• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başkalarının aracı olması

Adamin guncel fotosunu iste ya o ne oyle vesikalik felan.Ben vesikalikta iyi cikani gormedim sosyal medyada da cirkin foto gormedim:deli:Sen en iyisi bi gorus.Turkiyedeki erkeklerin cogu tipsiz ama kimimiz bir bakisina kimimiz bir guluse vs vuruluyoruz:KK53:

Sahsen ben ilk goruste etki almadigim biriyle görüsmüyotum cunku denedim ve kesinlikle olmuyor bazilar zamanla isiniyormus diyorlar ne derece dogru bilemem ama bende islemeyen bibdurum haliyle bende yanlizim
Sizin durumunuz icin söyle dusuneyim deneme yapin gorusun icinize hic sinmiyorsa yan yana gelince devam etmezsiniz

Bence de görüşün. Fotoğraf karar vermek için bir kriter değil bence de. Belki uyuşacaksınız. Elektrikleneceksiniz.:rolleyes::KK36::confused:

Merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum.hayatımda kimse yok gönül isterdi ki sevdiğim insanla evlenip yuva kurmak.ama nasip olmadı.bu hafta farklı iki kişiyi tanıştırmak istediler.akrabaların tanıdığıymış.fotoğrafını gördüm ama ne yalan söyleyeyim beğenmedim öyle her şey tip değil biliyorum ama çok büyük gösteriyordu.bi çat içmenin zararı olmaz dedim ama bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?sanki hislerim alınmış gibiyim uzun süredir.
Kesinlikle fotoğraflara göre karar vermeyin. hatta ilk görüşmeden sonrada karar vermeyin. çok kişiden duydum ilk zamanlarda eşini hiç beğenmeyip, sonradan çok sevenleri. Hatta biryerde duymuştum yine, ilk görüşmede adamı beğenmemiş, 2. görüşmeye HAYIR demek için gitmiş, ama bir hareketi ona öyle tatlı gelmişki, o anda kararını değiştirip evet demiş. En kötü şey önyargı..önemli olan inanınki insanın dışı değil, kalbini tanıyabilmek...kimbilir orda ne güzellikler saklı olabilir.....

Merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum.hayatımda kimse yok gönül isterdi ki sevdiğim insanla evlenip yuva kurmak.ama nasip olmadı.bu hafta farklı iki kişiyi tanıştırmak istediler.akrabaların tanıdığıymış.fotoğrafını gördüm ama ne yalan söyleyeyim beğenmedim öyle her şey tip değil biliyorum ama çok büyük gösteriyordu.bi çat içmenin zararı olmaz dedim ama bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?sanki hislerim alınmış gibiyim uzun süredir.

bence görüş bazen çrikin buldupumuz insanlar konuşunca sohbet edince çok sempatik oluyor bence o kadar kasma kendini olmadı arkadaş kalırsın bişey olmaz.

tabi ki her şey tip değil ama insanın görünce de içinin ısınması lazım. beğenmiyosanız buluşmayın, kimseye de umut vermemiş olursunuz.

Fotoğraflarda insanlar farklı görünebilir. Yüz yüze görüşün.

benim kocamı sevgiliyken annem ilk fotoda gördüğünde bula bula bunu mu bulmuştun demişti. çünkü eskiden fotolarda çok tipsiz çıkardı cidden. ama gören bayılıyor öyle diyim. kimisi hiç fotojenik değildir.
bir de her şey tip değil öyle bir aurası vardır ki seni cezbeder. her şey tip olsa tipsizler evde kalır.
ben dene derim hiçbir kapıyı aralamadan kapatma.

Back
X