Haklısınız kızlar.. ama düğüm yeri annesiydi oda birşey yapmayınca ben de herşeyi göze alamadım. Ailemden 6 saat uzaklıkta bir şehirde yaşaycaktım.. biz evlendikten sonra askere gidecekti oda ve ben tek başıma kalacaktım.. çok ciddi bir güven zedelemesi oluşmuştu bende neyse artık.. Benimki artık sadece içimde varolan bir sevgi. Bu da geçer elbet ama bana o kadar çok şey söyleyip beni inandırdı ki onun bir sevgilisi olabileceğini hiç düşünmemiştim.. oda buna hiç ihtimal vermiyordu.. ne diyelim öyle tabii.. hayırlısı.. Teşekkürler güzel yorumlarınız için
selam kızlar.. önceki konularımdan belki hatırlarsınız ben sözlüydüm hatta nişanlıyım ben diyede mutluluk içindeydim.. Taa ki 8 ay öncesine kadar
herşey güzel gidiyordu.. Erkek tarafı çok aceleci ve enteresan insanlarmış meğer.. Olay aynen şöyle oldu
(önce bir bilgi geçeyim : Benim annem, kayınvalidem olacak kadından 10 yaş, babamda 20 yaş büyük.. )
erkek tarafı çok ilgisiz ve umursamaz bir aileydi babam rahatsız olmasına rağmen (akciğer kanseri) bir kere bile arayıp nasılsınız demediler..
Araya kandil girdi arayan yok, mübarek gün girdi arayan soran yok.. Tabii bende bu arada ailemi hep telkin ediyorum idare ediyorum ortamı..
Sonra bayram geldi tabii.. Yine arayan soran yok.. Bayram bittikten 1 gün sonra sözlüm gelmişti beni görmeye bende ona üzüntümü dile getirdim ve dedim ki " canım bir sorun sıkıntımı var ? Niye annen aramıyor bizimkileri babamla annem çok beklediler ama ben idare ettim. şuan sıkıntı yok ama sen usulunce bir sor öğren" dedim..
Neyse sözlüm memleketine döndükten sonra annesiyle konuşmuş.. Ne konuşması kıyamet kopmuş. Annesi "ben onları aramak zorundamıyım ?? " diye birbirlerine girmişler.
Sonra sözlüm evi terketmiş güya banada telefonda anlattı bütün olayları.. Sonra bende dedim ki "canım istersen annenle birde ben konuşayım aranızı yumuşatırım sanırım bir yanlış anlaşılma var" dedim. Aradım annesini.. Aramaz olaydım azına ne gelirse saydı "sen benim için bittiinn... Oğlumu doldurup doldurup bana salıyosun... Ailemizi böldün.." daha neler neler hem bağırıyor hem hakaret ediyor hemde ağlıyor telefonda hırsından.. Ben olayı anlatmaya çalışsamda olmadı.. Tekrar sözlümü aradım ve ona hiç bir şey demeden "canım birazcık hatırım varsa lütfen eve geri dön" dedim.. Oda hatırımı kırmadı eve döndü ertesi gün.. Sonra annesini aradım tekrar ve dedim ki "bana söyledikleriniz benim yaşam prensiplerimi ve ahlak düzeyimi çok yıprattı ve çok aştı. Ben burada ilişkiyi bitiriyorum. Siz ana oğulsunuz benim en büyük korkum bir aile düzenini bozmaktır. Benim terbiyem bunu gerektirir" dedim ve ayrıldım.. Deli gibi seviyordum ama geri dönmedim. Sözlümde çok acı çekti neler yaptı benim için ama ben yine geri dönmedim. Sonra sonra bana haberleri geliyordu annesi demiş " ben özür dilemem asla hiçbirşeyinizede karışmam" bu söze güvenilip nasıl adım atardım. Ailemden kilometrelerce uzakta yaşacaktım. Dahası sözlüm biz evlendikten 2 yıl sonra falan askere gidecekti. Kime güvenecektim.. Ama sevmiştim bir kere unutması ve içimden atması çok zor oldu tam 8 ay geçti üzerinden.. En son beni 1 ay önce aradı "ben hiç kimsenin elini tutamam sensiz yapamam, kimsenin gözlerine bakamam" dedi çok onure olmuştum sevgim karşılıksız değilmiş derken 22 marttan itibaren bir sevgilisi olduğunu öğrendim.. Dünyam başıma yıkıldı.. Oysaki annesi arasaydı herşey hallolacaktı ama o kadın bunuda yapmadı.. Rabbim herşeyin hayırlısını verir demekki hayırlısı değilmiş dedim kendi kendime.. Bundan öncesinde de farklı sıkıntılar yaşamıştık.. Ne demeliyim kızlar bir "ohhhh " diye nefes almalımıyım sizce artık ?
pardon ama benim hikayeme bukadar benzemek zorundamıydın şu an şoklardayım yazdıkların tamamiyle benim yaşadıklarımın aynısı.. Yetmezmiş gibi zaman dilimleri bile aynı. Oha dedim ve kendimi tutamayıp sana mesaj atmak istedim. Babamın akciğer kanseri olmasına ve annesini arayıp hakaretler yememe kadar yaşadıklarımız birebir aynı. Deli gibi sevmeme rağmen gururumdan dönmedim yaptıklarını sineye çekemezdim çünkü. Tam kendimi toplamalıyım artık derken 3 ay öncede babam vefat etti. Nasıl acılar çektiğimi bir ben bilirim.yani senin anlayacağın hayatımda hiç böylesine tökezlememiştim. Maneviyatım altüst oldu onurum kırıldı.arka arkaya yediğim tokatlarla sarsıldım. Bundan sonrasını hiç bilmiyorum düşünecek kafada kalmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?