facede aldatirken fena yakaladim onu...sinirden titremekten zor yaziyorum...

ne kadar ac göz erkekler var ya!
demekki seninlede pek ciddi düsünmüyormus, yoksa hemen evlenmessen evlenme yazarmiydi?! seni ikna etmeye bile calismamis...
sen bu adamla evlensen bile, evli oldugunuz zaman bile gözü disarida, karida kizda olur benden söylemesi... Insan 7 snde neyse 70 indede odur derler ya cok dogru bir söz.

Kesinlikle katılıyorum sana. Ne zamandır berabersiniz, ve ona karşı hislerin ne kadar yoğun. (Bunların, hiçbirşey değiştirmeyeceğini söylemek isterim öncelikle. Yani 10yılda çıksan 1günde çıksan, çok sevsende, hiç sevmesende böyle bir konuda ayrılık kararı alınması gerekir. Sadece seni anlamak için soruyorum.

canım cok karısık anlatmıssın ,dırek konuya gırmıssın .bır gırıs bolumu yapsaydın bari :16:

tatlım gercekten cok zorlandım anlamak da .zaten ; "hacklendım hahahah ahmet'ın basını yaktım " yazan kısımları hıc anlamadım:1:

neyse canım konuya gelecek olursak eger ,face de mesajlasanın senın sevgılın oldugu bellı.

ayrıca erkek arkadasının senden once ılıskısı olması cok normal ,erkeklerden bakırelık beklemek bana bıraz sacma gelıyor.

benım anlamadıgım canım ; sevgılın face de mesajlasırken pat dıye nasıl cınsellık teklıfı edıyor ?

bunun da bır usulu yok mu yahu ! pat dıye cınsellık teklıfı mı edılırmıs .sanki parayla calısan kadına teklıf eder gıbı !

bi'de bu saftırık erkeklerı ben hıc anlamıyorum .hemen tongaya dusuyorlar.bı kız gorsunler hele bı de sana "merhaba" desin ,hemen sazanlıyorlar yaa .

nıye bu kadar saftırık kı bunlar :1:

boyle ucuz erkeklere prim vermeyin Allahaskına..
asagılık,ac,arsız adam.
dansoz gibi kıvırmıs hack mack diye.
erkeklik vasıflarından yoksun erkeklerden midem bulandı artık.:47:

erkekler bu gibi durumda genelde başkalarına atarlar suçu, bende yaşadım biliyorum.
sen yazı şeklini tanıyosun sonuçta ve onun olduğundan eminsin.
üste çıkmaya falan da çalışacaktır ama hiç taviz verme, kendi pisliğinde boğulsun.
o kadar çok okudum ki bu hikayenin benzerlerini ve genelde ben yapmadım demeyenini görmedim kendimi de hesaba katarsak.
zararın neresinden dönersen kardır, yoluna devam et sen onu da Allah'a havale et.

bence standart bir türk erkeği gibi davranmış. Evli bekar farketmez karşıdan bir ışık görsünler yapışır kalırlar. zaten kızda açık saçıkmış. denemiştir ne olur diye. her erkek gibi...

Arsız herif, bir eli yağda öbürü balda misali hem sana msj atıyor hem kıza sarkıyor...
Aklın varsa koy tekmeyi kurtul. İlerde burda yatakodamda yakaladım diye konu açman yüksek ihtimal yoksa..
Evlenmezsen evlenme cümlesini hesaba katmıyorum bile:ssz:

bunu bırakıp başka bir erkekle olsan sonuç yine aynı olur. Erkek milleti işte herzaman bir sabit eşleri birde diğerleri vardır. Yani hepsi aynı o zaman hiç biriyle birlikte olmamak lazım. Benimki yapmaz demeyin size çaktırmıyordur.

yakalanmış ne yapacağını şaşırmış

dua ette yakalandığında sen ne biçim insansın,bana güvenmiyor musun da böyle basit işlerle uğraşıyorsun, hem ben zaten senin olduğunu anladığım için devam ettim konuşmaya,yoksa

benim bu tür işlerle işim olmaz zaten bana güvenmeyen birisiyle devam edemem bitti diyerek seni suçlamamış :1:

ahh bu erkekler yok mu :41:

Canım benim sende anlamışsındır ki bu adam sana koca bir yalan söylüyor... Aynısını ve daha ağırını ben yaşadım ordan biliyorum aynı tavırlar zaten o mailleri o faceleri hiç onlar kullanmazlar hep salağa yatarlar...hep arkadaşları yakınları yapar o işi..bunların hiiiç haberleri olmazlar...üstelik en sonunda ititaf ettiklerinde evet yaptım ama niye yaptım suçlu sendin senin yüzünden yaptım derler..birde suçu bizim üzerimize atarlar...hayat senin hayatın ama böyle bir insan iflah olmaz...ya da olana kadar senin ömrün gider..

Canım yazdıkların o kadar tanıdık geliyo ki o kesinlikle erkek arkadşın sıradn hepsi aynı ve basit yalanları söylüyo
Bunları yaşayan ve bu gibi inkar ve yalanlara inanan ve sonrsında fena darbe yiyen biri olarak sana tavsiyem yol yakınken böyle bi insanı hayatında çıkar yoksa benim gibi evlilik arifesinde ortada kalırsın.Çünkü hayatım boyunca anladığım bi şey var bu rahat yalan söyleyen erkekler varya çok güzel seviyorum rolü yapıyorlar.Tabi sen daha iyi bilirsin ama temkinli ol derim...

Ben konuyu nerden tutsam elimde kalıyor inanın. Kadının açık saçık giyinişini eleştirerek onu ötekileştiriyorsunuz. Sizin tabirinizle her açık saçık giyinen kadın potansiyel ilişkiye girilecek kadın mıdır?
Ayrıca buna hep kanıyoruz bir kere yaptıysa hep yapar üstelemeye gerek yok, bence daha fazla kendinizi kirletmeyin bu adamla münasebette bulunarak.
Bir de her kadın bunu yapsa inanın aldatmak erkeklere bir secenekmiş gibi gelmeyecek, onlar da namuslarının kirlendiğinin farkına varmaya başlayacak. Kadın böyle bir erkek gördüğünde sırtını çevirse ben bu adamı yola getiririm demese adamlar seceneklerinin kalmadığını anlayıp düzelirler gibime geliyor.

Son düzenleme:
beyefendi evin önünde sabahliyo resmen. sen gelmessen ben gitmem diyor...benden cvp yok onlan konusmadikca da fittiriyor..

bu olay olmadan önce bi dogumgünüü olayi olmusdu zaten..bana telefon almis beyefendi..bende ne gerek var ya benim telim var keske o kadar para vermeseydin dedim..bende ona sporda kalb ritmini ölcen ama pahli bi saat, hakiki deri kemer ve elektrikli tras aleti aldim..saat onun teli kadar pahli degil...beyefeindinin teli de zaten yeni cünki baska bisey alayim diye düsündüm..neyse hediyeleri verdik birbirmize ve bnm paketi acinca " bunda bisey eksik bak" dedi..bende aldigim yere götrüp aynisinin baska paketinde olanini aldim ve ona verdim..ve degistrdikten sonra beyefendi iddia ediyor: bu kullanilmis pilini parcalamislar diye..pakete en son baktigimda ise saat tikir tikir calisiyordu..ona telini vercem sende o saati ver ödeselim ben kullanmam sen kullanmazsan dedim...o da telini geri almayi kabul etmedi..seni sevdigm icin aldim onu sana ben onu ne yapayim o senin artik dedi..ben ama bu saati kullanmak istemyiorum, canm skldi o serefsiz saticiya dedi..ve yeni satiyor diye almama ragmen bana sen eski kullanilmis alip satan yerden mi aldin bunu dedi..bu agrima gitti ve kavga etmisdik..sonrada o bahsettigim konu basima geldi.

Son düzenleme:
arkadasim ama evlenmeyi düsünüyorduk..ailem sicak bakmiyordu ama ben kopamamisdim bi türlü..bu tür huylarinin oldugunu bilmyiordum

Ailen istemiyosa vardır zaten bi bildikleri. Neyse ki sende gözünle görmüş oldun daha iyi oldu. Evlenmeden çıktı foyası ortaya sevinmelisin bence :ssz:

Yalanci adamdan uzak duracaksin tecrubeyle sabit cocuk gibi yok eski yeni saat hediye iste ayip yani.senin icin zor olmayacaksa hic ugrasma derim.ama bu cinsel birsey yasamiyorsan erkegin bu hareketi cok anormal gelmiyor cunku evli olanlarin bile bir cogu yapiyor.yada benim cevremdeki 10 kadindan 7 sinin basina bu gelmis.bence evlenmeden once insanlar psikolojik testlerden gecirilmeli hatta egitilmeliler.

Back
X