ayni dert bende de var canim
bende cok arastiriyorum
bizde bir haftaligina gelicez istanbula
ben bahceciyi sectim
kismet olursa yazinda tup bebek icin tekrar gelicez
profilinde ogretmen yaziyor eger ogretmensen
ogretmen evi gibi o tur seyleri arastir daha uygun
Allah hepimizin yardimcisi olsun
bende başka ilde yaptırdım hep,gerçekten çok ayrı bir stres yaşanıyor...ama ben şöyle yaptım kendi yaşadığım şehirde dr.a gittim yumurta tajibi için çatlatma iğnesi olunca merkezin dediği saatte opu işlemine gittim transfere kadar kaldım transferden 1 gün sonra döndüm..böylece kaldığım gün sayısı 4 günü geçmedi...umut tüp bebekti benimkide ve yaşadığın ilde takip edilmene bişey demiyolardı...4,000 tl.geröekten çok para...ben bundan sonrakini kıbrısta yapacağım sanırım otel fiyatı 16 gün için falan 1,500 tl.diye duydum çünkü hastanenin anlaşmalı oteli oluyomuş...hemde tatil yapmış olurum...daha az stres...ben zaten istanbul gibi bi yerde kalmaktan başlı başına stres oluyorum...
canım eski mesleğim öğretmendi. ama hala kamu kuruluşunda çalıştığım için faydalanabiliyorum. ama oraya en yakın yer ataşehir öğretmenevi kişi başı 55 sadece kahvaltı. yani günlüğü 110 a geliyor. bu defa iyi bir otelde eşim yer ayırtmış. moralimizi bozmayalım diye ama yaz için öğretmenevi bile pahalı ya. 4 milyarı oraya vermek dokunuyor ya.
canım yumurta rezerv problemim yok bizimkisi erkek infertilitesi o nedenle uzun protokol uygulanacak diye düşünüyorum. bir öndeki adetin 21. günü başlanacak. bu durum için özel olarak kısa protokol uygulanacak ise masrafım 2-3 milyar azalacak. yaa inşallah öyle olur. bu arada yazın çok yoğunluk olacak diye düşünüyorum. yer bulabilirsek şanslıyız.Umut'a çok yakın Validebağlar öğretmenevi var. Ben orda kalmayı planlıyorum. Üstelik öğretmenseniz 40 TL. Kamu çalışanı 50, özel 60 kahvaltı dahil. Ayrıca neden 40 gün sürüyor tedaviniz ? Reglin 3.günü başlıyor ve transferle beraber 15 günde bitiyor, sonrasında da 3-4 kalınca 18-20 gün sürüyor.. Diğer konuda haklısınız çok masraflı bir tedavi, hele de şehir dışında yaptırıyorsa insan, 2 kişi, konaklama artı yemek, ilaçlar, merkezin parası zaten var. Allah herkesin yardımcısı olsun, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..
yeni genelgeye göre tedavinin başından sonuna kadar orada kalmak gerekiyor.benim tahminim ortalama 40 gün tutar. hatta gebe kaldığında dahi aynı merkezin takip etmesi isteniyor. eğer kişi, başka bir ilde ise o ilin sağlık müdürlüğüne bilgi verilecekmişmiş. ya millet ondan bunda hamile kalıyor bi şey olmyorda ben hamile kalınca tüm millete duyuracaklarmış. küçücük ilde sağlık müdürlüğünde mi tanıdık olmayacak. nasıl bir zihniyettir . püfffffffklava:
canım yumurta rezerv problemim yok bizimkisi erkek infertilitesi o nedenle uzun protokol uygulanacak diye düşünüyorum. bir öndeki adetin 21. günü başlanacak. bu durum için özel olarak kısa protokol uygulanacak ise masrafım 2-3 milyar azalacak. yaa inşallah öyle olur. bu arada yazın çok yoğunluk olacak diye düşünüyorum. yer bulabilirsek şanslıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?