• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başkalarının yanında kavga etmek

"ailemin yanında bana bir daha of deme"

dediğinde evde hesaplaşıcaz bakışı atıp hiç bişey söylememeliydin bence.. başkalarının yanında tartışmamak en iyisi tabiki...

madem sizin of demenize bile katlanamıyor başkalarının yanında neden sizi rencide ediyor biraz uzak durun hatasını anlasın hemen affederseniz tekrarlayabilir

madem sizin of demenize bile katlanamıyor başkalarının yanında neden sizi rencide ediyor biraz uzak durun hatasını anlasın hemen affederseniz tekrarlayabilir
"bana annemlerin yanında of deme" lafını söylediğinde odada yalnızdık.ama bir şekilde böyle olacağı belliydi.çünkü kendi sinirini biliyor.terslemesine karşı benim boyun bükmeyeceğimi de biliyor.tatlı dille söylse kırıldığını ben de özür dilerdim zaten.
zaten bir tersledi önce ben de "ne varmış bir of da" deyince kalkıp bağırmaya başladı yine yalnızdık ama sonra annesi geldi herşeyi duydu tabi,olaylar çok büyüdü evde de devam etti.
bir de bana boşanma lafları ediyor.

ben de bugün aldım onu karşıma konuştum.bak dedim senin öyle ilk zamanlar ezdiğin kız yok karşında.(zaten bir hafta önce sırf sorumsuzluğu yüzünden 17000 liralık borç çıkardı karşıma.)ben hem hamileliğin stresini çekeceğim,hem sorumsuzluğun yüzünden yaptığın borç yüzünden maddi sıkıntı çekeceğim,hem de senin stres topun olacağın öyle mi dedim.
sen beni boşanmakla tehdit edecek durumda değilsin dedim.ben boşansam ne olur dedim.annem babam zaten bana düşkün evde kardeş de kalmamış,koca eve yerleşirim,mahkeme oğlumu da bana verir zaten.bir de erkek arkadaş bulurum onla gezer tozar ihtiyaçlarımı da karşılarım.annem çocuğuma da bakar,ben de gezer koca kahrı çekmem dedim.
ya sen ne olursun dedim.onca borçla tek başına kalakalırsın.bir yandan da çocuğun nafakasını ödersin.onu anca haftada bir gün görürsün.bir de yuvasını yıkan adam pozisyonuna düşersin,artık sinirine kurban verdiğin oğlunla karının arkasından ağlarsın dedim.
beni elinden kaçırmak istemiyorsan hoş tutacaksın dedim.öyle elalemin yanında azarlarsan,yok stresliydim diye eften püften mesele çıkartırsan çeker giderim dedim.

bu erkek milletine hadlerini bildirmek gerekiyor.hiç kendilerini görmüyorlar sanki bulunmaz hint kumaşları.beni memnun edersen yanındayım yoksa değilim işte o kadar üç günlük dünyada ne çekeceğim ya.
tabiki iyi günde kötü günde diye yemin ettik ama sen de bana insan gibi muamele yaparsan.

ondan sonra defalarca özür diledi.ablamgile oturmaya bile gitti.eve gelirgelmez üç gündür asmadığı perdeyi astı.bir daha olamayacağına dair yeminler etti.
anladım ki bir kadın asla kendini ezdirmeyecek ve hep güçlü duracak.onlar bize daha muhtaç ne diye ezdireceğim ki kendimi.

"bana annemlerin yanında of deme" lafını söylediğinde odada yalnızdık.ama bir şekilde böyle olacağı belliydi.çünkü kendi sinirini biliyor.terslemesine karşı benim boyun bükmeyeceğimi de biliyor.tatlı dille söylse kırıldığını ben de özür dilerdim zaten.
zaten bir tersledi önce ben de "ne varmış bir of da" deyince kalkıp bağırmaya başladı yine yalnızdık ama sonra annesi geldi herşeyi duydu tabi,olaylar çok büyüdü evde de devam etti.

ben de bugün aldım onu karşıma konuştum.bak dedim senin öyle ilk zamanlar ezdiğin kız yok karşında.(zaten bir hafta önce sırf sorumsuzluğu yüzünden 17000 liralık borç çıkardı karşıma.)ben hem hamileliğin stresini çekeceğim,hem sorumsuzluğun yüzünden yaptığın borç yüzünden maddi sıkıntı çekeceğim,hem de senin stres topun olacağın öyle mi dedim.
sen beni boşanmakla tehdit edecek durumda değilsin dedim.ben boşansam ne olur dedim.annem babam zaten bana düşkün evde kardeş de kalmamış,koca eve yerleşirim,mahkeme oğlumu da bana verir zaten.bir de erkek arkadaş bulurum onla gezer tozar ihtiyaçlarımı da karşılarım.annem çocuğuma da bakar,ben de gezer koca kahrı çekmem dedim.
ya sen ne olursun dedim.onca borçla tek başına kalakalırsın.bir yandan da çocuğun nafakasını ödersin.onu anca haftada bir gün görürsün.bir de yuvasını yıkan adam pozisyonuna düşersin,artık sinirine kurban verdiğin oğlunla karının arkasından ağlarsın dedim.
beni elinden kaçırmak istemiyorsan hoş tutacaksın dedim.öyle elalemin yanında azarlarsan,yok stresliydim diye eften püften mesele çıkartırsan çeker giderim dedim.

bu erkek milletine hadlerini bildirmek gerekiyor.hiç kendilerini görmüyorlar sanki bulunmaz hint kumaşları.beni memnun edersen yanındayım yoksa değilim işte o kadar üç günlük dünyada ne çekeceğim ya.
tabiki iyi günde kötü günde diye yemin ettik ama sen de bana insan gibi muamele yaparsan.

ondan sonra defalarca özür diledi.ablamgile oturmaya bile gitti.eve gelirgelmez üç gündür asmadığı perdeyi astı.bir daha olamayacağına dair yeminler etti.
anladım ki bir kadın asla kendini ezdirmeyecek ve hep güçlü duracak.onlar bize daha muhtaç ne diye ezdireceğim ki kendimi.

heh şöyle yaaaaa:lepi:
bravo valla...
kadının fendi buna denir işte.olumunekankayizsmile
taviz verme canım bak nasıl muma döndürmüşsün alkisalkisalkis

BRAVOOOO BUDUR İŞTE BUUUU kaydirigubbakcemile5a.s.
eferin kız ezdirmicen kendini keşke her kadın senin gibi cesaret gösterse. iyi etmişin biti aknlanmıcak bunların pıt'alatıvericen arada bir.
sana burdan bi altın bir platin madalya yolluyorum. :hooray:

eline diline sağlık şunu sorun çıkmasın huzurusuz olmayayım diye susup duran arkadaşlara sürekli okutmak lazım

ya ben ne yapayım canım,eşim sıkıntılarını biriktirir biriktirir,annesi bize gelince artık ne oluyorsa onun yanında patlar,hatta annesi hakkında konuştuklarımı bile senin hakkında böyle böyle dedi diye anlattı birkaç kez,utancımdan yerin dibine girdim,bazı şeyler karı koca arasında sır kalır ama,neyse...

canım uyku sersemliğine ver kocanın bazen ben de yeni uyanınca çok aksi olurum
ayrıca ben de nefret ederim başkalarının yanında bırak kavga etmeyi trip atmak bile zor gelir
ama düşününce olsa ne olcak yani her zaman iyi olunmaz ya
hem böylece insanlar aaa ne iyiler diye diye nazar değiremezler ben bazen özellikle aramız kötü diyordum herşey yolunda olsa da takma kafana bence ufak bi tartışma olmuş bitmiş

aılelerının yanlarında maalesef kıçları kalkıyo resmen...
çoğu kadın bunu hazmetmez aşşalanmıs hisseder..
anlıyorum seni..
umarım bi daha yapmaz..

o kadar da dert etme canım geçmiş gitmiş
ama eşinle şunu konuşabilirsin güzel güzel ben of dediğimde bile olmasın diyorsun da neden kavga ederken düşün müyorsun diye...
ben de demem sen de yapma dersen sanırım tekrarlanmaz
ben de hoşlanmam başkalarının yanında kavgadan sanırım kimse de hoşlanmaz
fakat yapmam etmem dediğimiz şeyler de gelebiliyor başımıza,hayat bu...
çok da fazla büyütme,sonuçta onlar da bu yollardan geçti başarısızlık olarak göreceklerini sanmıyorum.

keske buraya hep senin gibi kadinlar konu acsalar
pasif kadina hic tahammülüm yok cpnkü tebrik ederim seni
erkek milletine kul köle olan kadin yaramiyor asabi olucan biraz

malesef pek unutulmuyor canım biz uzun zamandır ailemin yanında kavga etmememize rağmen geçen annem eşimle ettiğim eski kavgaları ima edecek bir cümle kurdu.çok üzüldüm.
bu pozisyonlara düşmek istemiyorum.üstelik benim yapım gereği öyle herşeyi eşe dosta anlatmam,evin içindekileri,yaşadıklarımı.mahreme önem veririm.

evt haklısın mümkünse ailelerinize yansıtmayın kavgalarınızı .belki çok önemli olmadığı sürece .belkide anlatacağınızı bildiklerinden kaynaklanıyor bazı sorunlar

keske buraya hep senin gibi kadinlar konu acsalar
pasif kadina hic tahammülüm yok cpnkü tebrik ederim seni
erkek milletine kul köle olan kadin yaramiyor asabi olucan biraz

evt çok haklısın herşeyi normal gören insandan nefret ediyorum biraz dik kafalı olki hemen yıkılma bence kadınların duygusal oluşundan kaynaklanıyor bazı sorunlar

aılelerının yanlarında maalesef kıçları kalkıyo resmen...
çoğu kadın bunu hazmetmez aşşalanmıs hisseder..
anlıyorum seni..
umarım bi daha yapmaz..
evt canım benım esımdede o var bıraz.aılesının yanında bı erkeklesıyo.evde konu hemen kapanıyo ama onlardan bırının yanında kavga edınce uzattıkca uzuyo.benım sus dememe ragmen o ıyıce cıleden cıkıyo.rezıl oldugumuzla kalıyoruz.

Erkekler show yaparlar boyle;annelerinin;arkadaslarinin yaninda.Ama senin annenin yaninda cok cesaret edemez sadece surat yaparlar.Cok haklisin.Ve benimde asla katlanamadigim bir durumdur;bu yuzden esimle 3 gun konusmadim.Yine yaparsa yine ortaligi ayaga kadiririm.Bu durumda senin evligin hakkinda cok soz sahibi dogmus gibi geliyor bana.Ve kimseye bu hakki tanimam.Sana tavsiyem bir daha bu sekilde davrandiginda onu uyar;aglama;ikinci kez konusma;bir daha dikkatli olacagini dusunuyorum,Koay gelsin.

başkalarının yanında kavga eden çiftlere ben çok kızıyorum
ne derdin varsa git kendi evinde baş başa kalınca hallet
bizde geçen arkadaşlarlan oturmuş yemek yiyoruz
karı koca birden kavgaya başladı
zaten araları bozuktu o gün arkadaşım anlatmıştı bana telefonda
ufak ufak atışmaya başladılar sonra sonra sesleri yükseldi
adam elini masaya vurdu
küçük kızı ağlamaya büyük kızıda ne bağrışıyorsunuz çocuğuda korkutunuz diye haykırmaya başladı
biz ve diğer ailede arada kaldık işte sakin olun vs. demeye başladık ama tabii yinede insan kötü oluyor çünkü karı koca arasına girilmez hakemlik hiç yapılmaz
birde sürekli işet ben haksızmıyım siz söyleyin diye sorup durdular bize
ay iyice sinir oldum ordan kalkıp uzaklaşmak istedim biran önce

yok kayınvalidem çok iyi bir kadındır.hatırlatmaz asla ama yine de kötü hissediyorum kendimi.yani bir de benim ailemin yanında olsa daha kötü olurdu.alışkın değil bizimkiler öyle kavgaya gürültüye ister istemez abartıyorlar.gerçi abimlere geçince benim suratım asıktı ama hamilelikten dolayı rahatsızım biraz falan dedim.bir de eşimin ufak bir şeyi büyütmesi moralimi bozdu daha ben bir hafta önce onun çok büyük bir yanlışını sineye çekmişken üstelik.hiç de demiyor bana "of" dedi ama bu kadın da hamile bu kadar da kaprisini çekeyim diye.
canım evlilikde olur bunlar güzel şey değil ama melsef oluyorCADIARZU
ama yükardaki kırmızyla belirtim hangi yanlışını sineye cektinnnCADIARZU

Back
X