Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konsolosluktan veya danışmanlık şirketleri aracılığı ile halledebilir diye düşünüyorum
Ama yaza evlilik düşünüyorsanız şimdiden ayarlamaya başlayın derim
Mutluluklar
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kötü niyetle yazmadigimi anladığına sevindim. Her yörenin, her ülkenin iyisi var, kötüsü var; önemli olan insan olmak. Ama bunu cok duyduğum için yazmadan edemedim Insallah cok mutlu olun.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kötü niyetle yazmadigimi anladığına sevindim. Her yörenin, her ülkenin iyisi var, kötüsü var; önemli olan insan olmak. Ama bunu cok duyduğum için yazmadan edemedim Insallah cok mutlu olun.
Merhaba landemiyoladiyola sizin eski mesajlarınızda gördüm özel olarak mesaj atamadım geçmişte çocuğunuza beyin tomografisi çektirmişsiniz aynı durumu ben de yaşadım çocuğunuzda herhangi bir sıkıntı oldu mu sonrasında çok merak ettiğim için yazmak istedim cevaplarsanız çok sevinirim çünkü benim de şuan o gün size olduğu gibi içim rahat etmiyor