Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

bence erkeklerin çoğu içten içe ne kadar güzel bir kadınla birlikte olduklarını herkes bilsin istiyor,
en başta ailelerine onaylatmak istiyorlar mesela, sevdikleri kadının güzel olduğunu annelerinden, babalarından duymak istiyorlar.
ego meselesi,
son model arabalarını herkes görsün, en güzel kadını onların kaptığını herkes görsün vs vs
bunun karısını paylaşmak istemekle eşdeğer olduğunu düşünmüyorum.

Benim rahmetli öyleydi.
Dekolte,gogus fora,mini short,mini etek hangi magazada gorse bu tür kiyafetleri almak isterdi.
Anlayamadigim özelliklerinden biriydi ve güzel gorunmem icin elinden ne gelirse yapardi.Mayo mu bikinimi kavga sebebi olmustu birinde...

Bu tarz içsel istekleri olan erkekler çok var.Araştırdığımda daha net gördüm ve az da değil.İnsanlar önceden kolayca gösteremiyolardı demek ki internet yokken
Mesela benim kayınvalidem de sever. Gelinleri güzel giyinsin herkes bize baksın, bizi konuşsun ister bana da bu durum çok saçma gelmisti açıkçası. Allah'tan eşim öyle biri değil ama eşimin kardesinde bu durumu dediğiniz durumu sezdim dogrusu. Eşinin fotoğraflarını paylaşıyor nisanliyken fln da öyleydi ve etrafta beğenilsin istiyordu.
Mesela eşim benim tek fotoğrafımı asla paylaşmaz ben etiket yaparsam anca o dur. Ama eşimin kardeşi malesef öyle değil benim hakkimda
bile arkadaşlarinin yanında bahsettigini duydum.

Kendi yokken giymemi istiyo mesela hissediyorum.Beğenilmemi istiyo

Kendi yokken nedemek?
Yalnız dışarı çıktığınızda mı giyiceksiniz?
Eee o görmiycek milletin beğendiğini nerden anlayacak ?

Cinsel olarak sizinle ilgili hayaller kurulması hoşuna gidiyosa bunun sadece bi tık üstü başkasıyla birlikte olurken izlemek ister sonra eş değiltirmeler başlar

Valla benim yanımdaki erkeğe bakılması benimdw hoşuma gider
Bu sapıklık mı ?
Ne hoş adam vay bee kız kapmış adamı denmesi hoşuma gider
Kimsenin beğenmediği adamı ben ne yapayım?
Ben de tam bunu diyecektim. Çoğunluk da ‘’bana baksalar kocam onlara neler yapar’’ falan filan demiş aba altından sopayla. Ne yapacak dövecek mi? Öfff yaaa gına geldi şu geleneksellikle karışık eksik özgüven darbeli sahiplenme dürtülerinden. Sonra ‘’kısa bluz giyme, popon görünmesin’’ diyen kocayı da taşlıyorlar burada. Bizim toplumun nabzını ölçmek zor. Tutarsız akdeniz insanı.

Benim rahmetli öyleydi.
Dekolte,gogus fora,mini short,mini etek hangi magazada gorse bu tür kiyafetleri almak isterdi.
Anlayamadigim özelliklerinden biriydi ve güzel gorunmem icin elinden ne gelirse yapardi.Mayo mu bikinimi kavga sebebi olmustu birinde...
aynı beklenti evet

Valla normal degil.. insan guzel karisi olsun ister ama baska heriflerin ona bakmasindan haz duyuyosa sapiklik belirtisidir bu.. bide zevk alacak ole mi? Manyadi bu millet iyice..

Bi erkek bana bakarsa bakislarini keserim cok net.. bise yapamiosam ordan giderim..hosuma gitmez bu tarz seyler..

Kendi yokken nedemek?
Yalnız dışarı çıktığınızda mı giyiceksiniz?
Eee o görmiycek milletin beğendiğini nerden anlayacak ?

Cinsel olarak sizinle ilgili hayaller kurulması hoşuna gidiyosa bunun sadece bi tık üstü başkasıyla birlikte olurken izlemek ister sonra eş değiltirmeler başlar
ben ordayken başkalarının beni beğendiğini mi düşünüyo bilmiyorum

bi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
Çok iğrenç bişey ama seni anlıom Benim eski eşimde de vardı
Sahilde ben bikinimle bronz yatarken o eve uyumaya gidiodu beni bırakıp
Ayrıca bi kere demişti bana güneşlen vücuduna iyi gelir balkonda ben de onu dememek için dedim ki bunu mu giyim bunu mu CAnım o da benden saten minicik şortumu giymemi istedi ve şaşırıcaksınız ama bi de hafif hafif şortumu indiriyordu güneş gelsin diodu

kendinizi cok kotu ifade etmissiniz
okuyanin anlayacagi sekilde yazsaniz da biz de rahatca anlasak konuyu

anladigim kadariyla sevgiliniz sizin guzel giyinmenizden hoslaniyor , eger bu istegi abarti degilse bu durum pek cok erkek icin gurur verici bir olaydir , aslinda icinde yatan olay su " evet o cok guzel ve benim" yani sizin uzerinizden kendi egosunu tatmin ediyor aslinda , onu ben kaptim , benim guzel bir kadinim var , siz anca bakarsiniz vs seklinde

bunun birde kadin versiyonu var , guzel bir kadinin kolundaki erkegi tavlamak isteyrnleri , bu kadin beraberse kesin bi bok vardir bu adamda deyip bok sinegi gibi yapisanlari var

bahsettigim her iki ornekle de tonlarca kez karsilastim

bence erkeklerin çoğu içten içe ne kadar güzel bir kadınla birlikte olduklarını herkes bilsin istiyor,
en başta ailelerine onaylatmak istiyorlar mesela, sevdikleri kadının güzel olduğunu annelerinden, babalarından duymak istiyorlar.
ego meselesi,
son model arabalarını herkes görsün, en güzel kadını onların kaptığını herkes görsün vs vs
bunun karısını paylaşmak istemekle eşdeğer olduğunu düşünmüyorum.
Paylasmak istemek degil elbette ama kadina saygi duymamak onu bir mal gibi gormek zekasini kucumsemek ve deger vermemek olabilir bence.Yani bir kadin icin alcaltici bir durum.
Acikcasi benim guzelligimle gurur duysun isterim esim ama disardaki erkeklerin bakmasindan hoslanmasini istemezdim.Ben sadece yürüyen,ilgi ceken,guzel bir et parçası degilim derdim.

Benim sevgilim/eşim başkalarının bana yaklaşımlarına göre benim dış görünüşümü değerlendirecekse defolsun gitsin. Onun bana ya da benim ona çekici gelmemdir önemli olan. Bir de bununla gurur duymak ayrı, teşhir etmek istemek ayrı. Konu sahibi sizin eşiniz sizi teşhir etme derdinde ve bu çok iğrenç. Sizi bir başkasıyla birlikte olurken de hayal ediyor olması işten bile değil bence.
Birde çok kıskansa da özgüvensizlik, teşhir etmek istese de özgüvensizlik deniyor. Çık işin içinden :işsiz:
Bence bu sapkınlıktan başka birşey değil.

C Ceylan8400 Allah askina burda yaziyorsunuz cvp veriyorum yorum yapiyoruz ama siz hala suds var buda var diye diye hayatinizi kocanizi falan bi nevi ifşa ediyorsunuz.. madem bundan rahatsizsiniz alin kocanizi karsiniza bize burda siraladiginiz seyleri onada anlatin ve mantikli bi aciklama bekleyin. . Yani biz burda size yazsakta esiniz duymadigi anlamadigi bilmedigi icin devam edicek ee madem rahatsizsiniz esinize anlatin bunu , konu acarak bi cozume ulasamazsiniz. .

Back
X