Başka ile tayin isteyip kararsız kalmak

Aynı ilde babam karşı çıkıyor ,bir kaç kez söyledim kabul etmiyor .babam kalp tansiyon şeker hastası .iki kez kalp krizi geçirdi .bosandigim zaman arkamda durdu .karşı gelemiyorum bu yüzden .gideceğim ilde erkek kardeşim var .bundan dolayı mecbur kabul etmekten başka çaresi yok .ama masraflar kızımın bakıcı problemi beni çok düşündürüyor
Aynı ilde neden karşı çıkıyor ki babanız.Anlaşamadığınızı görmüyor mu?Güzel bir dille ya da babanızın sözünü dinleyeceği bir büyük aracılıyla konuşmanız faydalı olabilir.

Aileniz yaninizda olsun anlasamiyorsunuz ama hastalik saglikta anneniz bakar tek basina cocuk büyütmek cok zor .belki ilkokul cagina gelince düşünürsünüz

Konu sahibi ben sizin yerinizde olsam şehir değiştirmem kendime ev açarım . Biliyorum şu an kiralae pahalı ama memursunuz. Diğer ihtiyaçlarınızi kısin bir ev tutun 1+1 ailenize yakın . Çocuk siz işteyken onların yanında kalsın işten cikinca alın evinize gidin . Sürekli iç içe olunca sorun çıkması çok normal

12 yıllık memurum ,esimle 3 yıldır boşanma aşamasındayiz .4 yaşında kızımla ailemin evinde kalıyorum . işim gereği 24 saat çalışıyorum.baska bir ile tayin istedim .ama o kadar kararsızim ki .aile evi olduğu için bir takım sıkıntılar oluyor. Babamla hiç anlaşamıyoruz .ama kızımı bırakıp işe gidince gözüm arkada kalmıyor .annem kızıma bakıyor .tayin istediğim yerde çok masrafim çıkacak tekrar ev kurmam gerekecek ,kıza bakıcı ,kıt kanaat gecinecegim .birde gözüm arkada kalacak .burdada kendime ait düzenim yok ailem herseye karışıyor .oraya gidersem daha kötü olur düşüncesi beni yiyip bitiriyor .ne yapmalıyım .
En başta zorlanırsınız hatta belki bir yıl zorlanırsınız ama sonra emin olun iyi ki gitmişim dersiniz. Artık aileniz kızınız. İkiniz bir evde gayet güzel, mutlu mesut yaşarsınız

12 yıllık memurum ,esimle 3 yıldır boşanma aşamasındayiz .4 yaşında kızımla ailemin evinde kalıyorum . işim gereği 24 saat çalışıyorum.baska bir ile tayin istedim .ama o kadar kararsızim ki .aile evi olduğu için bir takım sıkıntılar oluyor. Babamla hiç anlaşamıyoruz .ama kızımı bırakıp işe gidince gözüm arkada kalmıyor .annem kızıma bakıyor .tayin istediğim yerde çok masrafim çıkacak tekrar ev kurmam gerekecek ,kıza bakıcı ,kıt kanaat gecinecegim .birde gözüm arkada kalacak .burdada kendime ait düzenim yok ailem herseye karışıyor .oraya gidersem daha kötü olur düşüncesi beni yiyip bitiriyor .ne yapmalıyım .
huzurun olacak ama

Ödüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamız olacak
Nasıl o kadar az olabilir? Bir yakınım ayrılıyor ve tedbir nafakası olarak çocuğa 3000₺ bağlandı maaşı 25 bin falan adamın ve eşine de 2500₺ bağlandı

bu yaştan sonra ailenizden izin almaya gerek yok. gidin bir ev tutun ailenize yakın tutarsınız evi. çocuğu yine ailenize bırakırsınız. başka bir şehirde sıfırdan başlamak zor olur. çocuğa kim bakacak derdi vs. aklınızda kalmaz hem anneniz bakarsa

biraz para biriktirip çocuğunuzun büyümesini bekleyin sonra ayrı eve çıkın bence

bence çıkın. çünkü böyle baskıcı ve ne yapacağını bilmediğiniz durumdansa yeni bir başlangıç size çok daha iyi gelir gibi geldi bana

4 yaşında çocukla perperişan olursunuz. Çıkabiliyorsanız annenize yakın bir 1+1 e çıkın bu olmuyorsa çocuk büyüyene dek beklemekten başka çaresi yok. Çocuğunu doğu görevinde desteksiz büyütmüş biri olarak yazıyorum bakıcı olayı umduğunuz gibi yolunda gitmeyebilir bu maceraya hayatta girmem yerinizde olsam hayatta.

Ödüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamız

Sağlık personeliyim
Hangi şehre gideceksiniz...gittiğiniz yerde nöbet değilde mesai talep edin..tüm sağlık personelleri nöbet tutmuyor bende sağlık personeliyim 8..5 çalışıyorum çocuk da kreşe gider bi sıkıntı olmaz nöbet usulü şu an sıkıntı sizin için ha kardesiniz destek olabilecekse bir nebze

Ödüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamız olacak
Aaa bu şey benim çocuklarımın mal babası değil mi!
45 bin maaş alıp 2 çocuğuma 300 erden 600 lira teklif ediyor. Kızımın kreşi 9 bin. Oğluma özel okul baktım bakıcı derdi olmasın diye sadece okul 140 bin!
Neyse bence başka bir ile gitme. Ben işini bilmiyorum ama 24 saat çocuk kimseye emanet edilmez. Ben bakıcılardan bile korkuyorum o nedenle kızımı kreşe götürüyorum oğlumu da okul etüt kursa yolluyorum. Yoksa da işe getiriyorum. Biz bekar annelerin durumu gerçekten ekstra zor. Yani aile kötü de olsa şart. Benim annem dünya iyisi saolsun annemle yaşıyorum. Aracım bozulursa kar tatili olursa çocuklara bakıyor.

Hangi şehre gideceksiniz...gittiğiniz yerde nöbet değilde mesai talep edin..tüm sağlık personelleri nöbet tutmuyor bende sağlık personeliyim 8..5 çalışıyorum çocuk da kreşe gider bi sıkıntı olmaz nöbet usulü şu an sıkıntı sizin için ha kardesiniz destek olabilecekse bir nebze
Yalovaya gitcem ,bizim sistemde masa başı iş yok .kurumda farklı birimlerde çalışırsam ancak öyle orda bosmudur bilmiyorum .herkes geçemez öyle .bide bilmediğim şehir .

Aynı ilde babam karşı çıkıyor ,bir kaç kez söyledim kabul etmiyor .babam kalp tansiyon şeker hastası .iki kez kalp krizi geçirdi .bosandigim zaman arkamda durdu .karşı gelemiyorum bu yüzden .gideceğim ilde erkek kardeşim var .bundan dolayı mecbur kabul etmekten başka çaresi yok .ama masraflar kızımın bakıcı problemi beni çok düşündürüyor
oldu canım ya baba istemiyor diye yak bütün hayatını aile evinde ? öyle mi ?
aileler işlerine gelmeyen her şeye karşı çıkar
özlü söz gibi oldu ama gerçek bu :KK53:
babanın boşandığın zaman arkanda durması bir lütuf değil
adam olan durur zaten evladının arkasında
zaten olması gerekeni yapmış yani ekstra iyilik yapmış gibi algılamayı bırak bence
senin yerinde olsam babama kararımı net biçimde söyler ve ailemle aynı ilden ev tutarım
zamanla alışırlar

Yalovaya gitcem ,bizim sistemde masa başı iş yok .kurumda farklı birimlerde çalışırsam ancak öyle orda bosmudur bilmiyorum .herkes geçemez öyle .bide bilmediğim şehir .
Masa başı değil ya..hemşireler laborantlar mesai ile görev yapan bir sürü sağlıkçı var,masa başı değil hemşirenin masayla işi yok zaten serum şu tedaviydi falan filan

Sadece nöbetle de bitmeyecek ki.
Okul döneminde acil arayacaklar ateşi çıktı kustu gel al diyecekler okulda. Siz işteyken hemen gidip alacak güvenilir bir insana da ihtiyacınız olacak.
Büyüm risk alırsınız.
Ayrı eve çıkın ama farklı ile gitmeyin.
Oğlum birinci sınıf çok hastalanıyor hala. Bir desteğe ihtiyaç duyarsınız

Back
X