Başkalarını hiç kıskandınız-imrendiniz mi?

kiskanmaiyorum ama evli mutlu huzurlu yuvasi olanlara özeniyorum

kiskanma konusunda ise genelde beni kiskanirlar benim kimsenin malinda mülkünde bilmemnesinde gözüm yoktur

benim çok imrendiğim bir arkadaşım var kendisinede sık sık söylerim imrendiğimi hayat onda vallahi
altında arabası sürekli gezer özgürlüğünü kısıtlayan yok para sıkıntısıda yok
her konsere gider,kışın uludağda yazın ege sahillerinde mutlaka tatilini yapar
gardrobundan ayakkabılarından bahsetmeme hiç gerek yok :)

benim çeviri konusunda artık bayağı ilerlemiş olan bi arkadaşım var,ona çok imreniyorum.o da çok mütevazi bi insan,duysa kesin gülümseyip 'abartma canım' derdibide bu ara çevremde uzun ömürlü,mutlu bi ilişkiye sahip olup evlenen,nişanlanan benim gibi 20li yaşlardaki insanları kıskanıyorum.inşallah kısa sürede bende ilişkimizin ilk meyvesini alırım artıkkaydirigubbakcemile3

kıskanmakmı degilmi bilmiyorum ama kendimi eksik hissettigim anlar olmustur onda var bende yok falan diye :S

Az önce KK´da bir üyenin dügün davetiyesini gördüm..
Gözlerim doldu..

öğretmenlere hep imrenirim .kim görse beni öğrenmisin die soruo. . bende boynu bükük bi şekilde cx diorum : (

Kendimi bildim bileli Madonna'yı kıskanıyorum.. Kaç yaşına geldi hala taş gibi hatun yaa -tatlicadiarzu-

hiç kıskançlık huyum yoktur ama galiba kızı olanları biraz kıskanıyorum:kedi:

kıskanmak değilde imrenmek belki sorduğunuz şey....

benimde imrendiğim istediğim şey bi evimin olması....

tam hayal ettiğim gibi içinde huzurla mutlu mesut yaşayabileceğim 4 göz oda sadece.....:kedi:

bu aralar en çok sevdiği işi yapan ve sevdiği işi yaparak para kazanan insanlara imreniyorum...
hayatının ikinci yarısında bambaşka bir işe el atıp hobilerinden iş kapısı yaratanları...
bende onlardan biri olabilecek miyim acaba?

bilim adına iyi şeyler yapmış insanları bende çok kıskanıyorumgamyoncuiremsu

Bugüne kadar böyle bir duydu yaşamadım.
Ne okulda,ne işimde,ne de profesyonel spor hayatım boyunca...
Aslında olabilirdi. CADIARZU
Çıkılan müsabakada yenilgi sonucu karşı tarafı kıskanan arkadaşlarım oldu.
Fakat bu bende hiç olmadı.
Dışarda selamlaşabileceğim bir birey , tatamide (üzerinde yarıştığımız minder) yenmem gereken rakip olarak gördüm sporcuları. Çok üzgünüm çoook
Her zaman benden iyisine "iyi" güzeline "güzel" diyebiliyorum hem de içtenlikle . :asigim:
Umuyorum hepte böyle olurum.
yerimseniben

kıskanmak değilde imreniyorum her akşam kocası gelecek diye evde hazır bulunan hemcinslerime imreniyorum keşke benim kocamda her akşam evine gelebilse ve birlikte uyuyabilsek zorluklara birlikte göğüs gerebilsek diyorum inşallah zamanı gelince olacak :çok üzgünüm:

sabiha gökcen
türkan saylan
suna kirac
simdilik aklima gelenler bunlar ve daha nicelerine cok imrenirim ama kiskanmam.
Onlarin bir kadin olarak bu zorlu hayatta neler basardiklarini bildikce imrenmemek elde degil, kendimi kücük bir karinca gibi hissediyorum.
Yakin cevremde belki bir iki cok basarili insanlarida imrenmisimdir ama gercekten kiskanma diye bir huyum yok tam aksine gurur ve mutluluk duyarim.

Zaman zaman imrendiğim insanlar oluyor elbette, örnek alıyorum onları...Bilgilerini, yeteneklerini, duruşlarını...
ıyidir etrafımızda böyle insanların olması, bize direnç verir, istek verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…