• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka şehre gelin gidenler

merhaba herkeze ben de istanbulda doğdum büyüdüm evlendim izmire gelin geldim 2 senedir izmirdeyim ilk sene çok zor oluyo 1 sene doğru düzgün dışarı bile çıkmıyordum sadece hafta sonları eşimle çıkardık hiç akrabam yok burda arkadaşımda yok eşimin aileside soğuk insanlar, dedikodu edip dururlar bende onlarla görüşmek istemedim mecburiyetten görüşürüz bazen oyüzden çok yanlız kaldım zor oluyo elimde telefonla ömrüm geçiyo bazen bunalıma girip çok ağlama krizlerine girerdim düşünsenize insan yüzü görmüyosun görsen bile markette pazarda. amainsan evini sahipleniyo istla gittiğimdede baba evinde bu sefer rahat edemiyorum gezme tozma hariç evimi izmiri özlüyorum

Ben de 8aydır urfadayim eşim polis bense ev hanımıyim üstelik biz ilçedeyiz yapacak hiçbir şey yok eşim nöbette olduğu zamanlar krize girecek derecede sıkılıyorum:(

ahh güzelim biz istanbuldayızda ne oluyorr küçücük gelişmemiş bi semtinde oturuyoz çok kötü burası 1bucuk sene oldu evleneli 1gün bile gece uykum olmadı eşim nöbetteyken yeni evli olduğum halde sürekli akrabalar gelip bekledi beni çünkü kafayı yemek üzereydim tedavi görecektim eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum.valla insanın memleketi gibisi yok rabbim hepimize sabırlar versin

ahh güzelim biz istanbuldayızda ne oluyorr küçücük gelişmemiş bi semtinde oturuyoz çok kötü burası 1bucuk sene oldu evleneli 1gün bile gece uykum olmadı eşim nöbetteyken yeni evli olduğum halde sürekli akrabalar gelip bekledi beni çünkü kafayı yemek üzereydim tedavi görecektim eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum.valla insanın memleketi gibisi yok rabbim hepimize sabırlar versin

İstanbulun neresinde oturuyorsunuz peki?

pek memnun değilsin galiba:)

yok canım değilim hiç ama apartmandakiler çok ii eşim taşınalım diyo ama şimdi apartmanada alıştım pek korkmuyorum burada onun için gitmekde istemiyorum ama kalmakda hiç istemiyorum ben ne istiyorum bilmiyorummm:50::53:

Bende Hatay dan Antalyaya geldim 2 ay oldu.

Ailem arada Trabzona gidiyor.Trabzonluyuz.

Yani tam bir üçgen benim hayat.

Hatay-Trabzon-Antalya

Geçen hafta hataydaydım.Ekimde Trabzonda.Yorucu oluyo git gel git gel:57:

Bende Çanakkale'den Kırklareli'nin bir köyüne gelin geldim.2 sene oldu biraz alıştım ama yinede aklıma memeleketim geliyor.bbirde köyde oturuyoruz yapacak hiçbşey yok,gezecek hiçbir yer yok.bütün gün evde. :52: eşimde burda kahve işetiyor doğal olarak sabah gidip geceyarısı geliyor yani anlayacağınız evliyim ama bekar hayatı yaşıyorum.bu sıkıcı köy yerine geldiğime değdimi bilmiyorum.benim tavsiyem kimse uzağa gelin gitmesin bir süre sonra eşiniz yalnız bırakıyor sizi. :43:

merhabalar bende uşaktan evlenip izmire geldim 5 yıl oldu son iki aydır köyde oturuyoruz daha önce izmir merkezde idim kızım var bir tane bir yaşında onunla vakit geçiriyorum eşim canı istrerse merkeze indiriyor gezmeye çok canım sıkılıyo

slm arkadaslr bende ankara da dogdum buyudum ama 3 sene oldu ızmırdeyım hala tam olarak kabullenms deılm ma artık bebişimde var e tabı calısyormda sanrm yavas yavas ızmıre alısacagım ama nedenseee herks cok degısk gelıyor banaa bırde bnm trftn cok cevrm yok oyuzdn bukdr yadırgdm sanırım buraalrı

merhaba arkadaşlar ben istanbulda sözlüm ıspartada yasıyor evlennince ıspartada yasıcas cok korkuyorum orda kimseyi tanımıyorum etmiyorum ailemden uzakta ıspartada yasıyan varmı yada ıspartada gelin olan off oofff:1no2:

ben baska sehire gelin gitmeyecegim ama konyadan gelin aldık bizde insan sevdiğinin yanında mutlu oluyor sen merak etme kendine yepyeni bir yuva kuracaksın
sevdiğinle birlikte...gelecek guzel gunleri dusun sıkma kendini canım

Bende Çanakkale'den Kırklareli'nin bir köyüne gelin geldim.2 sene oldu biraz alıştım ama yinede aklıma memeleketim geliyor.bbirde köyde oturuyoruz yapacak hiçbşey yok,gezecek hiçbir yer yok.bütün gün evde. :52: eşimde burda kahve işetiyor doğal olarak sabah gidip geceyarısı geliyor yani anlayacağınız evliyim ama bekar hayatı yaşıyorum.bu sıkıcı köy yerine geldiğime değdimi bilmiyorum.benim tavsiyem kimse uzağa gelin gitmesin bir süre sonra eşiniz yalnız bırakıyor sizi. :43:

merhabalar bende uşaktan evlenip izmire geldim 5 yıl oldu son iki aydır köyde oturuyoruz daha önce izmir merkezde idim kızım var bir tane bir yaşında onunla vakit geçiriyorum eşim canı istrerse merkeze indiriyor gezmeye çok canım sıkılıyo

insanlar merkezde çok sıkılıyorum diyorlar.Sizde kızlar köydesiniz.Gerçkten yapacak birşey yok köyde.

Ah bu aşk yok mu nelere neden oluyor.

Ama mutluysanız sorun yok.

bende sakaryadan gaziantepe gelin geldim merkezdeyim şehir olarak sakaryadan daha büyük güzel gelişmiş şehirle bir sorunum yok ama benim sorunum kültür farklılığı batıda ile güneydoğu ve doğu kültür çatışması yaşıyorum yeri zaman ama allahtan çalışıyorum ve yoğun bir şekilde cmtsi pazarda ev ve kendmize zaman ayırınca öyle çokta sorun yaşamıyorum açıkcası ama bende evde otursaydım yapamazdım başka şehirlere evlenceklere tavsiyem iyi ama kötü ilk seneler muhakak çalışın ben farklı şehirde okudum yaşadım gurbetlik okadar zorlamadı sıkıldığımdada hafta sonalrı atlıyorum ucağa toplam 4 saatte evdeyim onu bir şekilde hallediyoruz ama kültür farklılığı zor

Vallahi benden söylemesi bence hiç ailenizi bırakıp eşinizin şehrine gelin gitmeyin. Eşini sevip mutluysan önemli olan bu diyorlar ama hiç te öyle değil.:52: Eşimle birbirimizi çok seviyoruz bir yılımız dolmak üzere iyi de anlaşıyoruz kısacası mutluyuz yani ama yine de hep bi tarafım eksik, eşimle haftada en az 1-2 kez ailesini görmeye gideriz hiç şikayetim yok ailesi tabi görecek ama kayınvalidemin nerelerdesiniz görünmüyorsunuz özledik tarzı cümlelerine çıldırmamak elde değil ayrıca benim aileme en iyi ayda bir gidiyoruz işte burada ipler kopuyor ağrıma gidiyor, bunalıma giriyorum resmen ama bunu hiç eşime belli etmem bilirim ki surat yaparsam huzurum bozulacak ama içimde fırtınalar kopar sonra aileme ziyarete gideriz 1 gece kalırız yüzümde güller açar tabiri caizse şarj olup evime dönerim. Demem o ki bana zor geliyor herşeyiyle kalabalık ve sıcak bir ailem, çok güzel bir şehrim vardı, şimdi ise benim değil eşimin ailesi var sadece etrafımda ve kötü, çöp kokulu, kirli bir şehirdeyim off ya yarama tuz bastınız:95:

bende istanbuldan kuşadasına geldim gelin söyliyim baştan zorrrrrrrr :))

bende sakaryadan gaziantepe gelin geldim merkezdeyim şehir olarak sakaryadan daha büyük güzel gelişmiş şehirle bir sorunum yok ama benim sorunum kültür farklılığı batıda ile güneydoğu ve doğu kültür çatışması yaşıyorum yeri zaman ama allahtan çalışıyorum ve yoğun bir şekilde cmtsi pazarda ev ve kendmize zaman ayırınca öyle çokta sorun yaşamıyorum açıkcası ama bende evde otursaydım yapamazdım başka şehirlere evlenceklere tavsiyem iyi ama kötü ilk seneler muhakak çalışın ben farklı şehirde okudum yaşadım gurbetlik okadar zorlamadı sıkıldığımdada hafta sonalrı atlıyorum ucağa toplam 4 saatte evdeyim onu bir şekilde hallediyoruz ama kültür farklılığı zor

Vallahi benden söylemesi bence hiç ailenizi bırakıp eşinizin şehrine gelin gitmeyin. Eşini sevip mutluysan önemli olan bu diyorlar ama hiç te öyle değil.:52: Eşimle birbirimizi çok seviyoruz bir yılımız dolmak üzere iyi de anlaşıyoruz kısacası mutluyuz yani ama yine de hep bi tarafım eksik, eşimle haftada en az 1-2 kez ailesini görmeye gideriz hiç şikayetim yok ailesi tabi görecek ama kayınvalidemin nerelerdesiniz görünmüyorsunuz özledik tarzı cümlelerine çıldırmamak elde değil ayrıca benim aileme en iyi ayda bir gidiyoruz işte burada ipler kopuyor ağrıma gidiyor, bunalıma giriyorum resmen ama bunu hiç eşime belli etmem bilirim ki surat yaparsam huzurum bozulacak ama içimde fırtınalar kopar sonra aileme ziyarete gideriz 1 gece kalırız yüzümde güller açar tabiri caizse şarj olup evime dönerim. Demem o ki bana zor geliyor herşeyiyle kalabalık ve sıcak bir ailem, çok güzel bir şehrim vardı, şimdi ise benim değil eşimin ailesi var sadece etrafımda ve kötü, çöp kokulu, kirli bir şehirdeyim off ya yarama tuz bastınız:95:

yaa evet hepinize katılıyorum cok zor bence bu rıskı goze almamak en ıyısıı tabı kader denen bırseyde var. evlnmdn once ne varkı alısılr denıyor ama öle deıl aksam ısten cıktgnda bazn aılenn yannda olmak ısteyebılyrsn yada bı sıkntın oldgnda bı bakıyorsn kımse yok yalnzsın zorr puff:(moralım bozuldu yıneee

bende bursadan balıkesir gelin geldim.2 ay oldu.sadece eşimin annesi ve kardeşleri..hepsi birbirinden sahane..eşim de butun gun işte..yani onun keyfi yerinde..nerdeyse yalvarıorum burdan gidelim die..ama artık zor..gençliğim burda çürücek..

insanlar merkezde çok sıkılıyorum diyorlar.Sizde kızlar köydesiniz.Gerçkten yapacak birşey yok köyde.

Ah bu aşk yok mu nelere neden oluyor.

Ama mutluysanız sorun yok.

Çok şükür mutluyum.eşim iyi biridir.birtek hasretlik zor işte.köyde yapacakbirtek şey var dedikodu :33:

senin durumunda benim gibi benimde 1 yaşında oğlum var onunla birde bilgisayarla oyalanıyorum.benim eşimde aynı canı istedi mi gezmeye götürüyor.ben doğumdan önce sütyen temizliyordum.burda fabrika var.evlere iş veriyor.bu kış kapanacak nasıl vakit geçireceğim bilmiyorum.:50:memeleketimde iş imkanı yok(çanakkale)olsa eşimde razı bu köyden gitmeye ama yok işte doğru dürüst iş napalım artık nasip kısmet :59:

Back
X