Başkalarının derdine yorum yapmak

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
Çalıştığım yerde temizlikçi bayan var.Dun yanıma geldi o sırada eşi aradi.Eve misafir çağırmış kadından habersiz.Abla da benden habersiz niye çağırdın dedi biraz tartıştılar.Telefonda buna hakaret etmiş eşi hep aynı şeyi yapıyormus bundan habersiz eve misafir çağırıyormus.Sonra telefonu kapattı ağlamaya başladı başka yaptığı şeyler de var söyleyemiyorum dedi.Beni kız kardeşi gibi görüyormus bu nedenle açılmış.Bende ablanın o haline üzüldüm yardımcı olmaya çalıştım.Bir yandan da gaz verip kararını etkilemek istemedim.ikinci evliligiymis.Cocuklari da var iki tane küçükler.Siz olsanız kendini iyi hissetmesi icin ne derdiniz? Bazen böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bir kahve için sohbet edin içini döksün tabi isterse belki rahatlar o zaman daha iyi yorum yaparsınız insanların konuşmaya ihtiyacı var
Zaten baya anlattı eşinin çok anlayışsız olduğunu sürekli görüşüyoruz ama çok müdahale etmek istemiyorum sadece dertlesebiliriz tabi bende kendini yıpratma falan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…