Başka şehir ya da boşanma akıl verin

Eşiniz çok gıcık bir insan. Kadro itibariyle gidebileceğimiz sadece 6 şehir var diyorsunuz ve şimdiden 3 şehir gezmişsiniz, buna da evet derseniz 4 olacak. Eee şehirler bitince ne yapmayı düşünüyor eşiniz, önceden gittiğiniz şehirlerin teker teker üstünden mi geçeceksiniz? Her 5 senede bir şehir mi değiştirilir, ben varsa çocuğunuza üzülürüm hiç çocukluk arkadaşı olmayacak habire çevresi değiştiği için. Eşiniz şımarıklık ediyor. Hem sürekli şehir değiştirmek saçma hem de anne babanız ve kardeşinizi kendinizle birlikte yaşadığınız şehre sürüklemişsiniz, kardeş tayin durumunu bile ayarlamış yazık. Şimdi tekrar diğer şehre mi taşınacaksınız ailece. Eşiniz düşüncesizlik yapıyor aile olmak demek bu değil
Benimde zoruma giden bu resti cekicem gitmiyirum sen git bak gör baktın olmuyor geri gelirsin diycem ordan da hevesini alsın ne diyeyim hatta bulsun birini bana boşanmada açabilir o kadar yoruldum o kadar kızgınım ki artık nefes alamaz hale geldim

Ben size hak verdim soru sahibi, konu zaten pek ailenizde değil eşiniz genel olarak biraz problemli sanırım. Sürekli şehir değiştirmek de normal değil ki elle tutulur bir sebep yokken.

Kendi ailesi zor durumda olsa onların yaşadığı şehirden sıkılsa yine başka şehre gitmek ister miydi ailesinden uzaklaşıp?

Kesinlikle düzenini bozma. Kocan geçimsiz biri belli ki gittiği yerdede tutunamaz o, sen 5 saat mesafede bi oraya bi buraya hırpalandığınla kalırsın. Zorunlu bir şey olsa bi sıkıntı neyse ama tamamen keyfi ve geçimsizlikten yapıyor.
Kocanın bi çevresi bağı arkadaşları yok mu habire sıfırdan hayat mı kurulur.

Acikcasi ben esinizin, sizin ailenizin bu durumundan sıkıldığını dusunuyorum. Cunku simdi mesajlarinizi dikkatli olarak okudum. Annenize ayri bakiyorsunuz, babaniza ayri bakiyorsunuz. Birde kucuk kiziniz ve kendi evinizin sorumlulugu var. Yani uc ev birden bakiyorsunuz. Ustune birde calisiyorsunuz. Hepsini gectim. Ailenize bakmak icin onlari bulundugunuz sehire getirmissiniz. Peki ya yarin obur gun suanki sehrinizden cok uzak bir yere zorunlu tayin cikarsa o zaman ne olacak?
Cok merak ettim esinizle nasil vakit geciriyorsunuz? Ya da hangi bir ara vakit geciriyorsunuz. Siz kendinize vakit ayirabiliyormusunuz?
Bu kadar kosusturmanin arasinda yorgun, mental olarak bitmis bir kadin goruyor esiniz karsisinda.
İs yerindekilerle anlasamiyorsa ve aksam eve gelip sizle de konusamiyorsa, birlikte vakit geciremiyorsa illaki ailenizden bikmistir ve bunu belki soyleyemiyordur.
Siz evlendiniz sizin aileniz artik kendi kurdugunuz ailedir.
Esinizle konusun. Aile durumunuzu tekrar sorun ve yapabiliyorsaniz biri ile anlasin haftanin bir iki gunu annenize bir iki gunu babaniza gitsin. İhtiyaclari icin. sizde biraz kendinize vakit ayirirsiniz.
Tabi tum bu yazdiklarim esiniz gercekten keyfi bir sey yapmadiysa gecerli.

Acikcasi ben esinizin, sizin ailenizin bu durumundan sıkıldığını dusunuyorum. Cunku simdi mesajlarinizi dikkatli olarak okudum. Annenize ayri bakiyorsunuz, babaniza ayri bakiyorsunuz. Birde kucuk kiziniz ve kendi evinizin sorumlulugu var. Yani uc ev birden bakiyorsunuz. Ustune birde calisiyorsunuz. Hepsini gectim. Ailenize bakmak icin onlari bulundugunuz sehire getirmissiniz. Peki ya yarin obur gun suanki sehrinizden cok uzak bir yere zorunlu tayin cikarsa o zaman ne olacak?
Cok merak ettim esinizle nasil vakit geciriyorsunuz? Ya da hangi bir ara vakit geciriyorsunuz. Siz kendinize vakit ayirabiliyormusunuz?
Bu kadar kosusturmanin arasinda yorgun, mental olarak bitmis bir kadin goruyor esiniz karsisinda.
İs yerindekilerle anlasamiyorsa ve aksam eve gelip sizle de konusamiyorsa, birlikte vakit geciremiyorsa illaki ailenizden bikmistir ve bunu belki soyleyemiyordur.
Siz evlendiniz sizin aileniz artik kendi kurdugunuz ailedir.
Esinizle konusun. Aile durumunuzu tekrar sorun ve yapabiliyorsaniz biri ile anlasin haftanin bir iki gunu annenize bir iki gunu babaniza gitsin. İhtiyaclari icin. sizde biraz kendinize vakit ayirirsiniz.
Tabi tum bu yazdiklarim esiniz gercekten keyfi bir sey yapmadiysa gecerli.
Aileme 3 günde bir giderim 2.3 saat işlerine bakar geri dönerim evlerine her hafta giden temizliyen bayan var ben eşimle ve kizimlayim aslında söz konusu ailem değil biz bunu defalarca konuştuk yani ailem yanıma değil yaşadığım şehre geldiler şehir kimsenin değil onu rahatsız edecek bir durum yok ki zaten ben eşime hiç git sende ailemle ilgilen demem bir ignelerini tasitmam o konuda hiç sikmam rahatsiz etmem eşimi ailemde öyle eşimin ailesi sağlıklı annemin hasta olduğunu bildiği halde bir kez olup bakmamistir kızıma çok değişik bir ailesi var eşimde o yüzden ailesinden kaynaklı asosyal biri hiç arkadaş edinemiyor kaçış peşinde olay bu ailem değil

Yine diyorum durum anlattığınız gibiyse asla peşine takılıp gitmeyin. Buna rağmen gitmek istiyorsa zaten baya baya sorun var demektir. Ha gitmeyip kalırsa tekrar güzelce konuşursunuz. Sizden bir beklentisi var mı, kendisine zaman ayirmadiginizi mi düşünüyor vs gibi. İsyerine kimse eğlenmeye gitmiyor. Bir mobbing ,büyük haksızlık yoksa sırf sıkıldım, arkadaşlarımla anlaşamıyorum diye şehir şehir gezilmez. Gitsin bir terapi falan alsın. Her seyden bu kadar kolay sıkılmaz o zaman belki.

Esiniz her gittigi yerden sıkıldım diye ayriliyorsa acaba biraz yetiskin gibi davranip kendini tartsa nasil olur?

Bu ne ya sıkıldım oynamiyorum diye surekli sehir mi degistirilir, yaşi kac 5 falan mi?

Anne babanizi daha oncede esinizin keyfi icin tasimizsiniz, yazik insanlara, cok tayin istiyorsa gitsin kendisi tek basina yasasin madem.

Birinci aileniz eşiniz çocuğunuz demişler tabiki öyle ama eşinizin yaptığı şımarıklık insan eşi birinci ailesi diye her şımarıklığını kabul etmek zorunda değil. Biz de bayılmıyoruz yaşadığımız şehre. Hadi başka yere yükselme amacıyla gidecek olsa anlarım sırf canı sıkılmış diye düzen bozacaksa gitsin tek başına yalasın macerasını

Ben size hak verdim soru sahibi, konu zaten pek ailenizde değil eşiniz genel olarak biraz problemli sanırım. Sürekli şehir değiştirmek de normal değil ki elle tutulur bir sebep yokken.

Kendi ailesi zor durumda olsa onların yaşadığı şehirden sıkılsa yine başka şehre gitmek ister miydi ailesinden uzaklaşıp?
Hayatta gitmez kendi ailesi olsa

Birinci aileniz eşiniz çocuğunuz demişler tabiki öyle ama eşinizin yaptığı şımarıklık insan eşi birinci ailesi diye her şımarıklığını kabul etmek zorunda değil. Biz de bayılmıyoruz yaşadığımız şehre. Hadi başka yere yükselme amacıyla gidecek olsa anlarım sırf canı sıkılmış diye düzen bozacaksa gitsin tek başına yalasın macerasını
Aynen restimi çektim yokum ben dedim. Karar senin dedim annemin evine gectim. Uzunca da mesaj çektim hata yapacagina dair insansa anlar serserilik yapacaksa da biz hayatında yokuz öyle yoruldum ki artık ne olacaksa olsun karar onun

İlk etapta eşinizin tek başına gitmek ihtimali var mı yakın bir yere? Tatil günlerinde gidip gelmeli bir süre idare edersiniz belki. Bu süreçte de belki evliliğinizle alakalı karara varmak daha kolay olur. İnsan yaşadığı şehirden sıkılabiliyor anlayabiliyorum. Anne ve babaya uzun süreli bakıcı tutup eşimle ne yapabileceğimize dair bir değerlendirme yapmayı tercih ederdim ben şahsen. Önceliğim eşim ve çocuğum olur.

Merhaba Hanımlar
Burada yeniyim bir konu var arada kaldım ve inanın kimsem yok dertlesecek lütfen bana akıl verin.
9 yıllık evliyim 6 yaşında kızım var. Babam kanser hastası tedavisine bakıyoruz Allah şifa versin için yangın yeri annemle babam ayrı benim ikisine de ayrı ayrı bakıyorum annemde erkek kwrdesinle kaliyor ama annem engelli fazla yuruyeme işini gücünü yapamaz ona da ben gidip gelirim aynı şehirdeyiz onları memleketten ben getirdim taşıdım evlerini ben bakıyorum diye ayrı ayrı evlerde kalıyorlar şimdi konu şu ki eşim artık ben bu şehri sevmiyorum iş yerindekikeride sevmiyorum diyip başka şehre tayin istiyor bu arada bende çalışıyorum kurumda tayin meselesi zor benim zaten neyse kardeşim annemle.kaliyor oda sözleşmeli personel tayin hakkı yok çakılı yani burdayken girdi ise ne yapsın evlenmiyor istemiyirda annemle kalıyor neyse kizlar ben tayin istemiyorum tayin istesen annemi ayrı babamı ayrı ev tutucam hadi onu geçtim kardeşim nasıl gelecek annem onsuzda yapamaz psikolojisi çok kırılgan hemen deprasyona girer. Sırf eşim bu şehirden sıkıldı ve iş yerindekilerle anlasamiyor diye ben ve tüm ailem bunun peşinden ordan oraya savruluyorum daha önce de başka şehirden buraya tayinle geldik biz o zamanda sebep ben sıkıldım hadi gidelim oldu. Ben gitmek istemiyorum ailem burda kardeşim gelemez gitmesem bosanalim.muhabbeyi oluyor aramızda arada kaldım çok kızgınım eşime ama anlamıyor ben napiyim.kizlar neler dedim neler konuştum olmuyor bana akıl verin ne olur.kendi aileside buraya 2 saat uzakliktalar yani herkes burda ama işte anlatamiyorum çıkmaza girdim
Babanızın hastalığı ve annenizin özel durumu olmasa es nereye siz oraya derdim ama.tabi gene mantıklı açıklamada yok bu durumda ailenizi bırakmak istememeniz çok normal.

Back
X