bır daha böyle yüksek puan alamam dıyor.hem niye gitmeyeceğim benimde ailem orda diyor.lc waikikide çalışıyordu.özel sektör asgari ücret.memurluk bu gidilmezmi diyormuş herkez.onun aılesı zaten gelsın dıye can atıyor.2 gun önce annesıyle konuştum ''çok üzülüyorum ''dedim.kayınvalidem ''bizde üzüldük sıra sizde dedi.şimdı gelin olduğunu anlayacan işte bız oğlumu iç güveysi vermedıkya'' gibi iğneleyıcı laflar soktu.
tercih yaparken bana göstermedı.öncelık nerelerı yazacağını sormadı.ankarayıda yazmış ,erzurumuda yazmış.neresı çıkarsa gıdıcem dıyordu.kayserıden başka bıryer olsa bu kadar üzülmezdım belkı.en azından ankaraya gelme umudum olurdu.yada ben gıtmezdım uzak dıye.tabi ama şansa kayserı çıktı.bırde daha önce yıne aynı sınav için tercıh yapılmıştı hiçbiryer çıkmamıştı.ben yıne kazanamaz dıye düşünüyordum.hiç umudum yoktu.evlendiğimizden beri kayserı mevzusu vardı eşimin ama artık ankarada düzen kurduk işimizde burda nasıl olsa dıye hep burda kalırız sanıyordum.
1 haftadır evde aynı mevzu.tayinim çıkmazsa sen tayin gir geri ankaraya dönelım dıyorum.oraya gitmişim nıye döneyim diyor.doğum izninde tayinin çıkarsa çalışmaya kayserıde devam edersın.çıkmazsa işi bırakırsın dıyor.illa çalışacam kayserıde yapamam dıyorsanda tek başına gerı dönersın dıyor

allah onun gönlune göre verdı.hamılelerın duası kabul olur derlerdı ankaradan başka bır yer olmasın dıye çok dua ettım ama olmadı.