baska sehirde ameliyat olmak

dermand

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
78
46
40
Arkadaşlar bende meme büyütme ameliyati olmak istiyorum izmitte oturuyorum ama iyi doktorlar en yakin hep İstanbul da sizce farklı bir ilde olmak cokmu zor oluyor kontroller filan ne siklikta olup izmitte olan varmi msj yazdim ama cevap veren olmadi lütfen yatdimci olurmusunuz esimi ikna edebilirsem biran önce olmak istiyorum birde ne kadar sure agir kaldirmamak gerekio 3 yasinda çocuğum var çok zor olurmuş şimdiden tesekkurler

Merhaba canım, Kocaeli Üniversitesi hastanesinde Tonguç İşken var, iyi bir doktor olduğunu çok duydum. Ben de ona ameliyat olacaktım ama son anda Sakarya eğitim araştırmaya randevu aldım. İlsun Aka'ya ameliyat oldum. Bence Tonguç beyle bir görüş, hakkında olumsuz bir yorum duymadım, zamanında çok araştırmıştım.

Çok tesekkur ederim canim bende adini çokduydum ama bbirkaç yol once çok yakin bi arkadasim burun ameliyatı olmuş simdi üzerinde kikirdaklar var yakin zamanda tekrar ameliyat olacak o biraz olumsuz etkiledi beni nurgül altuntaş i hic duydunmu iyi yorumlar okudum ama gorusmedim tabi kendisiyle burada olmakta daha mantikli gelio fiyatlarda İstanbul gore daha iyi sanki

Onu hiç duymadım canım.. Kocaeli, Sakarya buralar fiyat olarak daha uygun ama, bence yine de bir görüş derim. İnsan anlıyor zaten ilk görüşmede, ben doktorumla bir kere görüştüm ve aynı gün ameliyat tarihi aldım.

Haklisin canim aslında sonucun iyi olması için illa adinin çok duyulmuş olmasida gerekmiyor sanirim senin adina çok sevindim sonucun iyi olacagini düşünmek bile çok heyecanlı oluyo bu psikoloji berbat bisey heran aklimda bugündeseler bbugün olurum

X