• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkalarıyla kibar konuşan eş kişisi

Merhaba
Gece gece dert sahibiyim yani bu hep var olan bir durumdu ama bugün ikisi aynı anda olunca iyice sinirlendim uykum kaçtı
Eşim bana karşı genel olarak kötü biri değildir normal yani öyle benim için ölüp bitmez ama kötü de değil (hakareti falan yoktur)
Neyse eşimi bayan bi müşterisi arasın (daha çok kadın üzerine bi mağazada görevli) bildiğiniz kibarlıktan kırılacak gibi oluyor ama ben ona bişey sorayım çok sıradan da olsa bildiğiniz direkt sinirli cevaplar veriyor ses tonunu asla ayarlamıyor haa tamam bazen hata bende hiç olmadık şeyler söylediğim de oluyor ama ben eşiyim benle en üst perdeden konuşup başkalarına böyle yumuşak olması normal mi ? Siz de olsanız kızıp darılmaz mısınız ?

Bugün önümde bi kadın aradı o kadar tatlı tatlı konuşup izah ediyor ki gururuma çok dokundu telefonu kapatınca söyledim yok sana öyle geldi dedi ama gece de başka şeye kızınca tekrar ortaya attım ve iyice delirip çok bağırıp çağırdı :KK43:

Küstüm gururum incindi yatağıma gitmedim öylece oturup ağlıyorum

İnsanın hayat arkadaşına daha hassas davranması gerekmez mi ? Ben mi abartıyorum bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Gururunuz ilk başta size böyle konuştuğu an incinseydi bir daha yapamazdı müdehale etmekte geç kalmışsınız

Back