başkalarında gördüğü ve bızde olmayan neydi

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
ya kızlar benım ıte kaka gıden bılıskım var.artık yoruldum hep ayrıl barış.iki sene oldu dıkış tutturamadık.bana dedıkı gecen gun baskalarına bakıyorum bız nıye ole olamıyoruz dedı.bı arkadsı var sevgısıyle otururken gormuş bana dedıkı onlara baktım hıc bıze benzemıyolar dedı.sızce onlarda ne gordu bızde olmayan? ben bulamıoyrum dıger ılıskıler gıbı olması ıcın nasıl davranmalı.onlarda bızde olmayan ne vardı sızce?

canım ayrıntıya gırmeden sana nasıl dogru yorum yapabılırız kı?
cok sık kavga ettıgınız ıcın mı onlardan farklı oldugunuzu dusunuyorsunuz?
erkek arkadasın bunu dedıgıne gore artık durumun farkında ve belkıde duzeltmek ıstıyor,birbirinizle konusun, karar alın ilişkıye özen gosterin,bunlar sonucu duzelebılır (tabı sorun ne bılmıyorum çözülebilir bir şey mi)

canım ayrıntıya gırmeden sana nasıl dogru yorum yapabılırız kı?
cok sık kavga ettıgınız ıcın mı onlardan farklı oldugunuzu dusunuyorsunuz?
erkek arkadasın bunu dedıgıne gore artık durumun farkında ve belkıde duzeltmek ıstıyor,birbirinizle konusun, karar alın ilişkıye özen gosterin,bunlar sonucu duzelebılır (tabı sorun ne bılmıyorum çözülebilir bir şey mi)

ya bız yenı barıstık onlar gıbı olalım artık dedı bana.sorun aslında ıncır cekırdegını doldurmucak kavgalarımız en ufak bıseyde kavga cıkıyo ben trıp atıyorum o da kızgın davranıyo.ozen gostermeye karar verdık ama normal bı ılıskıde napılır mesela tam olarak beceremıyorum galıba napıcamı bılmıyorum daha dorusu.bız anlık mutlu oluyoruz devamı olmuyo

Uzun uzun anlatmaya dusunuyordum da ,vazgectim. Konu sahibi arkadasim ,zaten ite kaka giden bir iliski, sonu gorunen bir iliskidir.

sen trıp atmaktan vazgec oyleyse mesela kıskanc bır yapın varsa kıskanmıyormus gıbı dawran.trip atacagına sarıl boynuna sewdıgını soyle ılk adımı sen at oda duzgun dawranır

Back
X