başkalarının bana bakması hoşuna gidiyor.geçici midir

Ceylan8400

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
80
9
36
41
yazın seksi bikini almıştı giymemi istedi.bikaç gün giydm dikkat çekiciydi.hoşuna gidiyo gibiydi.sorduğumda sadece güzel bi eşe sahip olduğumu hissetmek istiyorum dedi.kızdığımı anladı.çekinerek öyle dedi bence.uzun süre bişey diyemedi.internette bu tarz kişilerin çok olduğunu gördüm.bu eğilim beni korkuttu.geçici midir .kısa bi düşünce fanteziyse tamam ama ileri boyutu ürkütür

Ben bu konularda biraz katiyim heralde ama benim dusuncem bir erkek yanındaki eşi sevgilisi nişanlısi vs olsa bile yanındaki kadina baktirmamali onu mahremi olarak gormeli sakınmali.. beni erkegin rahat olmasi rahatsiz eder yani ben boyleyim.. bana ters kisacasi.

Yani evde giyinmeni istese normal de dışarıda biraz tuhafıma geldi. Normalde kimsenin bakmamasını ister erkeklerin geneli.. Geçici olup olmadığını zamanla anlarsın..

benim eski sevgilim vardı oda böyleydi..birgün bi arkadaşlarına gitmiştik bende etek vardı bacaklarımı kapatmak için şalımı örttüğümde elimden almıştı..benim yanımdasın niye böyle yapıyosun benim hşuma gidiyor milletin güzel gördüğünü benim sahip olmam demişti..var bu tip erkekler ama bende ozaman yadırgamıştım zaten ayrıldıkta..erkek abartmamak şartıyla eşini kıskanmalı bence sen başka konularda ağzını ara bakalım tepkisi ne olucak.

yazın seksi bikini almıştı giymemi istedi.bikaç gün giydm dikkat çekiciydi.hoşuna gidiyo gibiydi.sorduğumda sadece güzel bi eşe sahip olduğumu hissetmek istiyorum dedi.kızdığımı anladı.çekinerek öyle dedi bence.uzun süre bişey diyemedi.internette bu tarz kişilerin çok olduğunu gördüm.bu eğilim beni korkuttu.geçici midir .kısa bi düşünce fanteziyse tamam ama ileri boyutu ürkütür

Adamın fantazisi bu ise varsın olmasın
Bu fantazi aşar beni
Beni gözünden sakınması lazım ,başkalarının beğenisi toplayarak haz alması değil

başlığı okuyunca bu güzel kadın benim eşim diye kendi çapında hava atıyordur etrafa dedim ama seksi bikini falan..yok ağırlığını koy..asıl eşinin sana bir sınır koyması makbuldür..erkek adama yakışır mı hiç..

heralde kadınım da bikiniyi görmesen nolcak önemli olan böyle bişeyi hissedip hissetmemesi
Belki sadece normal bir bikinidir, o yüzden benzerinin resmini koymanı istedim
Eşin açık açık mı dedi bunu giy de dikkat çekici seksi ol,hoşuma gidiyor diye peki? Yani direk demediyse ve aldığı normal bir bikiniyse farklı yorum yapılır,gerçekten seksi bir bikiniyse bambaşka bir yorum yapılır

Keşke ölümü öp demeseydiniz:)
Ben de kadın olmayabileceğini düşündüm de:)
Allah uzun ömürler versin size..
Doğru diyorsun,mesajı düzenleyemedim de süresi dolmuş,kaldı öyle. Bana bir şey olursa konu sahibinden bilin:KK48:

Evde ne ise de dışarda olmaz ya bilmiyorum

Belki sadece normal bir bikinidir, o yüzden benzerinin resmini koymanı istedim
Eşin açık açık mı dedi bunu giy de dikkat çekici seksi ol,hoşuma gidiyor diye peki? Yani direk demediyse ve aldığı normal bir bikiniyse farklı yorum yapılır,gerçekten seksi bir bikiniyse bambaşka bir yorum yapılır
yani çoğu bikini aynı degilmidir diye düşündüm bende
nasil bişi acaba?:KK57:
Gerçi ne olursa olsun
teşhirci eşler çirkin gelir.:KK14:

Doğru diyorsun,mesajı düzenleyemedim de süresi dolmuş,kaldı öyle. Bana bir şey olursa konu sahibinden bilin:KK48:

Allah korusun..
Baktım da tüm mesajları bununla ilgili..
Bir konusu daha var kilitli plajda herkes bana baksın mı ne?
Ya travma, ya erkek üye..

Back
X