Başkalarını hiç kıskandınız-imrendiniz mi?

Sabahları tosuuur tosuuuur uyuyan herkesi kıskanıyorum
Yediği halde kilo almayanları kıskanıyorum
Her daim bakımlı gezebilen hatunları kıskanıyorum,hele ki benim bebiş uyanmasın diye geceleri evde terliksiz gezmekten sertleşmiş ayak topuklarım varkensırnaşık şey
Sonra gezmekten yorulmayanları,hatta yorgunluk nedir bilmeyenleri kıskanıyorum
Çok ağırım,tıçım 50 kg sanki(nan yoksa ayrıca çıkarıp bi tartsam çeker mi aciba:kedi:)
Neyse,ben kıskanç bir kadınım sanırım,uzanıp çocukluğuma dönesim var-tatlicadiarzu-

benim beğendiğim olmuştur öyle diyelim..kıskanma kelimesi olumsuz şeyler çağrıştırıyo çünkü..
bi arkadaşımı beğenirdim hem çok güzel,hem başarılı hemde çok şanslıydı..

avukat ya da anaokulu öğretmeni olmayı çok isterdim sanırım hedefine ulaşmış hayatta ii bir noktaya gelmiş insanlara imreniyorum.bu konuda çok büyük keşkelerim var...

Walla kafaya hiç birşeyi takmayan insanlara imreniyorum.Rahat olan dünya umrunda olmayan insanlar gibi olabilsem derim hep:delphin:

Kıskanç bir yapım yoktur Aslında ne biliyim bi şarkı duysam beğensem hep övünürüm bizim Türkler diye falan yada bizim türkçemiz diye
Ama yolda sokakta böyle cilveleşen,aşık evlenmiş yada evlenecek insanlara hep imrenirim kıskanmam ama neden ne eksiğim var diye düşünürüm

bende hamile olanlara imreniyorum bazende kıskanıyorum 10 yıldır bekliyorum çünkii:a015:

çok uzun zamandır ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz o yüzden annesi yanında olan insanlara çok imreniyorum

benim annem olmadığı için annesi olanlara imreniyorum mafoldumben

hayatımda hiçkimseyi kıskanmadım,özenmedim hep kendim oldum kimse gibi olmak istemedim... ama bugün kardeşimi kıskandım galiba :çok üzgünüm: aslında kıskanmakda değilde annemin ona karşı olan korumacılığını,ona ve onun arkadaşlarına gösterdiği saygı ve sevgiyi kıskandım... hayatımda sadece ailesi üzerine titreyen,sayıp seven insanları kıskandım ve ölene dek de kıskanmaktan başka bişey yapamıycam :a015:

valla kadın kadının kurdudur derler ama ben öyle hiç bir kadına haset etmedim..vanessa paradis hariç!kadın jonny depp i kafaladı..yetmedi 2 çocuk yaptı...tenhada kıstırsam yemin billah acımam...

bu aralar hacca ve umreye gideneleri kıskanır oldum:)tatlı bir kıskançlık tabi.

ben başrılı ve kültürlü insanları kıskanırım..ya da daha doğrusu imrenirim...ne bileyim laını üdzgün seçen..kültürü her kelimesinden fışkıran,kendini geliştiren insanlara çooook imrenirim

şu aralar eşinin ailesiyle iyi geçinebilen .yani iyi kaynanası olanlara imreniyorum.yeni bir arkadaş evlenicek haftaya kaynanasıyla devamlı alışverişte ne isterse alıyor.bana iki kıytırık şey aldı kaynana dadün gece dedikodu yapıyodu aldığı üç kuruşluk şeylere hayıflanıyodu Çok üzgünüm çoook

çok kıskancım:( en yakın arkadaşımı bile kıskanıyorum herkesle aramdaki farka bakarım benden + nesi var diyemafoldumben

evet bir arkadaşımı şu günlerde çok çok çok kıskanıp imrendim onun yerinde olabilmek için:olmaz:

ama biliyorum ki Allah herkese hakettiğini ve hayırlı gördüğünü verir. benimde gönlüme göre istediklerim olacak inanıyorumgamyoncuiremsu

Back
X