Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şehirde olsak,annemin sıkıntılı anında,hastalığında yanında olurdum anında
hasretlik çok zor,çok
evet en çaresiz kalınan durumlardan biride bu işte
geçtiğimiz günlerde annem çok hasta idi..
içim içimi yedi bi şey yapamıyorum diye
oysa aynı şehirde olsak
elimden geldiğince herşeyi yapar , yanında olurdum(
herşeye gögüs gererdim,zorluklardan kacmazdım
evlenme kararımdada kacmadım
ama cok canım yanıyor...:a015:
sevdigimle olsun nere olursa olsun dedim
boşmuşş sevgide bi yere kadar..
ailesiyle aynı şehirde yaşayan arkadaşlarıma imreniyorum
hamileligimde sıkıntılı zamanlarımda yanımda oldular ama
oda bi yere kadar
cok üzülüyorum,kendimi güclü sanıyordum
ama ben ailemin destegiyle güçlüymüşüm...
:a015:.
evet ben de ıstanbula gelın gıdıcem ıns.
hayırlı olsun
ist. da yaşamakta ayrı bir zorluk olsa gerek..
mrb cnm bende almanyadan istanbula gelcem bitek teyzem var orda baska kimsem yok bende coktedirginim:çok üzgünüm:
kizlar sizce ben gurbettemiyim degilmiyim uzuleyim mi sevineyim mi bilemiyorum yardinlarinizi bekliyorum ...evlendim 1 hafta sonra amerikaya geldim ..ama esimin mastiri icin 2 yil burada kalmak zorundayiz ..allaha sukurler olsun ki 1 yilim bitti .ve pazar gunu ailemin yanindayim 2.5 ay kaldiktan sonra tekrar buraya gelecegiz 8 ay daha burada kalacagiz,,,benim simdiki sorunum hamileyim esim cok istedi burada hem cogu zamanimiz bos hemde cocuk amerikan vatandasi olsun istedik .ama ben mutluu degilim arkadaslar ailemden uzaktayim ...tamam gisicem ama geri buraya gelicem simdi den burada kalacagim gunu dusunuyorum ,,,hamileleikten mi bu kadar duygusallastim bilemiyorum ....tr kesin donusumuzde ailemin yakinlarinda bir yerde oturacagiz ......siz benim durumumda olsaydiniz ne yapardiniz ? sevincmi uzuntumu ?
ama aeilemi cok ozluyorum ...turkiyeden dondukten sonra 8 ay daha burada kalacagiz ...ne bileyim ya canim sikkin ..hamileleikten olsa gerek ...simdi ben gurbette sayilmiyor muyum ?
uçağa bindikten sonra yurt içi yurt dışı aynı aslında..Allahtan teyzen varmış dua et benim kimsem yoktusenağlama bir kaç arkadaş dışında..sonra buraya gelince anladımki burası başka dünya...bir yerden bir yere gitmek en az bir saat.(ki bende küçük bir yerden gelmedim..)yani öyle herkesle her istediğinle görüşemiyorsun.komşuluk desen sıfır..tabi ben bulundğum yerde..başka yerlerde vardır belki bilemem..ama alışıyorsun tedirgin olma.teyzenle yakınmı oturacaksın??
bende gurbetteyim.
3 yıldır evliyim ve ailemden uzaktayım.
yılda sadece bir kez gidebiliyorum onların yanına.
bir kez de benim ailem geliyo.
çok özlüyom onları.
eşim hayatta istemez benim memleketime yerleşmeyi.
ömür boyu böyle nasıl gidecek bilmiyorum.
aileme karşı suçluluk hissetmeye başladım onların yanında olamadığım için![]()
pek yakin sayilmaz ama pekte uzak sayilmaz teyzem bahcelievlerde bizde sariyerde olcaz bakalim nolcak cünkü ben baska yerlere cok zor alisan biriyim :))