani biraz.

Rahatsizssaniz konusun kocanizla.

Baska yapacak birsey yok

Cok alalasi var..ya yeterince guzel degilsiniz baksinlarki inansin istiyor yada guzelsiniz bakilsin da kiskansin istiyor yada hasta..
Bu tarz içsel istekleri olan erkekler çok var.Araştırdığımda daha net gördüm ve az da değil.İnsanlar önceden kolayca gösteremiyolardı demek ki internet yokken

Tamam kocaniz sizin daha seksi giyinmenizi istiyor?

Dogru mu anladik?

O zaman kendi cok cirkin sizin gibi seksi ve guzel bir kadinla evli oldugunu cumle aleme gostermek istiyor.

Ezik yani biraz.

Rahatsizssaniz konusun kocanizla.

Baska yapacak birsey yok
Hayır.Yakışıklı olmadığından değil.Bu istekleri olanların eski bi eziklik yapıları olurmuş.Öncesinden kaynaklı.Eşcinsel eğilimlilerde çok olurmuş ama öyle bi durum da yok.

Bu tarz içsel istekleri olan erkekler çok var.Araştırdığımda daha net gördüm ve az da değil.İnsanlar önceden kolayca gösteremiyolardı demek ki internet yokken
Cok olmasi durumu normallestirmiyor iste ne yazik ki..bu durumdan memnun degilseniz yapilacak iki sey var.1.Oturup konusacak ve buna son vermesini isteyeceksiniz.
2.Ayrilacaksiniz.
Memnunsaniz zaten aynen devam..

Back
X