Başka ne yapabilirdim ki ?

Canım bence kurtulduğuna sevin.
Böyle kaynana varken nasıl gecincektiniz ? Evlenseydiniz bile o kadın karışırdı kanımca.
Ayrıca eski nişanlınında sevgilisi varmış artık. Canım sevse bütün engelleri aşardı merak etme.
Başkasının elini tutamam demiş bak. Şimdi de başkasının elini tutuyor.
Canım üzülmeye değmez. 8 ay geçmiş üstünden.
Silkelen kendine gel. Kendi hayatına bak.
Hayırlısı böyleymiş de ve geç.

Sağol canım çok haklısın kendimi toparlamam lazım.. ama böylelerini görünce insanın aşka sevgiye inancı kalmıyor :105:

ışte bu benım en çok korktuğum şey
onun ıçın oldukça sevgılımı ıdare etmeye çalışıyorum bu nışan söz gıbı olaylardan uzak tutmaya çalışıyorum
ışın ıçıne aıleler gırınce ortam daha da bı farklı oluyor
sevgılıyken aılelerın görüşmesı gıbı bı zorunluluk yok
ama ış cıddıye bınınce oluyor malesef

bıde ben sadece sevdığın adamla değıl, aılesınlede evlenmek zorunda olduğuma ınanıyorum
onlara karşıda bı sorumluluğun oluyor
aramak zıyaret etmek zorundasın..
ve malesef aıleler ışın ıçıne gırınce hep bı sorun çıkıyor..

sen dua et kı erkenden fark etmışsın kaynanan olcak kadının bu davranışlarını
ya evlendıkten sonra eşın askere gıdınce sana karşı tavır alsaydı?
hem yanlız olacaktım dıyosun.. çok zor olurdu senın ıçın..
bırak geçmışını, kım ne yapıyorsa yapsın bu saatden sonra, ınşallah senın karşına daha düzgün ınsanlar çıkar

Sağol canım çok teşekkür ederim :) inşallah diyorum bende hep.. Rabbim banada versin en hayırlısını..:)

canım çok geçmiş olsun..

nişanlın sen ayrıldıktan sonra bırakıp gitmemiş ki senin için uğraşmış, geri dönmen için çabalamış. sevgilisinin olması artık senden umudunu kestiğini gösteriyor sadece. erkekler bizim gibi acılarını içlerinde yaşamazlar. bazen çivi çiviyi söker diyerek, unutmak için ilgilerini başka birine verirler.

sizin için umutlar tükenmiş zaten. sen umudunu kesmişsin onun ailesinden, o da sonunda senden umudunu kesmiş. inşallah bir an önce sen de unutursun canım

Her serde bi hayir vardir tabi ama.ben sizi fazla iyi niyetli buldum. Zaten kayinvalide adayiniz aramamis sormamis nisanlinizda olayin akabinde gitmis konusmus. Neden o sirada devreye girdiniz ki. Geri dondurmussunuz eve, bide terk ettiniz oluruna gidilebilirdi.o sirada kayinvalidenin arayip aman kizim
Kusuruma bakma oglumu sen doldurmamissin demeyecegi belli tam kaynana potansiyeli var bence cunku.! Bana nisanlim yapsa beni yari yolda birakti olarak dusunurdum. Ayrica elinden gelenide yapmis. siz terk edip siz donmemissiniz ama yargilamak bana dusmez herkesin kendi hayati icin vardir bir bildigi neyse tabi bunlar benim fikrim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

sen yanlış birşey yapmamışsın bence.. sözlün senin yanında olmuş ama sonradan o da batırmış.. şükret ki bazı şeyler gizli kalmamış öğrenebilmişsin.. valla kime güvenicez artık şaşırdım ben de Allahtan bulsunlar..

Haklısınız kızlar.. ama düğüm yeri annesiydi oda birşey yapmayınca ben de herşeyi göze alamadım. Ailemden 6 saat uzaklıkta bir şehirde yaşaycaktım.. biz evlendikten sonra askere gidecekti oda ve ben tek başıma kalacaktım.. çok ciddi bir güven zedelemesi oluşmuştu bende neyse artık.. Benimki artık sadece içimde varolan bir sevgi. Bu da geçer elbet ama bana o kadar çok şey söyleyip beni inandırdı ki onun bir sevgilisi olabileceğini hiç düşünmemiştim.. oda buna hiç ihtimal vermiyordu.. ne diyelim öyle tabii.. hayırlısı.. Teşekkürler güzel yorumlarınız için

benimki de öle diyodu, sonum olcaksın, sonumu sen görceksin, diyodu :))

ayrıldıktan 6 ay sonra barda bi kızla tanışmış sevgili olmuş, gözümün önünde sarmaş dolaş nispet yapmıştı, şimdi de aynı kızı kaçırmış evlenicekmiş :))

aşka olan inancım azaldı desem yeridir :))

annesi etken ama iş çocukta biterdi.. ne sözler söyler onlar sen benim son sevdiğimsin, seni ömrüm boyunca sevicem senden başka kimse olmicak.. son çırpınışlar bunlar ne desemde döndürsem sözleri.. boşver unutursun neleri unutmadık ki şimdiye kadar ..

kimseye asik olmadigim icin
kimse hayatimda olmadigi icin
ve böyle seyler yasamadigim icin kendimi cok sansli hissediyorum :)
aska inanci olmayanlardanim bende..

pardon ama benim hikayeme bukadar benzemek zorundamıydın şu an şoklardayım yazdıkların tamamiyle benim yaşadıklarımın aynısı.. Yetmezmiş gibi zaman dilimleri bile aynı. Oha dedim ve kendimi tutamayıp sana mesaj atmak istedim. Babamın akciğer kanseri olmasına ve annesini arayıp hakaretler yememe kadar yaşadıklarımız birebir aynı. Deli gibi sevmeme rağmen gururumdan dönmedim yaptıklarını sineye çekemezdim çünkü. Tam kendimi toplamalıyım artık derken 3 ay öncede babam vefat etti. Nasıl acılar çektiğimi bir ben bilirim.yani senin anlayacağın hayatımda hiç böylesine tökezlememiştim. Maneviyatım altüst oldu onurum kırıldı.arka arkaya yediğim tokatlarla sarsıldım. Bundan sonrasını hiç bilmiyorum düşünecek kafada kalmadı zaten

Canım çok üzüldüm Rabbim taksiratını affetsin sizlere güzel ömürler versin Ne yazık ki oluyor işte belki de Rabbim sınıyordur bizi. İsyan etmedim hiç Rabbim vardır bir bildiğin dedim hep.. Sende öyle yap her yokuşun bir inişi vardır Rabbim bizede hayırlılarını verir.. Allah'a sığın.. Sabırlı olmak çok zor biliyorum ama sabırlı olmak zorundayız

Öncelikle babacığına Allah şifa versin.Ayrıca seni olayların karşısındaki tutumundan dolayı takdir ettim.Hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…