Başka şehir ya da boşanma akıl verin

sevdagul2021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
15
19
3
40
Merhaba Hanımlar
Burada yeniyim bir konu var arada kaldım ve inanın kimsem yok dertlesecek lütfen bana akıl verin.
9 yıllık evliyim 6 yaşında kızım var. Babam kanser hastası tedavisine bakıyoruz Allah şifa versin için yangın yeri annemle babam ayrı benim ikisine de ayrı ayrı bakıyorum annemde erkek kwrdesinle kaliyor ama annem engelli fazla yuruyeme işini gücünü yapamaz ona da ben gidip gelirim aynı şehirdeyiz onları memleketten ben getirdim taşıdım evlerini ben bakıyorum diye ayrı ayrı evlerde kalıyorlar şimdi konu şu ki eşim artık ben bu şehri sevmiyorum iş yerindekikeride sevmiyorum diyip başka şehre tayin istiyor bu arada bende çalışıyorum kurumda tayin meselesi zor benim zaten neyse kardeşim annemle.kaliyor oda sözleşmeli personel tayin hakkı yok çakılı yani burdayken girdi ise ne yapsın evlenmiyor istemiyirda annemle kalıyor neyse kizlar ben tayin istemiyorum tayin istesen annemi ayrı babamı ayrı ev tutucam hadi onu geçtim kardeşim nasıl gelecek annem onsuzda yapamaz psikolojisi çok kırılgan hemen deprasyona girer. Sırf eşim bu şehirden sıkıldı ve iş yerindekilerle anlasamiyor diye ben ve tüm ailem bunun peşinden ordan oraya savruluyorum daha önce de başka şehirden buraya tayinle geldik biz o zamanda sebep ben sıkıldım hadi gidelim oldu. Ben gitmek istemiyorum ailem burda kardeşim gelemez gitmesem bosanalim.muhabbeyi oluyor aramızda arada kaldım çok kızgınım eşime ama anlamıyor ben napiyim.kizlar neler dedim neler konuştum olmuyor bana akıl verin ne olur.kendi aileside buraya 2 saat uzakliktalar yani herkes burda ama işte anlatamiyorum çıkmaza girdim

Sizin birinci aileniz eşiniz ve çocuklarınızla kurduğunuz ailedir. Hiç buraya gelme ihtimaliniz de olmayabilirdi. O zaman ne yapacaktınız?
Adam keyfine şehir değişikliği istiyor ne ihtimali pardon anlayamadim ben sizi ailem tabikide birinci sırada ama keyfi olunca işler değişir siz anlamadınız konumu galiba ama söz konusu kanser hastası babam ve engelli annem var nasıl bırakıp gidicem

Yani tek sebep sıkılması mı? Gittiğiniz bir sonraki yerde sıkılmama garantisi var mı? Boşanma sebebiniz tek bu mu? Belki sizin Anne babanıza çok koşmanız hoşuna gitmiyor? Bu durumda da pek haklı değil yani.
Tek sebep iş yerindekilerle anlaşamadı ilk geldigimiz şehirden de onun için geldik ben diyorum kendisine orda da olursa ne olacak diye başka şehre gideriz ne olacak ki diyor ona göre hava hoş ama benim sorumlulukların var evlenirkende böyleydi sonradan olan bir şey değil annemin rahatsızlığı ve annemle ilgilenmem

Eşin bütün planlarını senin ailene göre yapamaz, eşine aileni dayatman doğru değil, kendi ailesi de yakın diyorsun adam istese kendi düşünür ailesini. Başka çözüm yoksa sizin için, sadece aileniz varsa bosanin.
Ailemi dayatmiyorum ki eşim bu şehri istiyoruz diye getirdim ben ailemi şimdide başka şehir diyor ben gitmek istemiyorum bulunduğum.sehirden ayrılmak istemiyorum siz konusu sadece ailem değil ben kendimde istemiyirum bende çalışıyorum tayin işleri zor yoruldum her 5 yılda bir sıkıldıkça şehir degistirmekten

Tek sebep iş yerindekilerle anlaşamadı ilk geldigimiz şehirden de onun için geldik ben diyorum kendisine orda da olursa ne olacak diye başka şehre gideriz ne olacak ki diyor ona göre hava hoş ama benim sorumlulukların var evlenirkende böyleydi sonradan olan bir şey değil annemin rahatsızlığı ve annemle ilgilenmem
Yakın bir ilçeye tayin alamaz mı? Sık sık gelir gider.

Adam keyfine şehir değişikliği istiyor ne ihtimali pardon anlayamadim ben sizi ailem tabikide birinci sırada ama keyfi olunca işler değişir siz anlamadınız konumu galiba ama söz konusu kanser hastası babam ve engelli annem var nasıl bırakıp gidicem
Eşin bütün planlarını senin ailene göre yapamaz, eşine aileni dayatman doğru değil, kendi ailesi de yakın diyorsun adam istese kendi düşünür ailesini. Başka çözüm yoksa sizin için, sadece aileniz varsa bosanin.
Bu mesaja katılıyorum

Yakın bir ilçeye tayin alamaz mı? Sık sık gelir gider.
Yok kafasinda ki şehir 5 saat uzaklıkta bir de kurumumuz her şehirde olmuyor bizim böyle bir sikintida var o kadar zor ki yani sececgimiz 6 şehir var ben evlendigimden beri 2 şehir gezdik şimdi gidersem 3 olacak çok yoruldum kimseyle anlaşamıyor ben gidecem ben gidecem yuvamda dağılsın istemiyorum ama onun umrunda değil ben adamlara gıcık gidiyorum istemiyorum gidecen diyor mesele benim ailem değil ki ailem benim evime gelmez rahatsız etmezler daha annem baktı kızıma benim oyun ablasi tuttum ben daha onların yararları var bana ailemin hiç yükü yok eşime yanlış anlaşılmasın konu tamamen eşimin can sıkıntısı ve iş yeri değiştirmesi yeniden arkadaş olma imaj yenileme gibi düşünün ama mahvoluyirum peşinden sürüklenirken zorunlu tayin olur tmm ama bu keyfi yani

Yok kafasinda ki şehir 5 saat uzaklıkta bir de kurumumuz her şehirde olmuyor bizim böyle bir sikintida var o kadar zor ki yani sececgimiz 6 şehir var ben evlendigimden beri 2 şehir gezdik şimdi gidersem 3 olacak çok yoruldum kimseyle anlaşamıyor ben gidecem ben gidecem yuvamda dağılsın istemiyorum ama onun umrunda değil ben adamlara gıcık gidiyorum istemiyorum gidecen diyor mesele benim ailem değil ki ailem benim evime gelmez rahatsız etmezler daha annem baktı kızıma benim oyun ablasi tuttum ben daha onların yararları var bana ailemin hiç yükü yok eşime yanlış anlaşılmasın konu tamamen eşimin can sıkıntısı ve iş yeri değiştirmesi yeniden arkadaş olma imaj yenileme gibi düşünün ama mahvoluyirum peşinden sürüklenirken zorunlu tayin olur tmm ama bu keyfi yani
Eh o zaman gitsin kendisi. 5 saat çok uzak değil, her haftasonu, bayramda gelir. Böyle söylerseniz zorluklardan dolayı geri Adım atar belki.

aileniz olmayadabilirdi öyle konuyu ele alıcam .

Siz istemiyorsunuz sürekli taşınmak ve adam sırf sıkıldım die çocuğun da sizinde düzeninizi bozmaya kalkıyor öbür iş yerinde arkadaşla anlaşamadım gidelim şimdi kimseyle anlaşamadım gidelim napıyor çalışmaya mı gidiyor arkadaş bulmaya mı eğsin basını görsün işini . Ee bide orda da böyle olursa yine başka yere gideriz demiş uyumsuz mu eşiniz . eğer başka aile problemınız yoksa tek bahanesi buysa yanlış .

Şimdi ailenizle konuyu ele alalım. Derdi ailenizleyse açık açık söylesin sizde ona göre mesafenizi ve çizgilerinizi ayarlayın ama tek derdim arkadaş olmak is yerınde biriylerıyle kankalık yapmak diyorsa da sizi sürüklemesine müsade etmeyin nereye kadar böyle devam edecek

İsin icinde aileniz olmasa bile ben sıkıldım tayin isteyeceğim diyen bir adamın pesinde sürekli dolanamam gercekten. Zorunlu olur o başka ama ee ben sıkıldım, anlaşamıyorum hadi bütün duzeni bozalım. Evli çocuklu bir insan için çok lüks hareketler bunlar. Gittiğiniz yerde 3 sene sonra sıkılırsa ne olacak. Çocuğun okulu düzeni, sizin işiniz. Sadece kendi işi keyfi umrundaysa çok da aile olduğunun farkında değil demek ki.
Keyfi sebeplerle benim düşüncelerimi umursamayan, kendi isteklerine göre hareket eden bir adamın peşinden hayatta gitmezdim açıkçası. Ha kendi keyfi için boşanmayi mi düşünecek. O zaman yolu açık olsun der gecerdim.

Kocamın keyfine 2 kere sıfırdan hayat kuramam ya. Her gittiği yerde geçimsizmiş adam zaten, gittiği yerde de öyle olacak belli ki. Ben gitmem peşinden köle miyim?
Siz anladınız beni aynen böyle oldu bende yoruldum yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum o yüzden geç çıkacak tayinim sen git çok istiyorsan desen sonra pişman olup geri gelir mi ki belki yine anlaşamaz beklemek daha iyi sanırım haklısınız

aileniz olmayadabilirdi öyle konuyu ele alıcam .

Siz istemiyorsunuz sürekli taşınmak ve adam sırf sıkıldım die çocuğun da sizinde düzeninizi bozmaya kalkıyor öbür iş yerinde arkadaşla anlaşamadım gidelim şimdi kimseyle anlaşamadım gidelim napıyor çalışmaya mı gidiyor arkadaş bulmaya mı eğsin basını görsün işini . Ee bide orda da böyle olursa yine başka yere gideriz demiş uyumsuz mu eşiniz . eğer başka aile problemınız yoksa tek bahanesi buysa yanlış .

Şimdi ailenizle konuyu ele alalım. Derdi ailenizleyse açık açık söylesin sizde ona göre mesafenizi ve çizgilerinizi ayarlayın ama tek derdim arkadaş olmak is yerınde biriylerıyle kankalık yapmak diyorsa da sizi sürüklemesine müsade etmeyin nereye kadar böyle devam edecek
Yok defalarca sorguladım ailemse sebep dikkat ederim dedim yok kesinlikle degil eşim uyumsuz biri evet asosyal

Yok defalarca sorguladım ailemse sebep dikkat ederim dedim yok kesinlikle degil eşim uyumsuz biri evet asosyal
O zaman gönderin kendı gitsin. size Saygısı yok mu bu adamın siz belki işinizi evinizi çocuğunuzun şu anki düzenını iş arkadaşlarınızı çok seviyorsunuz . Yani gittiği yerde düzen kuracağından bile emin olmadığı ıcın size saygı duyması gerektiğini düşünüyorum adam kendınden emin olsa dicem ki oturun bi ortak yol bulun ikinizde birbirinizin gönlünü hoş tutun birbirinize adım atın . Ama adam ıkıdır arkadaş yok die iş değiştirmeyi geç şehir değiştirmiş tamam onun açısından geçerli bi sebeb olabilir ama bu hayatı tek yaşamıyor sonuçta

Eşiniz çok gıcık bir insan. Kadro itibariyle gidebileceğimiz sadece 6 şehir var diyorsunuz ve şimdiden 3 şehir gezmişsiniz, buna da evet derseniz 4 olacak. Eee şehirler bitince ne yapmayı düşünüyor eşiniz, önceden gittiğiniz şehirlerin teker teker üstünden mi geçeceksiniz? Her 5 senede bir şehir mi değiştirilir, ben varsa çocuğunuza üzülürüm hiç çocukluk arkadaşı olmayacak habire çevresi değiştiği için. Eşiniz şımarıklık ediyor. Hem sürekli şehir değiştirmek saçma hem de anne babanız ve kardeşinizi kendinizle birlikte yaşadığınız şehre sürüklemişsiniz, kardeş tayin durumunu bile ayarlamış yazık. Şimdi tekrar diğer şehre mi taşınacaksınız ailece. Eşiniz düşüncesizlik yapıyor aile olmak demek bu değil

Back
X