• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baska kizlara yaziyor

benim durumu bilenler bilir az once kuzenimin profilinden esimin profiline bi goz atiyim dedim aman Allahim birde neler goriyim bi kizla yazismaya baslamis kiz bunun resimlerine yorum yapmis buda onunkilere supersin guzelsin harikasin gibilerinden yorumlar yapmis kiza ne pislikmis yaaa diycek bisye bulamiyorum nasil unuttu beni bu kadar cabuk ya asigim seviyorum derken ne cabuk unuttu da baskasini buldu ustelik daha bosanmadik kiz bilmiyor heralde ayri yasamaya baslayali henuz daha 3 ay oldu ve resmi olarak bosanmadik ne bicim insanmis bu ya ust uste hayal kirikliklari yasiyorum inanamiyorum :KK43:

evliyken bile yazanlar varken artık,boşanmak üzereyken yazıyor olmasına şaşırmadım.

Canım benim adam zaten normal değilmiş ki. Sana değer vermeyen başkasına da değer veremez. Sen inanma onun güzel sözler ettiğine.Onu alsa onuda mutsuz eder bu adam. Allaha havale et gerisini bırak o kızlar düşünsün.

arkadasim, bu adamdan ayrilmanin ne kadar dogru bi karar oldugunu bi kez daha anlamani saglamali bu olay

Ben gayet üzüntünü anladım da istediğin kadar kağıt üstüne evli ol, ne önemi var ki bunun Allah aşkına?
Mantıksız bir gerekçe bu. Adamın kalbi, gönlü, aklı sende değilse neye yarar kağıt üstünde evli olman, soyadını taşıman?
Bunları yazıyoruz ki bu kadar dramatize etme de kendine gel.
Biraz zaman geçince güleceksin bile bunlara. Yeni bir sayfa açacaksın.

Boşanma süreci iki yıl sürse iki yıl ama hala evliler kimseyle konuşamaz mi diyeceksiniz saçmalamayın ayrıldılarsa istediği ile konuşur yapacak bir şey yok.

kiminiz cok acimasizca yazsin zaten ayrilmissiniz yazmis biz onunla resmi olarak evliyiz hala ben onun soy adini tasiyorum nasil bu kadar kolay soyleyebiliyorsunuz evet biliyorum ayriyiz 3 ay oldu ayri yasamaya baslayali ama resmi olarak evliyiz evet mahkemede kullanabilirim bunuda biliyorum ama ben bu adami zamaninda sevdim ve dolayisiyla yuregim aciyor boyle seyler olunca ve dertlesmek icin buraya yaziyorum ve bazilari yazsin ne var cizsin ne var size gore ne var evet cunku basiniza gelmemis bilmiyorsunuz ki insallahta gelmez cunku cok kotu bi durum ama nolur biraz anlayisli yazin ya olmaz mi ates dustugu yeri yakiyor anlamazsiniz benim dilimden biliyorum ama yazma biciminize dikkat edin biraz nolur
Tatlım lütfen mahkemede kullan bu pisliğin bu yaptığı şerefsizliği yanına kalmasın Allah rızası için .. Sana evliyken yaptıkları yetmedi daha Boşanmadan yaptığına bak .. Lütfen tüm delilleri avukatına ver ve kuzenin takipte Kalsın başka deliller için ama sen artık bakma onun hesabına .. Acın büyük ama artık yeni bir sayfa açtın Allah'ın izni ile bu beyaz Sayfayı bu şerefsizle kirletme olur mu

Tatlım lütfen mahkemede kullan bu pisliğin bu yaptığı şerefsizliği yanına kalmasın Allah rızası için .. Sana evliyken yaptıkları yetmedi daha Boşanmadan yaptığına bak .. Lütfen tüm delilleri avukatına ver ve kuzenin takipte Kalsın başka deliller için ama sen artık bakma onun hesabına .. Acın büyük ama artık yeni bir sayfa açtın Allah'ın izni ile bu beyaz Sayfayı bu şerefsizle kirletme olur mu
cok haklisin cnm oyle yapicam artik

Back
X