- Konu Sahibi Ceylan8400
Sevgilisi degil kocasiSimdi sevgiline birsey derdim de neyse. Yok yere ban yemiyeyim!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisi degil kocasiSimdi sevgiline birsey derdim de neyse. Yok yere ban yemiyeyim!
direk olarak frikik ver diyemiyor tabi cesaret edemez.ama etkileyici bi çorap giydiğimde heyecanlanıyor anlıyorum.çünkü düğüne tek gidiyorumdur.veya plajda bikini üzerimde gzl durmuşsa güneşlenirken hissediyorum bakışlar hoşuna gidiyoTeşhirciliğe mi kayıyor? Yani bilerek dekolte vermenizi, frikik vermenizi istiyor, arkanızdan "Off bee" falan denmesi hoşuna mı gidiyor?
Ya da bu onu rahatsiz etmiyor ve gocunmuyor.Sanirim ozetle konumuz bu.
Adam cinsel anlamda karisinin arzulanmasini istiyor.???
Yani.Ya da bu onu rahatsiz etmiyor ve gocunmuyor.
Aynen öyle. Bana bakan çok oluyor, keza eşime de. Size de oluyordur. Ahım şahım tipler değiliz ama az çok standart var toplumda. Dikizleme insanoğlunun zaafı yahu. Bu kimle geziyor, bunun manitası, kocası kim falan bakılıyor. Biz eşimle bakıp dedikodu yapıyoruz gülüyoruz. Biri baktı mı dalga geçiyoruz, iyi bak giderin varmış diye:) diğer erkekler ve kadınlar tarafından görünmek istemiyorsa hanımlarımız, arabistan dan manita yapan kk daki hostes hanım kızımızın peşine takılabilirlerYa zaten kadın güzelse bakıyorlar
Herkesi dövmeye kalksalar ooo yani
Bence onlara zaten bakmıyorlar
Öyle oluncada kocam görse öldürür diyorlar
Çok güzelsen bakıyorlar yani yanında erkek olsada
Rahatsız olabilir erkek ama öldürür falan ne ya
Evden çıkmasın kimse o zaman
Çok hoş bir kadın görsem ben bile bakarım yani ..
elbise deniyosam kabinden uzak duruyo ,erkek ilgilendiğindeTeşhirciliğe mi kayıyor? Yani bilerek dekolte vermenizi, frikik vermenizi istiyor, arkanızdan "Off bee" falan denmesi hoşuna mı gidiyor?
direk olarak frikik ver diyemiyor tabi cesaret edemez.ama etkileyici bi çorap giydiğimde heyecanlanıyor anlıyorum.çünkü düğüne tek gidiyorumdur.veya plajda bikini üzerimde gzl durmuşsa güneşlenirken hissediyorum bakışlar hoşuna gidiyo
Sorma şükürÇok değişik bir karakter canım kurtulmuşsun o zaman..
Burada anlatamiyorsun diyenlere ithafen cidden anlatilamayacak derecede karisik bir his,karisik bir durum.Konu sahibinin neye yormasi gerektigini yorumlar belirleyecek kadar karışik...
Kocanızın küçüklüğünde ya da ergenliğinde çok acayip şeyler yaşadığını düşünüyorum.elbise deniyosam kabinden uzak duruyo ,erkek ilgilendiğinde
neden sürekli bu yönde yorum yapıyosunuz.kim dedi rahatsız değilim diye
Senin eşin tam bi p...... kusura bakma ama bu adamin soyisimini tasima. .. bu adam ilerde senin baska erkeklerle iliskiye girmenide ister nasilsa rahat ve hosuna gidiyo sana bakmalari seni begenmeleri seni arzulamalari falan..elbise deniyosam kabinden uzak duruyo ,erkek ilgilendiğinde
BEnce sen erkeksinbi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
Ne yonde yorum yapiyorum anlamadim?neden sürekli bu yönde yorum yapıyosunuz.kim dedi rahatsız değilim diye
Aynisindan arkadasimin kocasi var. Uzun uzun anlatmayayim ama cok sıkıntı cekti arkadasim. İsin ilginc yani kocasi arkadasimi nette teşir edecek kadar pislik amâ bi o kadar da kiskanc ve saplantili. Suan arkadasim psikolojik ilaclar kullaniyor.Sevgilisi degil kocasi
ben gittiğimde bunu hyl eddiyo sanırımİlla ki sapık olmayabilir belki gerçekten yanında beğeniyle süzülen bir kadın olması hoşuna gidiyordur. Benim babam da annem çok güzel giyinip süslendiğinde çok hoşuna gider, beğeniyle bakar, iltifat eder sapık falan değil ehehe. Özellikle millete kendinizi teşhir etmenizi istiyorsa o zaman sıkıntı var.
durumdan memnun sanırım der gibiNe yonde yorum yapiyorum anlamadim?
Rahatsiz oldugunuz bell ki konu acmissiniz.
Ne dedim ben simdi
Bacım senin dilinden anlamıyorum .değişecek bir şey yok.anlattığım gibi
ben gittiğimde bunu hyl eddiyo sanırım
Yoo asla oyle bir niyetim ve mesajim.yok.durumdan memnun sanırım der gibi